Истории от кръчмето 2- Архируина

Тук играчите могат да публикуват своите разкази, истории, свързани с играта и да качват картинки
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
LordKein
Капитан

Истории от кръчмето 2- Архируина

#1 Мнение от LordKein »

Изображение
Малкото Пепи журналистка на свободна практика
Добър вечер включваме се пряко от регионалната пивница. Току що пуснаха по таверновизията извънредно съобщение, че местния кръчмар и неговия добър приятел джедая са гътнали ламята и нейните слуги.......

Добър вечер кръчмарю как ще коментирате....
- Вий ще пиете ли нещо или ще ма питате?
- Едно винце и да попитам....
- Кръщавано или чисто..., какво ли Ви питам то всичкото съм го кръщавал я.
- Та за битката питате значи....

Изображение
Pub най-готиното място на картата
Кръчмаря седна засука мустак и се загледа замечтано в неустърганото парче торта на тавана останало от вчерашния купон. Отпи от току що сервираното винце на клиента и каза:
Изображение Изображение

Мезето е винаги на лице,а Демонеси забавляват публиката, когато не тренират с ножки
Изображение

И питиетата са вся и всьо

- Беше минало доста време откакто моя герой с помоща на отбор юнаци беше се справил с бабаита от Агресивната руина в кралството. Беше катурнал доста глави на чудовища и беше заслужил прозвището Дъртия Кокал. Сутрин закусваше с две три петички, а на обяд и вечеря по някоя шестичка. Но освен наследстваната каска и един изстрадал скрол за опит беше голичък.

Изображение
Маслена творба на съзаглятието, нарисувана от редовен клиент изпаднал във финансова и алкохолна нужда

Бизнеса вървеше добре и бях отворил още едно заведение в едно по далечно кралство, то заведението си беше бардак що демонеси играеха на пилона ама айде де не му правя реклама.... Всеки петък има промоция.
Един ден точно преди пустия турнир по събиране на знаменца да приключи в кръчмата пристигна смелия елф Оhlala и ми направи знак да се приближа.....

Отидох до него и присядайки, с премерен жест едновремено заметах трохите от масата и настъпах щъкащата хлебарка в краката ми. Погледнах го внимателно и той промълви.
- Праща ме ковчежника Христов, каза тебе и твоята дружина да търся....имам важна новина.
Явно наистина беше важно, защото ковчежника на клана Ханове, в който плащах членски внос не търсеше и не провождаше хора туко така. Наведох се близко до него и заслушах.
- Моите съгледвачи ми донесоха важна вест. Видя ли са в едно отдалечено кралство голямата ламя и безброй нейни подчинени. По принцип не са безброй ама съгледвачите съм ги обучил да не могат да броят до повече от месечната им заплата. Както и да е голямата ламя е там, значи пази съкровището, дето се появява на няколко поколения (месеца). Искам да я гътнем и да се прославим.
Кръчмаря се замисли и извади халваджийския тефтер и започна да смята.

Изображение

Едноглава ламя видяна на пет ракии, или в реални граници, тука има екзистенциален спор колко е бил пиян автора.
Така колко батки с ножки имаш? Елфа се наведе и прошепне в ухото на кръчмаря.
- Малко са -каза кръчмаря - аз само стриптизьорки с ножки имам повече по заведенията. Я дай инфо за войската....
Оhlala искара свитък от скорошна битка, армията му беше добра, но уви му липсваха батки с ножки. Настана тишина пот изби по челата на разговарящите, нямаше време трябваше да се използва момента докато другите приключенци си развяваха войските наляво надясно за по едно знаменце.
Тишината беше прекъсната от викове на един едър юнак в другия край на кръчмата.
Аз на тях ще им видя сметката рано или късно, само чакам да ми паднат. Парче по парче ще ги късам. 100 хиляди батки ще вдигна, ако трябва.....

ИзображениеИзображение

STYX hunter приятно почерпен и Джедая мислещ дълбоко на 3 големи ракии

И двамата наши херои наостриха уши и надигнаха вежди за да видят кой е тоя юнак през маранята от цигарен дим. Беше прословутия с буйния си нрав, редовен клиент на всички заведения на кръчмаря STYX hunter, героя на известния поборник за граждански права и солени езера djedai. Той беше наскоро влязъл в клана на Хановете и кръвта му вреше за подвизи. Двамата набързо придърпаха героя и го посветиха в тайната. Джедая, който беше в близкия храм набързо беше извикан в доста по не възвишената кръчма и плана беше съставен. Първо пускаме батките и девойките с ножките. След това цялата паплач дето я имаме и главата на ламята над бара, перлите 50%на 50%, а Оhlala с доживотен абонамент в кръчмата, и с опция за следващата седмица само да изтренира повече батки.
Изображение

Охлала оползотворяващ абонамента

Кръчмаря даде на героите по една дамаджана с вино от най-хубавото марка „некръщавано”, а djedaiа им даде по един меч, който може да свети и в тъмното викали му били лазерен и ги благослови с лафа: И нека силата бъде с Вас.

И така всичкото друго сте го гледали по телевизията по екшъните само дето при нас беше по кърваво и повече миришеше.
Аватар
djedai
Капитан

Re: Истории от кръчмето 2- Архируина

#2 Мнение от djedai »

Мнооого голям разказ, ти книга можеш да напишеш бре! И много важно е почерпката да е стабилна с мнооооого ядене, пиене и демонеси по пилоните, а не само гола водка без мезе. :lol:
juggernaut4
Оръженосец

#3 Мнение от juggernaut4 »

Това беше добро.Този разказ повече радва :lol: :D
OhLaLa
Оръженосец

#4 Мнение от OhLaLa »

Големи кебапчета пекат в Пъб-а, но по-важното е че не са от "народна" кайма за левче килото а само от "Стара Планина", примесена с дивечово месо. Дълго пирувахме със съклановците онази щура вечер, много медовина и ейл се изпи, а малкото Пепи много палава се оказа после, само кренвирши искаше, но това е тема за друг разговор... Наздраве отново, аз отивам за още една бира!

Изображение
Bcolt
Оръженосец

#5 Мнение от Bcolt »

Тц тц браво :)

Ще взема да сложа микрофони в тая кръчма, че и на мацките с ножките по някой, ей така за всеки случай :lol:
LordKein
Капитан

#6 Мнение от LordKein »

Нема нужда, черпиш по 2-3 ракии всичко ще си кажем, даже и туй дето не искаш да знайш.
Vivia
Новобранец

#7 Мнение от Vivia »

:lol: много свеж разказ, браво на автора!
Аватар
nodray
Магистър

#8 Мнение от nodray »

Vivia написа::lol: много свеж разказ, браво на автора!
Добър е, да, евалла :) Даже мисля, че и на джедая му хареса :) :twisted:
أنا أحب موني

نوضري
Аватар
enrager
Новобранец

#9 Мнение от enrager »

Евалата бе кръчмарю :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Творчество на нашите играчи”