Платени Куестове

Обсъждане на куестове между играчите.
Тук вие можете да попитате други играчи кога започва някой от куестовете, да предложите собствено разбиране, да се посъветвате с тях как да го изпълните по-добре и т.н.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
JIVJI
Новобранец

Платени Куестове

#1 Мнение от JIVJI »

Защо тези куестове се зачисляват към неизпълнените куестове, след като са незадължителни??
Trayan
Маршал

Re: Платени Куестове

#2 Мнение от Trayan »

Защото те влизат в куеста със 150 задачи. Той не е задължителен, обаче ако успеете да го изпълните, ще получите ценен артефакт.
Всеки играч сам решава, дали има желание и възможност да изпълни куеста със 150 задачи.
JIVJI
Новобранец

#3 Мнение от JIVJI »

не ми се струва уместно, защото за да изпълня куеста ше ми излезе доста солено ...
Previous
Магистър

#4 Мнение от Previous »

Много скоро ще започнеш да правиш перли сам. 1вата руина, която намериш ти дава 5, след това всички лвл 1, почти всички де, са с по 1, левел 2 са с по 2+ и така нагоре се правят много, от левел 7 се вадят огромни цифри.

Но не са само куестовете с руни, нагоре над 5то ниво науката струва перли също. Ако не си активен на бойното поле нямаш шанс. Все пак играта е военна.
london
Новобранец

#5 Мнение от london »

Някои изпълнил ли е куеста с 150 мисии
Previous
Магистър

#6 Мнение от Previous »

доста е рано за този сървър някой да го е направил, отнема доста време, а и артефакта не е кой знае какво, в последствие се сменя.
nedope4en
Магистър

#7 Мнение от nedope4en »

Previous написа:доста е рано за този сървър някой да го е направил, отнема доста време, а и артефакта не е кой знае какво, в последствие се сменя.
Би ли дал още малко информация относно артефакта ?
Всъщност имаш ли някакво инфо за всички мисии и как се взимат ?
Тоест коя от кои науки зависи .. етц
Kalo7o
Новобранец

#8 Мнение от Kalo7o »

Да, кажете колко излиза всичко, аз съм плащал за всичко до момента и съм на 62 изпълнени задачи.
Публикувай отговор

Обратно към “Куестове”