Платени Куестове
-
- Новобранец
Платени Куестове
Защо тези куестове се зачисляват към неизпълнените куестове, след като са незадължителни??
-
- Маршал
Re: Платени Куестове
Защото те влизат в куеста със 150 задачи. Той не е задължителен, обаче ако успеете да го изпълните, ще получите ценен артефакт.
Всеки играч сам решава, дали има желание и възможност да изпълни куеста със 150 задачи.
Всеки играч сам решава, дали има желание и възможност да изпълни куеста със 150 задачи.
-
- Новобранец
не ми се струва уместно, защото за да изпълня куеста ше ми излезе доста солено ...
-
- Магистър
Много скоро ще започнеш да правиш перли сам. 1вата руина, която намериш ти дава 5, след това всички лвл 1, почти всички де, са с по 1, левел 2 са с по 2+ и така нагоре се правят много, от левел 7 се вадят огромни цифри.
Но не са само куестовете с руни, нагоре над 5то ниво науката струва перли също. Ако не си активен на бойното поле нямаш шанс. Все пак играта е военна.
Но не са само куестовете с руни, нагоре над 5то ниво науката струва перли също. Ако не си активен на бойното поле нямаш шанс. Все пак играта е военна.
-
- Новобранец
Някои изпълнил ли е куеста с 150 мисии
-
- Магистър
доста е рано за този сървър някой да го е направил, отнема доста време, а и артефакта не е кой знае какво, в последствие се сменя.
-
- Магистър
Би ли дал още малко информация относно артефакта ?Previous написа:доста е рано за този сървър някой да го е направил, отнема доста време, а и артефакта не е кой знае какво, в последствие се сменя.
Всъщност имаш ли някакво инфо за всички мисии и как се взимат ?
Тоест коя от кои науки зависи .. етц
-
- Новобранец
Да, кажете колко излиза всичко, аз съм плащал за всичко до момента и съм на 62 изпълнени задачи.