Аз, жената и двете деца искаме да играем my lands!!!
-
- Оръженосец
Аз, жената и двете деца искаме да играем my lands!!!
Така въпроса ми е в заглавието, както се и вижда. Та възможно ли е да се случи? Обещаваме, че ние "четиримата" няма въобще да обсъждаме играта ще играеме от 4ри различни компютъра и с гръб за да не си гледаме, кой какво е разкрил. Та възможно ли е това? И ако за моето семейство не е възможно, защо за други семейства е възможно това. Тъй като картата не е много голяма и от уста на уста ходи и броди мълва как, разни семейства играели тая игра. То и рима даже стана. Бях попитал на лично преди време и ми беше отговорено доста странно, как съм нямал право да си давам паролата въобще на друго лице. Обаче пък абсолютно било в реда на нещата у дома да си джиткам две три ацц-та и то било законно.Така де едното е "жената" другото е на "детето". Съжалявам, но ме избива на смях. Мисля да направя една преориентация на играта си и да стане доста тегаво на така наречените "големци" в играта. Гледам и вече, че други го правят. Друго си е да не можеш да дръпнеш разни наградки интересни.
Моля без спам и държа на сериозен отговор от хората поддържащи играта.
-
- Новобранец
Re: Аз, жената и двете деца искаме да играем my lands!!!
То хубаво го разглеждат ама нека дадат мнение .Аз сьм чувал а и е така че зад едно Ай-пи имаш ли 2,3 или повече компютьра можеш за всеки да си направиш ник в играта и е така това не е наказуемо.И какво става правиш си ник основен с който си го развиваш и от другите само копачи да ти тьрсят руините ей затова в Английския сьрвьр е забренено това а май само тук го разрешават.не е много честна играта според мен трябва да има рестрикции относно Ай-пи адрес и така е в много други игри да не ги изброявам сега за да не им правя реклама(макар че там пьк се ползват проксита)
Според мен е хубаво да се направи една много добра щателна проверка и да се видят нещата защото май системата уж открива и блокира нарушители,но това за което се пише за игра от много компютри не е нарушение за системата и все пак ако зад една Ай-пи стоят примерно 10 ника мисля че ще е малко сьмнитено.
Според мен е хубаво да се направи една много добра щателна проверка и да се видят нещата защото май системата уж открива и блокира нарушители,но това за което се пише за игра от много компютри не е нарушение за системата и все пак ако зад една Ай-пи стоят примерно 10 ника мисля че ще е малко сьмнитено.
-
- Оръженосец
Да ме прощават админите, но за мене не е нормално един клан да държи езерата на цялата карта. Колкото и развити проучватели да имат и бонуси и тем подобни глупости. Вариантите са два. Или има яко мултаци и то "законни" мултаци при тях не визирам целия клан, защото съм сигурен, че има честни играчи не казвам добри, защото най-вероятно всички там са добри след като са в клана, повтарям ЧЕСТНИ, или е пълно с предатели в другите кланове. Второто звучи доста правдоподоно, но да ви призная се съмнявам да се пробие във всеки един клан.
Очаквам с нетърпение отговора на лицата поддържащи играта. Това ще бъде важно за това дали въобще ще продължа да играя тази игра или ще разкарам цялата армия и ще си оставя 35 наемници за купон. Това разбира се и предопределя дали ще дам и един лев за играта за в бъдеще.
Очаквам с нетърпение отговора на лицата поддържащи играта. Това ще бъде важно за това дали въобще ще продължа да играя тази игра или ще разкарам цялата армия и ще си оставя 35 наемници за купон. Това разбира се и предопределя дали ще дам и един лев за играта за в бъдеще.
- ramidora
- Магистър
По мое лично мнение не е "малко " а "много " съмнителноmalakbog написа: и все пак ако зад една Ай-пи стоят примерно 10 ника мисля че ще е малко сьмнитено.
Особено ако има някакъв вид взаимодействие между акаунтите
Ако имате някакво предложение по въпроса, бих го подкрепила
Само не пропускайте, че ще се появят и хора, които ще опитат да обяснят, че целия жилищен блок или квартал (в който живеят или работят) са под един Ай-Пи адрес
П.П. Веднъж по спорен въпрос да сме на едно мнение

Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
-
- Маршал
Моля. четете правилата по-внимателно. От 1 компютър могат да играят не повече от 2 играча - ако играете от различни компютъри, това не нарушава правилата. Затова няма никакъв проблем да играят всички членове на семейството ви, ако има възможност да играят от различни устройства.i1978 написа:Така въпроса ми е в заглавието, както се и вижда. Та възможно ли е да се случи? Обещаваме, че ние "четиримата" няма въобще да обсъждаме играта ще играеме от 4ри различни компютъра и с гръб за да не си гледаме, кой какво е разкрил. Та възможно ли е това? И ако за моето семейство не е възможно, защо за други семейства е възможно това. Тъй като картата не е много голяма и от уста на уста ходи и броди мълва как, разни семейства играели тая игра. То и рима даже стана. Бях попитал на лично преди време и ми беше отговорено доста странно, как съм нямал право да си давам паролата въобще на друго лице. Обаче пък абсолютно било в реда на нещата у дома да си джиткам две три ацц-та и то било законно.Така де едното е "жената" другото е на "детето". Съжалявам, но ме избива на смях. Мисля да направя една преориентация на играта си и да стане доста тегаво на така наречените "големци" в играта. Гледам и вече, че други го правят. Друго си е да не можеш да дръпнеш разни наградки интересни.
Относно това, че някой се опитва да заобиколи правилата - всички нарушения се следят и се пресичат, дори ако това става не веднага. Ако някой ви пише за това, че нарушава правилата, вие можете да се оплачете чрез съответния бутон в съобщението.
-
- Маршал
Проверката се извършва не по IP адрес.malakbog написа:То хубаво го разглеждат ама нека дадат мнение .Аз сьм чувал а и е така че зад едно Ай-пи имаш ли 2,3 или повече компютьра можеш за всеки да си направиш ник в играта и е така това не е наказуемо.И какво става правиш си ник основен с който си го развиваш и от другите само копачи да ти тьрсят руините ей затова в Английския сьрвьр е забренено това а май само тук го разрешават.не е много честна играта според мен трябва да има рестрикции относно Ай-пи адрес и така е в много други игри да не ги изброявам сега за да не им правя реклама(макар че там пьк се ползват проксита)
- djedai
- Капитан
Добре де, ако примерно мъж и жена играят всеки от своя компютър, не е в разрез с правилата, но ако един човек играе от два компютъра е в разрез с правилата. Нали не сте толкова наивни да си мислите че примерно, мъж и жена не си влизат в компютрите ако единия го няма?
-
- Маршал
Извинете, моля, къде е написано, че един човек не може да играе от различни компютъри? Ако от всеки компютър той играе сам и влиза само в своя акаунт - няма проблем.djedai написа:Добре де, ако примерно мъж и жена играят всеки от своя компютър, не е в разрез с правилата, но ако един човек играе от два компютъра е в разрез с правилата. Нали не сте толкова наивни да си мислите че примерно, мъж и жена не си влизат в компютрите ако единия го няма?
Откровено казано, не разбирам смисъла на дискусията. Подобни въпроси са от рода на: "Защо пресичането на червено е забранено , ако всеки може да го направи?".
Забранено е да предавате паролата на друг играч. Ако имате доказателства за подобни нарушения, моля, докладвайте ги на администрацията по игровата поща.
- djedai
- Капитан
EDIT:<nodray>: Провокация.
Последно промяна от djedai на 31 Яну 2013, 03:15, променено общо 1 път.
-
- Магистър
EDIT:<nodray>: Променено за провокации, и обиди !
-
- Оръженосец
Стига бе! Значи няма проблем да играя от компа, лаптопа и таблета си, от едно айпи и да правя взаимни атаки и да търгувам между "членовете на семейството"? Не е ли прекалено либерална тая игра към откровенните мултаци?
-
- Маршал
Добре, какво предлагате вие?OhLaLa написа:Стига бе! Значи няма проблем да играя от компа, лаптопа и таблета си, от едно айпи и да правя взаимни атаки и да търгувам между "членовете на семейството"? Не е ли прекалено либерална тая игра към откровенните мултаци?
-
- Оръженосец
Предлагам това, което е навсякъде в браузър игрите. Да се следят "семейните" акаунти, по IP и MAC адрес и да не се допускат никакви взаимодействия, като общ клан и взаимни атаки. Дори търговията между акаунтите трябва да се следи строго.
-
- Оръженосец
Предлагам и въвеждане на ограничение на времето онлайн - няма как един човек да е активен 24 часа , нали ? Например за всеки 24 часа игра да има 6 часа неигрово време, или нещо от сорта.
- by2103
- Магистър
Нали това го има вече в правилата...OhLaLa написа:Предлагам това, което е навсякъде в браузър игрите. Да се следят "семейните" акаунти, по IP и MAC адрес и да не се допускат никакви взаимодействия, като общ клан и взаимни атаки. Дори търговията между акаунтите трябва да се следи строго.
- ramidora
- Магистър
Пренесете написаното в раздел " Предложения и идеи "OhLaLa написа:Предлагам това, което е навсякъде в браузър игрите. Да се следят "семейните" акаунти, по IP и MAC адрес и да не се допускат никакви взаимодействия, като общ клан и взаимни атаки. Дори търговията между акаунтите трябва да се следи строго.
Аз лично бих подкрепила подобно предложение, както предполагам и всеки сериозен играч
И за да не бъде изпъстрен форума с въпроси от типа на:
" Ама аз от къде мога да зная, че съюзника ми (съкланника ми) е мой съсед, колега и т.н. и играем от едно IP "
При първо нарушение, ако е възможно блокираните да получават съобщение, което да съдържа и имената на игровите акаунти, които са в разрез с правилата
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
-
- Оръженосец
Не, аз например без никакви проблеми мога да съм активен по 16-17 часа на ден, имам нет навсякъде.Antytrust написа:Предлагам и въвеждане на ограничение на времето онлайн - няма как един човек да е активен 24 часа , нали ? Например за всеки 24 часа игра да има 6 часа неигрово време, или нещо от сорта.
-
- Оръженосец
Нали за това казвам 6 часа почивка на всеки 24OhLaLa написа:Не, аз например без никакви проблеми мога да съм активен по 16-17 часа на ден, имам нет навсякъде.Antytrust написа:Предлагам и въвеждане на ограничение на времето онлайн - няма как един човек да е активен 24 часа , нали ? Например за всеки 24 часа игра да има 6 часа неигрово време, или нещо от сорта.