Къде да пиша, че ми бе хактан акаунта???

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
yunak
Новобранец

Къде да пиша, че ми бе хактан акаунта???

#1 Мнение от yunak »

Преди 6 часа е влизано в акаунта ми, армията ми е пратена на самоубийствена мисия (100%) похарчени перли и пропиляна наука. писах на "пиши на администрацията" в портала, но нямам отговор. Дори не намирам къде да си сменя паролата. Само на мейла я направих 24 символна ;) Имам основателни съмнения и откъде може да ми е "дошло".
i1978
Оръженосец

Re: Къде да пиша, че ми бе хактан акаунта???

#2 Мнение от i1978 »

другия път мисли преди да дадеш паса, на някой който нетрябва. Или искаш да кажеш, че паролата е 123456 или нещо подобно.
yunak
Новобранец

#3 Мнение от yunak »

що за коментар? къде пише че съм си давал пасса? Само че си смених пасса на мейла, с който съм се регистрирал тук.
Оказа се безпредметно, защото няма общо с пасса тук. И все пак няма никой, който да ми отговори нещо. От администрацията например?
Trayan
Маршал

#4 Мнение от Trayan »

Администрацията получи вашето писмо по външната поща.
Ще ви отговорят в най-скоро време.
Извинете, моля, за забавянето.
yunak написа:И все пак няма никой, който да ми отговори нещо. От администрацията например?
Мисля, че трябва да го отбележа някъде, защото много играчи правят тази грешка. За въпросите към администрацията има отделен раздел (този, в който преместих дадена тема).
В раздела "Задай въпрос" въпроси се задават на другите играчи (което е съвсем ясно посочено в описанието на раздела).
yunak
Новобранец

#5 Мнение от yunak »

здравейте,
Искам да изразя големи благодарности на администрацията на играта по моя въпрос ;) ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ ДОВОЛЕН ОТ ТЯХНАТА РЕАКЦИЯ И РЕШЕНИЯ ;) Знайте, че ще ви се обърне внимание и съдействие за всичко, което ви изкача като проблем. Само не се шашкайте от забавянето - аз като ми се случи това бях много разстроен и едва ли не чаках за 10 мин отговор. Но очевидно за да станат нещата както трябва - имат нужда от време. При мене бе около 24 часа :)

П.П. ако сметнете, че темата е за друго място или има място за коментари относно работата на екипа на играта - преместете я там или пратете ми линк за да напиша отзива си и там.

Весели празници на всички играчи и на екипа на играта ;)
Trayan
Маршал

#6 Мнение от Trayan »

Много Ви благодарим за топлите думи!
За съжаление, ние не винаги успяваме да реагираме веднага, както би трябвало.
Но ние се стараем потребителите да бъдат доволни.
Приятна игра на всички!
Весели празници!
nedope4en
Магистър

#7 Мнение от nedope4en »

В интерес на истината, и аз съм доста доволен от администрацията до този момент. Винаги обръщат внимание, верно малко бавничко, но отговарят и помагат.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”