"Войната като обучение"

Обсъждане на куестове между играчите.
Тук вие можете да попитате други играчи кога започва някой от куестовете, да предложите собствено разбиране, да се посъветвате с тях как да го изпълните по-добре и т.н.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
XePyBuM
Оръженосец

"Войната като обучение"

#1 Мнение от XePyBuM »

Владетелю! Сега, когато имате млад ученик, трябва да му разкажете за всички възможности, които се отварят пред силния пълководец. Най-добрият урок, според мен, могат да бъдат отчети за вашите походи. Ако възпитаникът ви види вашия тактически гений в действието, това много ще допринесе за развитието му. Извършете мисията "Шпионаж" за да му покажете, как шпионите се сразяват с антишпионите на противника, ограбете руината и пленете роби. Ако пък в един от тези походи участват вашият герой и управителят-съюзник, това ще бъде още по-нагледно за малкия. Когато тези мисии се увенчаят с успех, ще можете да изпратите отчети за победата за вашия ученик - това е най-добро обучение, което може да получи начинаещият лидер на държавата! Вашата награда ще бъде не само усилване на подрастващия съюзник, но и поредна благодарност от Съвета на Фракциите - те обещаха да ви изпратят подарък след завършването на тази задача.

Задача: получете при шпионажа 3 ниво на достъп, ограбете руината, пленете роби, извършете мисията със съюзника.

Жокер: За обучение изпратете отчети за тези мисии на своя ученик по вътрешноигровата поща.

Някой може ли да каже как точно се минава куеста ?
Имам ученик направих всички доклади изпратих му ги но куеста не ми го зачита.Сигурно греша някъде.ПОМОЩ!!!
Аватар
by2103
Магистър

Re: "Войната като обучение"

#2 Мнение от by2103 »

Може ли да се отклоня малко от темата и да попитам кога я дава тази задача за ученика?
Каква е наградата от тази задача, която си написала?

Иначе по темата - мисля, че трябва да извършиш действията, който са изброени и след това да пратиш отчетите на ученика ти. А отчет предполагам знаеш как се праща:)
XePyBuM
Оръженосец

#3 Мнение от XePyBuM »

by2103 написа: написала?
По-правилното е НАПИСАЛ!

Награда- моментално завършва строителство или подобряване на сгради във всички владения.

(като се има предвид какви часове изписва за строене от рода на 150 може и повече мисля, че е супер наградата)

Проблема е че уж изпратих такива доклади но все още не го е зачел :(
didko1970
Магистър

#4 Мнение от didko1970 »

то руснаците щом не са ти обяснили...кой чакаш тука да ти обясни :lol:
или те само ви използват за да им пълните клановия склад и после ще ви отсвират
XePyBuM
Оръженосец

#5 Мнение от XePyBuM »

Виждам ,че темата се отклони доста, но всъщност изобщо не си прав за руснаците.
До сега не съм виждал хора, които да помагат повече от тях в някоя игра!
Не съм ги питал за куестове поне не и за такива.В руските форуми има много писано но защо някой, който го е минал не го напише на български тук ? Все пак ще помогне на много хора.Не съм единствения с такъв проблем.
Аватар
by2103
Магистър

#6 Мнение от by2103 »

Извинявай за обръщението, без да искам :)
Иначе сигурно ще трябва да почакаш малко за отговор, не съм сигурна колко от играчите са стигнали до там. Хайде успех, дано някой ти каже :)
XePyBuM
Оръженосец

#7 Мнение от XePyBuM »

Куеста изпълнен!
Illidan
Магистър

#8 Мнение от Illidan »

XePyBuM написа:Куеста изпълнен!
И как се изпълнява по-точно?
Задача:
-получете при шпионажа 3 ниво на достъп-ОК пратих
-ограбете руината - от преди или след като човекът е станал ученик да е доклада
-пленете роби-ОК пратих

???извършете мисията със съюзника - това какво е?
D3Hky
Магистър

#9 Мнение от D3Hky »

Преди малко го минах куеста и бях потресен как се изпълнява.
Пратих шпионаж 3-то ниво.
Доклад на ограбена руина. Със самостоятелна атака и със съвместна, все някоя от двете ще я зачете куеста.
Пратих доклад с пленяване на роби (беше съвместна атака с наемници за отслабване на руина => загубена битка) Никъде не е казано, че трябва да е успешната атаката все пак. Помислих си, че може да иска атаката да бъде самостоятелна и реших да пусна атака за отвличане на роби с един носач и след, като носача стигна ми зачете за направен куеста. Та или доклада за отвличане трябва да бъде с успешна атака или да направите едно отвличане за да минете неграмотно преведения куест. :))
didko1970
Магистър

#10 Мнение от didko1970 »

пращането на доклад е безсмислено...куеста е изпълнен и само с условията които изисква
D3Hky
Магистър

#11 Мнение от D3Hky »

Искаш да кажеш, че просто трябва получа 3-то ниво на шпионаж, да ограбя руина и да отвлека роби? Това извършете мисията със съюзника не ми беше много понятно какво точно иска. Аз бях ограбил руина със съюзник, но отвличането на роби беше самостоятелно.
didko1970
Магистър

#12 Мнение от didko1970 »

да
Публикувай отговор

Обратно към “Куестове”