"Войната като обучение"
-
- Оръженосец
"Войната като обучение"
Владетелю! Сега, когато имате млад ученик, трябва да му разкажете за всички възможности, които се отварят пред силния пълководец. Най-добрият урок, според мен, могат да бъдат отчети за вашите походи. Ако възпитаникът ви види вашия тактически гений в действието, това много ще допринесе за развитието му. Извършете мисията "Шпионаж" за да му покажете, как шпионите се сразяват с антишпионите на противника, ограбете руината и пленете роби. Ако пък в един от тези походи участват вашият герой и управителят-съюзник, това ще бъде още по-нагледно за малкия. Когато тези мисии се увенчаят с успех, ще можете да изпратите отчети за победата за вашия ученик - това е най-добро обучение, което може да получи начинаещият лидер на държавата! Вашата награда ще бъде не само усилване на подрастващия съюзник, но и поредна благодарност от Съвета на Фракциите - те обещаха да ви изпратят подарък след завършването на тази задача.
Задача: получете при шпионажа 3 ниво на достъп, ограбете руината, пленете роби, извършете мисията със съюзника.
Жокер: За обучение изпратете отчети за тези мисии на своя ученик по вътрешноигровата поща.
Някой може ли да каже как точно се минава куеста ?
Имам ученик направих всички доклади изпратих му ги но куеста не ми го зачита.Сигурно греша някъде.ПОМОЩ!!!
Задача: получете при шпионажа 3 ниво на достъп, ограбете руината, пленете роби, извършете мисията със съюзника.
Жокер: За обучение изпратете отчети за тези мисии на своя ученик по вътрешноигровата поща.
Някой може ли да каже как точно се минава куеста ?
Имам ученик направих всички доклади изпратих му ги но куеста не ми го зачита.Сигурно греша някъде.ПОМОЩ!!!
- by2103
- Магистър
Re: "Войната като обучение"
Може ли да се отклоня малко от темата и да попитам кога я дава тази задача за ученика?
Каква е наградата от тази задача, която си написала?
Иначе по темата - мисля, че трябва да извършиш действията, който са изброени и след това да пратиш отчетите на ученика ти. А отчет предполагам знаеш как се праща:)
Каква е наградата от тази задача, която си написала?
Иначе по темата - мисля, че трябва да извършиш действията, който са изброени и след това да пратиш отчетите на ученика ти. А отчет предполагам знаеш как се праща:)
-
- Оръженосец
По-правилното е НАПИСАЛ!by2103 написа: написала?
Награда- моментално завършва строителство или подобряване на сгради във всички владения.
(като се има предвид какви часове изписва за строене от рода на 150 може и повече мисля, че е супер наградата)
Проблема е че уж изпратих такива доклади но все още не го е зачел

-
- Магистър
то руснаците щом не са ти обяснили...кой чакаш тука да ти обясни
или те само ви използват за да им пълните клановия склад и после ще ви отсвират

или те само ви използват за да им пълните клановия склад и после ще ви отсвират
-
- Оръженосец
Виждам ,че темата се отклони доста, но всъщност изобщо не си прав за руснаците.
До сега не съм виждал хора, които да помагат повече от тях в някоя игра!
Не съм ги питал за куестове поне не и за такива.В руските форуми има много писано но защо някой, който го е минал не го напише на български тук ? Все пак ще помогне на много хора.Не съм единствения с такъв проблем.
До сега не съм виждал хора, които да помагат повече от тях в някоя игра!
Не съм ги питал за куестове поне не и за такива.В руските форуми има много писано но защо някой, който го е минал не го напише на български тук ? Все пак ще помогне на много хора.Не съм единствения с такъв проблем.
- by2103
- Магистър
Извинявай за обръщението, без да искам 
Иначе сигурно ще трябва да почакаш малко за отговор, не съм сигурна колко от играчите са стигнали до там. Хайде успех, дано някой ти каже

Иначе сигурно ще трябва да почакаш малко за отговор, не съм сигурна колко от играчите са стигнали до там. Хайде успех, дано някой ти каже

-
- Оръженосец
-
- Магистър
И как се изпълнява по-точно?XePyBuM написа:Куеста изпълнен!
Задача:
-получете при шпионажа 3 ниво на достъп-ОК пратих
-ограбете руината - от преди или след като човекът е станал ученик да е доклада
-пленете роби-ОК пратих
???извършете мисията със съюзника - това какво е?
-
- Магистър
Преди малко го минах куеста и бях потресен как се изпълнява.
Пратих шпионаж 3-то ниво.
Доклад на ограбена руина. Със самостоятелна атака и със съвместна, все някоя от двете ще я зачете куеста.
Пратих доклад с пленяване на роби (беше съвместна атака с наемници за отслабване на руина => загубена битка) Никъде не е казано, че трябва да е успешната атаката все пак. Помислих си, че може да иска атаката да бъде самостоятелна и реших да пусна атака за отвличане на роби с един носач и след, като носача стигна ми зачете за направен куеста. Та или доклада за отвличане трябва да бъде с успешна атака или да направите едно отвличане за да минете неграмотно преведения куест.
)
Пратих шпионаж 3-то ниво.
Доклад на ограбена руина. Със самостоятелна атака и със съвместна, все някоя от двете ще я зачете куеста.
Пратих доклад с пленяване на роби (беше съвместна атака с наемници за отслабване на руина => загубена битка) Никъде не е казано, че трябва да е успешната атаката все пак. Помислих си, че може да иска атаката да бъде самостоятелна и реших да пусна атака за отвличане на роби с един носач и след, като носача стигна ми зачете за направен куеста. Та или доклада за отвличане трябва да бъде с успешна атака или да направите едно отвличане за да минете неграмотно преведения куест.

-
- Магистър
пращането на доклад е безсмислено...куеста е изпълнен и само с условията които изисква
-
- Магистър
Искаш да кажеш, че просто трябва получа 3-то ниво на шпионаж, да ограбя руина и да отвлека роби? Това извършете мисията със съюзника не ми беше много понятно какво точно иска. Аз бях ограбил руина със съюзник, но отвличането на роби беше самостоятелно.
-
- Магистър