липсва заграбеното след битка
-
- Новобранец
липсва заграбеното след битка
След успешна акция със съюзник без загуби ,армията се връща в града ми Неоанхиало без ресурс .А имаше над 700 носача и в докладът от битката го има заграбеното.Запазила съм доклада от битката ,само ми обяснете ,как да ви го изпратя. Higiq
-
- Маршал
Re: липсва заграбеното след битка
Къде могат да изчезнат някои ресурси без Вие да участвате непосредствено:
1. Проверете бойните съобщения. Може да са Ви ограбили.
2. Проверете съобщенията от Губернатора. Може заради недостиг на място в складовете ресурсите да са започнали да се разхищават .
3. Погледнете дали имате сгради, които трябва да се строят/подобряват. Може да им е дошъл ред, ако за тях са натрупани достатъчно ресурси или ЧП.
4. Погледнете във военните или в сградите за подготовка на специални части, може в тях да е включено автоматично поръчване на войски.
5. Припомнете си дали не сте подобрили войските според науката.
1. Проверете бойните съобщения. Може да са Ви ограбили.
2. Проверете съобщенията от Губернатора. Може заради недостиг на място в складовете ресурсите да са започнали да се разхищават .
3. Погледнете дали имате сгради, които трябва да се строят/подобряват. Може да им е дошъл ред, ако за тях са натрупани достатъчно ресурси или ЧП.
4. Погледнете във военните или в сградите за подготовка на специални части, може в тях да е включено автоматично поръчване на войски.
5. Припомнете си дали не сте подобрили войските според науката.