Кога ще си получа наградата от Архируината ?
-
AndraX
- Новобранец
Кога ще си получа наградата от Архируината ?
Моля да ми изпратите линк към официалния документ с правилата на куеста, в който е упоменато ограничението за използване на AI. Ще го прочета внимателно и ако го намерите - веднага се предавам!
Интересно е как определяте 'авторство'. Използвах клавиатура за да напиша текста - тя също ли е забранена? Или може би Google Translate? Моля уточнете кои инструменти са позволени и кои не, за да могат всички играчи да са наясно.
Разбирам позицията ви. Моля само да ми обясните по каква процедура сте установили че съм използвал AI, тъй като това е сериозно обвинение без доказателства. Ще се радвам да видя методологията.
Притеснявам се за другите играчи - как ще знаят кое е позволено? Може ли да публикувате актуализирани правила за да няма повече недоразумения? Ще е полезно за общността! 
-
AndraX
- Новобранец
Re: Кога ще си получа наградата от Архируината ?
Забелязвам че от известно време няма отговор на въпросите ми. Разбирам че може да сте заети, затова ще почакам търпеливо. Само искам да уточня че мълчанието не се счита за предоставяне на исканите доказателства и правила. Ако имате нужда от повече време за да намерите конкретния текст от условието на куеста - няма проблем, не бързам!
Приятен ден на целия екип! 

-
darko428
- Мениджър Тех. поддръжка
Re: Кога ще си получа наградата от Архируината ?
Можете да публикувате отново своя разказ, ние ще го прегледаме още веднъж.
Относно използването на изкуствен интелект: това е вътрешно правило и не е посочено в условията на куеста.
Относно използването на изкуствен интелект: това е вътрешно правило и не е посочено в условията на куеста.