Проблем с куест

Обсъждане на куестове между играчите.
Тук вие можете да попитате други играчи кога започва някой от куестовете, да предложите собствено разбиране, да се посъветвате с тях как да го изпълните по-добре и т.н.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
IvayloCherkezov
Капитан

Проблем с куест

#1 Мнение от IvayloCherkezov »

Здравейте.
Куестовете се появяват автоматично след определени събития в развитието на Вашия
персонаж. Само създателите на играта знаят автоматичната верига, време и условия на
появлението на куестове, както и особености на изпълняването им. Тази информация не се
предоставя на играчите.
Вие можете да попитате други играчи, кога те получиха някой куест, да предложите
собственото разбиране и т.н. в съответния раздел на форума:
viewforum.php?f=11&sid=62b09b73e64c573847e7fed41f30069d

IvayloCherkezov wrote:
здравейте на съклановците ми е излязъл куест - 75 new missions! след като са завършили куеста за откриване на 20 стоуна чрез пручвателите аз също минах този куест преди два дни но куеста 75 new missions! не ми е излязъл
Tigersss
Новобранец

Re: Проблем с куест

#2 Мнение от Tigersss »

Ужас, миличкия ми той... и какво ще правиш сега?
Kova4
Новобранец

#3 Мнение от Kova4 »

IvayloCherkezov wrote:
здравейте на съклановците ми е излязъл куест - 75 new missions! след като са завършили куеста за откриване на 20 стоуна чрез пручвателите аз също минах този куест преди два дни но куеста 75 new missions! не ми е излязъл[/quote]

Взел ли си 5-ти герой? Това е едно от условията, за да се появи куеста за 75 задания.
IvayloCherkezov
Капитан

#4 Мнение от IvayloCherkezov »

да бях зел героя още като го пуснаха, куеста ми излезе преди дни ,разбрах причината, и то с позволение за 9 грешки тигресс да го духа хахахахаха
не е вързано с петия герой иначе
JohnWick
Новобранец

#5 Мнение от JohnWick »

Еми и аз си изкарах куеста за намиране на 20 и на мен не ми даде за 75 задачи еми писах на админите отговориха ми същото като в началото на проблема
Публикувай отговор

Обратно към “Куестове”