Руна Хегел
-
- Оръженосец
Руна Хегел
Скъпи администратори. Пиша ви защото никога до сега не е излизал стоун със силен камък(руна) Хегел в нея. Не зная защо но ,когато не ги продавате при търговеца защо им се свиди на създателите на играта да пускат някой силна руна единствено феота , който е най слабият стоун или почнете да ги продавате или ги пускайте за биене. Всеки месец продавате лечители за 500 перли едва ли някой ги купува, почнете да продавате и руни. И всеки месец продавате животински страх а няма къде да го използваме, като не пускате силен стоун е за какво да си го купуваме за да бием най слабите ли с него .Моля да предадете до създателите на играта ако може да променят или не искат пари или не са добри търговци .Ще ви бъда благодарен ако има промяна ..
-
- Оръженосец
Re: Руна Хегел
Жоре, то не се знае за колко перли ще пуснат Хейгъла, а трябва да се обмислят и други видове руни - Йар, Гифу... а относно куеста "Животински страх" ... ти ако нямаш нужда, други които са с по 50к стрели, имат нужда от него... дори и за един Рад/Йо, които все пак излизат от време на време.
-
- Оръженосец
Йар и Гифу за три години е излизал веднъж .То вече руина 7 излиза по често от Хегел 

-
- Новобранец
gbm76 написа:Йар и Гифу за три години е излизал веднъж .То вече руина 7 излиза по често от Хегел
Жоре, ми то Граал по често излиза от Хегел и Гифу в с1. Що ти трябваше да се отказваш от с2...

-
- Оръженосец

-
- Новобранец
Време е да пуснат нещо по различно от фео и ур даже той е рядкост
Торн , Йо , Рад са като нова година. От как са ги пуснали до сега не съм намерил с проучвателите си Йар и Хегл .Как трябва да направим задачите за 3 бити Хегл колко години са минали от как пуснахте стоунхенж още толкова ли трябва да чакам за да го пуснете за да бия поне 1 .Ако може създателите ,както промениха и пуснаха езера и грал, отново да вземе да пуснат и силни стоунхенж. Това си е направо подигравка с играчите. Ние в центъра винаги сме пренебрегнати от играта на изток и запад ли са по специални че там са излизали и то преди не знам колко време за последно ...

-
- Новобранец
Влади защото си нареди 3 хегъла и не му дреми вече
а ние другите където и 1 не сме били да му мислим , я да не им се свиди на администраторите , както пуснаха перли по руините, езера, грал така и да пуснат силни руни в стоунхенж .Когато видя че съм намерил отварям все с надежда да е нещо по различно от фео и ур ама няма.Не намирам смисъл ,когато не се продават защо не се пускат силни руни ,така и не мога да си ползвам животинския страх за какво ми го продават всеки месец 

-
- Оръженосец
Ааааа, моля, моля и аз още не съм бил 

-
- Оръженосец
Аз пък бих два хегъла 

-
- Новобранец
Don't worry, be happy - отварят нови хоризонти