Руна Хегел

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
gbm76
Оръженосец

Руна Хегел

#1 Мнение от gbm76 »

Скъпи администратори. Пиша ви защото никога до сега не е излизал стоун със силен камък(руна) Хегел в нея. Не зная защо но ,когато не ги продавате при търговеца защо им се свиди на създателите на играта да пускат някой силна руна единствено феота , който е най слабият стоун или почнете да ги продавате или ги пускайте за биене. Всеки месец продавате лечители за 500 перли едва ли някой ги купува, почнете да продавате и руни. И всеки месец продавате животински страх а няма къде да го използваме, като не пускате силен стоун е за какво да си го купуваме за да бием най слабите ли с него .Моля да предадете до създателите на играта ако може да променят или не искат пари или не са добри търговци .Ще ви бъда благодарен ако има промяна ..
StarLight1
Оръженосец

Re: Руна Хегел

#2 Мнение от StarLight1 »

Жоре, то не се знае за колко перли ще пуснат Хейгъла, а трябва да се обмислят и други видове руни - Йар, Гифу... а относно куеста "Животински страх" ... ти ако нямаш нужда, други които са с по 50к стрели, имат нужда от него... дори и за един Рад/Йо, които все пак излизат от време на време.
gbm76
Оръженосец

#3 Мнение от gbm76 »

Йар и Гифу за три години е излизал веднъж .То вече руина 7 излиза по често от Хегел :lol:
Kova4
Новобранец

#4 Мнение от Kova4 »

gbm76 написа:Йар и Гифу за три години е излизал веднъж .То вече руина 7 излиза по често от Хегел :lol:

Жоре, ми то Граал по често излиза от Хегел и Гифу в с1. Що ти трябваше да се отказваш от с2... :lol:
gbm76
Оръженосец

#5 Мнение от gbm76 »

:lol: хехе тук си ми е добре
bambam05
Новобранец

#6 Мнение от bambam05 »

Време е да пуснат нещо по различно от фео и ур даже той е рядкост :D Торн , Йо , Рад са като нова година. От как са ги пуснали до сега не съм намерил с проучвателите си Йар и Хегл .Как трябва да направим задачите за 3 бити Хегл колко години са минали от как пуснахте стоунхенж още толкова ли трябва да чакам за да го пуснете за да бия поне 1 .Ако може създателите ,както промениха и пуснаха езера и грал, отново да вземе да пуснат и силни стоунхенж. Това си е направо подигравка с играчите. Ние в центъра винаги сме пренебрегнати от играта на изток и запад ли са по специални че там са излизали и то преди не знам колко време за последно ...
dari05
Новобранец

#7 Мнение от dari05 »

Влади защото си нареди 3 хегъла и не му дреми вече :D а ние другите където и 1 не сме били да му мислим , я да не им се свиди на администраторите , както пуснаха перли по руините, езера, грал така и да пуснат силни руни в стоунхенж .Когато видя че съм намерил отварям все с надежда да е нещо по различно от фео и ур ама няма.Не намирам смисъл ,когато не се продават защо не се пускат силни руни ,така и не мога да си ползвам животинския страх за какво ми го продават всеки месец :?:
StarLight1
Оръженосец

#8 Мнение от StarLight1 »

Ааааа, моля, моля и аз още не съм бил :)
ZMEIA8502
Оръженосец

#9 Мнение от ZMEIA8502 »

Аз пък бих два хегъла :)
vilisss
Новобранец

#10 Мнение от vilisss »

Don't worry, be happy - отварят нови хоризонти :twisted: :twisted: :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”