Липса на големи руини

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
MorganLeFay
Оръженосец

Липса на големи руини

#1 Мнение от MorganLeFay »

Разговарям с много играчи и се оказва, че всички споделят един и същи проблем, липса на руини 5 и 6 звезди. За сметка на това е препълнено с руини от малките от 1 до 4 ниво. Няма толкова много играчи на това ниво, хората не смогват да ги изчистят, а сюзерените гладуват. Да има дни с по повече руини, но обикновено се радвам ако намеря 2-3 в около 25 кралства, а непрекъснато проучвам. Сега е момента някой да парира, ама те вече са взети от друг сюзерен, да ама не, едно е да ги види проучвател а да не я намериш после защото някой я е убил, друго е изобщо да не се намира. Няма кой да ме убеди, че някой тича по всичките 25 кралства да убива руините преди да ги намеря... Пък и оплакването е повсеместно, при това не само за сървър две, а и за единицата важи.
Ще кажете има снятие, може да си платиш, да де, ама аз пък нямам възможности да си плащам за всяко нещо, перлите ги пестя за по-важните неща. Пък руините са необходимост за да си набавяш ресурси за прехрана и строеж.
Няма ли да преосмислите малко схемата за руините и да не излизате с плоски коментари какви били вероятностите?!?
"Нещата, които се опитват да приличат на други неща, често пъти приличат на нещата повече от самите неща." T. Пратчет
1103rumen
Новобранец

Re: Липса на големи руини

#2 Мнение от 1103rumen »

не само големите и малките руини са намалили страшно много преди месец руини 5/6* си излизаха пак бяха малко но имаше и страшно много малки руини сега нищо няма нито малки нито големи едно голямо нищо довечера стартира турнира то няма смисъл и да се ползва за чиска на малки руини
speranza
Новобранец

#3 Мнение от speranza »

липсата на руини , може да откаже и най- запаления играч! Няма как да изхранваш армия, няма как да се развиваш. Ама видиш ли играчите не вкарвали пари в играта! Не знам какъв трябва да ви е бюджета и какво очаквате, но мисля, че ако не сте си направили добре сметките, изобщо не е трябвало да я пущате. Направете някои руини без перли, щом те са проблема! То и без това по една перла ,е като без хич! Малко са хората готови за една игра да похарчат 300-400 лева на месец. Аз лично не мога и май ще спирам да играя, ако продължава липсата на руини.
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#4 Мнение от LCFDIVINE »

само се отказвате значи, не взимаш ли 2 лота на седмица(дебели) търси си нов сървър, то това е ясно
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”