Въпрос:Руйна фантом?

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
RandAlTor
Новобранец

Въпрос:Руйна фантом?

#1 Мнение от RandAlTor »

Здравейте!

Искам да съобщя за руйна от 3то ниво,от която за 2ри път ме атакуват чудовища и за 2ри път проучвам координатите на руйната,но руйната така и не е там (полето е празно). Първия път като я проучих реших,че е изчезнала или разрушена,но днес се случва за 2ри път и мисля,че може да е някакъв бъг. Моля за обяснение.

Благодаря!
Смъртта е по-лека от перце, а дългът е по-тежък от планина.
Trayan
Маршал

Re: Въпрос:Руйна фантом?

#2 Мнение от Trayan »

Здравейте.
Ако сте играч от 1 ниво, можете да видите само руини от 1 и 2 ниво.
Можете да прехвърлите координатите на руината на някой играч от по-високо ниво - той ще ви бъде признателен.
Аватар
RandAlTor
Новобранец

#3 Мнение от RandAlTor »

Мисля,че не сте ме разбрали. Аз съм мършал и руйна от 3то ниво ме атакува и виждам от къде. Пращам проучватели и те ми казват полето е празно може да постройте град 2ро ниво. Това беше преди 3-4 дена. Днес сутринта същата руйна от същите координати ме е нападнала. Аз пак пратих проучвател и той пак ми казва ,че там няма руйна,а е свободно поле. Как ще ми обясните това. Единствено мога да си го обясня: 1вата руйна ме напада и изчезва преди да я проуча и проучвателя казва,че няма руйна и после да се появи друга пак да ме атакува и пак да изчезне. Интересно ми е дали е така или иначе?
Аватар
ramidora
Магистър

#4 Мнение от ramidora »

Единствено мога да си го обясня: 1вата руйна ме напада и изчезва преди да я проуча и проучвателя казва,че няма руйна и после да се появи друга пак да ме атакува и пак да изчезне.
Отговора е много прост: Докато Вашият проучвател е пътувал към полето за изследване, някой Ваш съсед е убил руината
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
Аватар
RandAlTor
Новобранец

#5 Мнение от RandAlTor »

Благодаря. Все пак много странно ми се стори,че от едно и също място ме напада 2 пъти и после няма никой.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”