Здравейте,
Изпратих SMS за съответно количество ЧП. Вече се минаха няколко часа, а все още не съм получил посоченото от мен количество ЧП. Прочетох указанията и съответно получих обратен SMS, но все още не съм ги получил в играта, а ми трябват да завърша една от задачите.....?
Моля за съвет..?
Получаване на ЧП чрез SMS
-
- Новобранец
-
- Магистър
Re: Получаване на ЧП чрез SMS
Рефрешни страницата/браузъра. Ако не стане значи или нещо да си объркал без да се усетиш или има проблем с играта. На мен до сега не ми е правило проблем при купуване на ЧП чрез смс-и. 

-
- Новобранец
Единствената грешка от моя страна, за която мога да се сетя е когато се пуска SMS-а и изисква да пуснеш текст "TXT", точно този текст ли трябва да пуснеш или потребителското ти име. Както споменах получих обратен SMS и си проверих сметката - таксувало ме е????? Благодаря предварително.
-
- Маршал
Трябваше да ги получите в течение на 24 часа.DiAtiL написа:Здравейте,
Изпратих SMS за съответно количество ЧП. Вече се минаха няколко часа, а все още не съм получил посоченото от мен количество ЧП. Прочетох указанията и съответно получих обратен SMS, но все още не съм ги получил в играта, а ми трябват да завърша една от задачите.....?
Моля за съвет..?
Ако не ги получихте, уточнете, моля, някои детайли:
1. сигурни ли сте, че сте извършвали плащането крачка по крачка: играта - Начини на плащане - СМС - тарифа - сайт на Fortumo? Да не сте се опитвали да платите направо от сайта на Fortumo?;
2.позволява ли Вашият тарифен план да извършвате плащания през Интернет?;
3.взеха ли Ви пари, ако да - взеха ги за СМС или за СМС + ЧП?
-
- Новобранец
Трябваше да ги получите в течение на 24 часа.
1. сигурни ли сте, че сте извършвали плащането крачка по крачка: играта - Начини на плащане - СМС - тарифа - сайт на Fortumo? Да не сте се опитвали да платите направо от сайта на Fortumo?;
3.взеха ли Ви пари, ако да - взеха ги за СМС или за СМС + ЧП?[/quote]
1. Отидох на финансова сметка. Оттам избрах начин на плащане SMS. След това маркирах избраната от мене сума, съответно колко ЧП да получа. Дадох долу в дясно ОК. След което ми излена поле да си въведа GSM номер. След това ми излезна надпис "Моля, изпратете SMS съдържащ TXT на номер 1915" - изпратих, след това сътветно получих обратен SMS "Wie zakupihte 34 Cherni Perli ... ! Za poddryjka:mlgame.bg.
2. Тарифният ми план предполагам, че разрешава това нямам никакви ограничения.....
3. Проверих си сметката, че ме е таксувало за SMS-a, но не знам как да провера дали е за обикновен СМС или СМС+ЧП...
Благодаря предварително за отделеното време!!!
3.взеха ли Ви пари, ако да - взеха ги за СМС или за СМС + ЧП?[/quote]
1. Отидох на финансова сметка. Оттам избрах начин на плащане SMS. След това маркирах избраната от мене сума, съответно колко ЧП да получа. Дадох долу в дясно ОК. След което ми излена поле да си въведа GSM номер. След това ми излезна надпис "Моля, изпратете SMS съдържащ TXT на номер 1915" - изпратих, след това сътветно получих обратен SMS "Wie zakupihte 34 Cherni Perli ... ! Za poddryjka:mlgame.bg.
2. Тарифният ми план предполагам, че разрешава това нямам никакви ограничения.....
3. Проверих си сметката, че ме е таксувало за SMS-a, но не знам как да провера дали е за обикновен СМС или СМС+ЧП...
Благодаря предварително за отделеното време!!!
-
- Маршал
Всичко направихте правилно.
ЧП трябва да ви бъдат начислени в течение на 24 часа. Ако в продължение на това време няма да ги получите, напишете ми в личните съобщения свой номер и дата и време на изпращане на СМС.
ЧП трябва да ви бъдат начислени в течение на 24 часа. Ако в продължение на това време няма да ги получите, напишете ми в личните съобщения свой номер и дата и време на изпращане на СМС.
-
- Новобранец
Благодаря!!!
-
- Маршал
Вие получихте ЧП, но те са в портала, защото сте плащали оттам, от менюто Финансова сметка. Как да ги прехвърлите в сървъра:
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Convert_ChZh
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Convert_ChZh