въпрос отнасящ се до мулти-бокс
-
- Новобранец
въпрос отнасящ се до мулти-бокс
Въпросът ми е следния- какво се възприема мулти-бокс или мулти-акаунт и кога се наказва с бан. Тревожи ме това че е възможно брат ми да пробва играта, ние споделяме един IP адрес, но разбира се ползваме отделни компютри. Ще бъде ли видимо за тези които следят за спазване на мулти-бокс правилата, че играем от различни компютри макар и с един IP и позволено ли е това?
-
- Новобранец
Re: въпрос отнасящ се до мулти-бокс
Stiga da ne polzvate edna mashina nyama problem . Minalata godina trima dushi polzwahmemoya ruter i igraehmebez problem . Akodvamataigraete ot edin komp togava adminite go priemat kato multiplicirane
-
- Site Admin
Re: въпрос отнасящ се до мулти-бокс
Убедително Ви молим да се запознаете с правилата на играта.sylvant написа:Въпросът ми е следния- какво се възприема мулти-бокс или мулти-акаунт и кога се наказва с бан. Тревожи ме това че е възможно брат ми да пробва играта, ние споделяме един IP адрес, но разбира се ползваме отделни компютри. Ще бъде ли видимо за тези които следят за спазване на мулти-бокс правилата, че играем от различни компютри макар и с един IP и позволено ли е това?
Един ползвател може да има само един брояч (акаунт) в играта.
Два играча могат да играят от 1 компютър само ако не си помагат в играта, защото иначе щяха да получат предимство пред останалите играчи.
IP адресите не се вземат под внимание в тези случаи, използваме други начини за проверка.