отвратителни малоумни правила господа админи.

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Jabberwoky
Новобранец

отвратителни малоумни правила господа админи.

#1 Мнение от Jabberwoky »

сигурно на всички се е случвало да продадат нещо което не искат заради глупавата система с дърпане на итема.доста често завличаш не каквото трябва.един приятел така продаде итем 5-то ниво без да иска.писа на админите да му ги върнат.нещо напълно нормално за нормална игра в която си плащаш.ето го малоумния отговор :
Администрация wrote:
Здравейте.
Администрация няма права за предоставяне на такъв тип услуги.

изобщо какви услуги предоставяте.за какво изобщо сте админи.какво правите.с доста объркани неща се сблъсках в тази игра и отговора ви беше подобен на горния.за къв хуй тогава седите тука.
супер деморивиращо деистват такива постъпки от ваша страна в това да продължавам да играя играта.познавам не един и двама който са се отказали от играта не заради това че са ги занулили или че не им харесва играта, а заради вашите глупости който трябва да търпим.супорта ви е под всякаква критика.аде весело посрещане на новата година и си бройте играчите догодина който ще оредяват все повече и повече.
Аватар
Maksimus
Оръженосец

Re: отвратителни малоумни правила господа админи.

#2 Мнение от Maksimus »

Напълно те подкрепям мисля си, че правят всичко възможно за да ни откажат от играта.Такава политика досега не съм срещал никъде .
"Военната сила не е достатъчна за защитата на една страна, докато страна, защитавана от народа си е непобедима!" Наполеон Бонапарт.
http://www.youtube.com/watch?v=IvTT29cavKo
http://www.youtube.com/watch?v=Ag9JLAhE4ns
Аватар
musketeer
Оръженосец
Обратна връзка:

#3 Мнение от musketeer »

На мен също много често ми се е случвало по грешка да придърпам нещо дето не трябва към търговеца, не е направено както трябва, това е сигурно! В доста RPG игри има направено следното нещо, точно за да се избягват такива недоразумения: Продаваш си предмета и докато си още в магазина можеш да си го откупиш за същите пари (ресурси) за които си го продал. Това предполагам е направено заради абсолютно възможни недоглеждания. Но проблема при вас, не е само от недоглежданията, доста често ми се случва да придърпам някой предмет или магия за да я продам, но се оказва, че съм придърпал съвсем друга..?!
Много кадърни работници напускат работните си места поради ужасното отношение на шефовете им към тях! Ааа това май няма връзка...а може пък и да има ;) Весело посрещане на Новата година :)
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
bobo74
Новобранец

#4 Мнение от bobo74 »

На мен също ми се е случвало при опит да взема от съкровищницата свитък или артефакт да ми излезе опцията за продаване и само по някаква случайност не ме е сполетявала участта на колегата. Подкрепям искането да се промени интерфейса на съкровищницата, така, че подобни грешки да са невъзможни и да се преразгледа случая с неволно продадения артефакт, така, че играчът да не бъде ощетен. Весели новогодишни празници и все повече играчи на сървъра :)
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#5 Мнение от LCFDIVINE »

А забелязали ли сте че добри играчи не цвъркат в подобни темички, мислите ли че целия капацитет на играта ще се ангажира на нова година с невниманието на колегата продал итема лв.5 ?
manqka87
Новобранец

#6 Мнение от manqka87 »

Колега като гледам писалите в темата,не-добрият играч си само ти тука.Явно просто се чудиш къде да се изкажеш неподготвен,просто да те има във форума.
Иначе проблема е доста сериозен.Както флаша прави проблеми постоянно,така и самият интерфейс не е доизпипан.В повечето игри при такава грешка има опция да си откупиш предмета обратно.Тук обаче припарваме до помощта на админите,които се оказва,че нямат права да поправят грешката.
Вярно е,че са празници в момента,но никой не препираме да взима мерки на момента.Просто моля да се разгледа по внимателно тази тема и ощетени играчи като мен да бъдат компенсирани.
liolioDemon
Магистър

#7 Мнение от liolioDemon »

LCFDIVINE , когато големите си "мерят пишките" не е оферта да си даваш дупето . Иначе проблема си е доста сериозен , на доста играчи се случва такъв тип грешки и не изсключвам себе си в това число , ако могат да се нарекът грешки този лаг който се получава при напълване на сървара . Компа ми е бърз но в определено време , когато се напълни сървара започва да се бави играта и точно тогава се получават тези аномалии за който говори Jaberrwoky за жалост и това си е необратимо НО когато ти се наложи да пуснеш sms и не получиш на време перлите , говоря за регламентираните 24часа , след писмо до админите се корегира грешката защото е тяхна а когато ти направиш някаква грешка ... отговора е спасяваи се ! Значи може
Bloodlust
Новобранец

#8 Мнение от Bloodlust »

Нали като продаваш те пита сигурен ли си, лаг не лаг имаш възможност да видиш какво продаваш, тва ,че бързаш вече си е друг въпрос.
Айде със здраве .
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#9 Мнение от LCFDIVINE »

manqka87 написа:Колега като гледам писалите в темата,не-добрият играч си само ти тука.Явно просто се чудиш къде да се изкажеш неподготвен,просто да те има във форума.
Иначе проблема е доста сериозен.Както флаша прави проблеми постоянно,така и самият интерфейс не е доизпипан.В повечето игри при такава грешка има опция да си откупиш предмета обратно.Тук обаче припарваме до помощта на админите,които се оказва,че нямат права да поправят грешката.
Вярно е,че са празници в момента,но никой не препираме да взима мерки на момента.Просто моля да се разгледа по внимателно тази тема и ощетени играчи като мен да бъдат компенсирани.
Споко, това исках да ми кажат колко съм малък и не добър по стар бг обичаи(гледаики статистиката, мен в сравнение със скапаните ви градове),подготвен съм перфектно :arrow:
keks
Site Admin

#10 Мнение от keks »

Jabberwoky написа:сигурно на всички се е случвало да продадат нещо което не искат заради глупавата система с дърпане на итема.доста често завличаш не каквото трябва.един приятел така продаде итем 5-то ниво без да иска.писа на админите да му ги върнат.нещо напълно нормално за нормална игра в която си плащаш.ето го малоумния отговор :
Администрация wrote:
Здравейте.
Администрация няма права за предоставяне на такъв тип услуги.

изобщо какви услуги предоставяте.за какво изобщо сте админи.какво правите.с доста объркани неща се сблъсках в тази игра и отговора ви беше подобен на горния.за къв хуй тогава седите тука.
супер деморивиращо деистват такива постъпки от ваша страна в това да продължавам да играя играта.познавам не един и двама който са се отказали от играта не заради това че са ги занулили или че не им харесва играта, а заради вашите глупости който трябва да търпим.супорта ви е под всякаква критика.аде весело посрещане на новата година и си бройте играчите догодина който ще оредяват все повече и повече.
В Споразумението с Ползвателите е посочено, че Ползвателят използва Ресурсите на Притежателя на правата, Играта, включително и Клиентската част от Играта на собствен риск.Притежателят на правата не носи отговорност, ако Ползвателят е изгубил Игровите си ценности, получени в резултат на предоставените му от Притежателя на правата Услуги или Допълнителни Услуги.
lyulitu
Новобранец

#11 Мнение от lyulitu »

Браво. Просто приказни отговори. Наистина и аз вече мисля, че админите правят всичко възможно да се демотивират допълнително играчите и да се откажат. То това е и част от идеята на такива игри. Набиеш нещо в тях, после демотиватор-отказ. Следва нов човек набие нещо и айде чао.
Админите отговарят като ботове: - Това не може, онова споразумение трето нещо си. Просто са приказка.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”