Шпиони и контрашпиони

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
Denity1
Магистър

Шпиони и контрашпиони

#1 Мнение от Denity1 »

Здравейте, може ли да попитам защо съотношението между шпиони и контрашпиони е променено или е някакъв бъг ?
Преди за ниво на достъп 4 трябваха 4 пъти повече шпиони от контрите а сега 2 пъти повече са достатъчни... и защо не сте ни уведомили за това ? :)
keks
Site Admin

Re: Шпиони и контрашпиони

#2 Мнение от keks »

Denity1 написа:Здравейте, може ли да попитам защо съотношението между шпиони и контрашпиони е променено или е някакъв бъг ?
Преди за ниво на достъп 4 трябваха 4 пъти повече шпиони от контрите а сега 2 пъти повече са достатъчни... и защо не сте ни уведомили за това ? :)
Обърнете внимание на Вероятности за получаване на нива на достъп в зависимост от това в каква степен шпионите са повече от контрашпионите, в %: http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=Espionage
Аватар
Denity1
Магистър

#3 Мнение от Denity1 »

Добре, просто ми кажете има ли нещо такова като промяна в съотношението или се бъркам ? :)
Burton
Магистър

#4 Мнение от Burton »

Аз лично не виждам промяна... Случва ми се играч с 200 шпионина да ме пробие и такъв с 1200 да не може от 1-вия път... При шпионите и контрите нещата са много на вероятности...
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”