черни перли
-
- Новобранец
черни перли
Имам сериозен проблем изпуснах доста куестове,не мога да си купя черни перли нито с пей пал,ното с дебитна карта,пробвах карта и на приятели,ни сме в друга срана но играем в нашия БГ вариант на играта,какъв е точно проблема,защо не става? И втори въпрос приятеля ми купи някакви 650 перли с Бг карта и му блокираха профила и не може да влезе докато не плати пак 650 ,какво е това изнудване или какво?сега му пише в профила че е на - 650 и не ги ли плати му си изтрива профила,а ви обясних и проблема с плащанията от тук ,кажете ка да стане ? Моля
-
- Магистър
Re: черни перли
Много време ще мине докато чакаш форума. Още повече уикендите администрацията не влиза във форума. Препоръчвам ти да пишеш директно на пощата им.
support_bg@gain2f.com
support_bg@gain2f.com
-
- Site Admin
Re: черни перли
Здравейте.map123 написа:Имам сериозен проблем изпуснах доста куестове,не мога да си купя черни перли нито с пей пал,ното с дебитна карта,пробвах карта и на приятели,ни сме в друга срана но играем в нашия БГ вариант на играта,какъв е точно проблема,защо не става? И втори въпрос приятеля ми купи някакви 650 перли с Бг карта и му блокираха профила и не може да влезе докато не плати пак 650 ,какво е това изнудване или какво?сега му пише в профила че е на - 650 и не ги ли плати му си изтрива профила,а ви обясних и проблема с плащанията от тук ,кажете ка да стане ? Моля
Съществува подозрението, че вие и приятелят ви извършвате противозаконни или мошенически действия. Вашите операции по заплащането на Допълнителни Услуги са признани като фродови.
Четете по-подробно Споразумение с Ползватели т. 2.6.13.