неравнопоставеност - огромна разлика в мощта на играчите
-
- Новобранец
неравнопоставеност - огромна разлика в мощта на играчите
Здравейте, моля за кометар по следните 2 казуса, който се коментират и подкрепя масово от играчите.
I
Това, че има различни нива от 1 до 5 звезди е много добре и не позволява силни играчи да нападат и елиминират по-слаби играчи, НО (голямо но) след като човек стане 5* разликата в нивата между играчи с ранг 5* е огромна и дори съизмерима с разликата между играчи 1 и 5 звезди. Пример: играч 5 звезди може да има по 2000бр от бойна единица и играч 5 звезди може да има по 100 000 от вид и това се случва реално е играта. Редно ли е според вас играчи с такова различно ниво да могат да се нападат ? Има ли шанс в случая играча току що станал 5* да оцелее ?
2.
Това засичане по руини честно ли е според вас. Ти си се бъхтил месеци наред да направиш що годе прилична армия и изведнъж докато тя си почива я избиват ? Тука има нещо генерално объркано !!!
Моля за адекватен коментар от админите и собствениците на играта !!!
Моля всички играчи които споделят недоволството ми да пишат да се разбере , че сме много !!!
I
Това, че има различни нива от 1 до 5 звезди е много добре и не позволява силни играчи да нападат и елиминират по-слаби играчи, НО (голямо но) след като човек стане 5* разликата в нивата между играчи с ранг 5* е огромна и дори съизмерима с разликата между играчи 1 и 5 звезди. Пример: играч 5 звезди може да има по 2000бр от бойна единица и играч 5 звезди може да има по 100 000 от вид и това се случва реално е играта. Редно ли е според вас играчи с такова различно ниво да могат да се нападат ? Има ли шанс в случая играча току що станал 5* да оцелее ?
2.
Това засичане по руини честно ли е според вас. Ти си се бъхтил месеци наред да направиш що годе прилична армия и изведнъж докато тя си почива я избиват ? Тука има нещо генерално объркано !!!
Моля за адекватен коментар от админите и собствениците на играта !!!
Моля всички играчи които споделят недоволството ми да пишат да се разбере , че сме много !!!
-
- Новобранец
Re: неравнопоставеност - огромна разлика в мощта на играчите
Аз съм на същото мнение няма никакъв баланс след като станеш 5 звезди,това абсурдно
-
- Новобранец
Така е, но аз не очаквам да ти отговорят админите. Да не говорим че доста от хората в топ 25 са мултита, но това е друга тема на разговор. Целия проблем идва от изкарването на реални пари. А имам чувството че тези хора, освен други акаунти, имат доста завидни познания за играта. Не може тези армии да се направят само от казарми, предполагам ги взимат от куестове. Но единствения който аз знам е за кървава мъст и с него пак не могат да се стигнат до тези колосални армии, говоря най-вече за лечители и магове.
-
- Оръженосец
Тук няма честно и нечестно или внимаваш или си "занулен" 
Темата вече е обсъждана много, но я се замислете че вие оцелеете и натрупате армия и съвсем спокойно ще можете да правите същите капани на нови и неопитни играчи, да не би ще им сваляте шапки...не мисля така

Темата вече е обсъждана много, но я се замислете че вие оцелеете и натрупате армия и съвсем спокойно ще можете да правите същите капани на нови и неопитни играчи, да не би ще им сваляте шапки...не мисля така

- munnyto
- Магистър
Подкрепям първия пост!
Mercurial, какво означава внимавай в случая? Засичане при връщане от риуна как може да се избегне? При условие, че нападателят е минимум 10 пъти по-силен от засечения?
Иначе от психологическа гледна точка играта прекрасно онагледява мисленето на мишките - портене, подли номерца, нападения на дебеловрати мутри над крехки девойчета...
Не се изисква ум, само, хм, килограми...
Mercurial, какво означава внимавай в случая? Засичане при връщане от риуна как може да се избегне? При условие, че нападателят е минимум 10 пъти по-силен от засечения?
Иначе от психологическа гледна точка играта прекрасно онагледява мисленето на мишките - портене, подли номерца, нападения на дебеловрати мутри над крехки девойчета...

نا أحب نوضري
موني
موني
-
- Оръженосец
Абсолютно си правmunnyto написа:Подкрепям първия пост!
Иначе от психологическа гледна точка играта прекрасно онагледява мисленето на мишките - портене, подли номерца, нападения на дебеловрати мутри над крехки девойчета...Не се изисква ум, само, хм, килограми...

-
- Новобранец
Тук пак стигаме до въпроса от какъв зор войските трябва да почиватpariss написа:Абсолютно си правmunnyto написа:Подкрепям първия пост!
Иначе от психологическа гледна точка играта прекрасно онагледява мисленето на мишките - портене, подли номерца, нападения на дебеловрати мутри над крехки девойчета...Не се изисква ум, само, хм, килограми...
![]()
![]()
Засичането на връщане от руина може да се избегне по два начина със храм и връщане на затворена порта,но за храма трябва да знаеш кои точно около теб са агресивните играчи и добро ниво на храма.

Ако трябва при всяко ходене по руина да даваме перли за затваряне на портата, къде ще му излезе края. Трябва да сме милионери

Към администраторите: Моля този въпрос да се ескалира !!! Нали за това е форума да има обратна връзка от играчите към създателите на играта за да се коригира и подобрява и да става все по интересна и привлекателна за нови потребители.
П.С. Някой знае ли седалището на фирмата къде се намира ?
-
- Новобранец
Здравейте.Харесва ми играта но това с разликите между армийте след 5* не е доизмисленно още което води до голям минус за играта,според мен звездите трябва да са повече от 5 и да се дават в определен диапазон на точки.
-
- Оръженосец
Както ти казаха има храм,порта.... за тези месеци игра тярбва да си огледал добре съседните кралства и да знаеш от кои съседи да се пазиш,но да винаги може да те засекат...може и да не са толкова силни но да са двамаmunnyto написа:

Затова ако използваш няколко защити поне няма да те е яд толкова,но ако си казваш че теб няма да те хванат и сам си се прецакаш това е друг въпрос ,затова внимавайте повече когато излизате с армията

- munnyto
- Магистър
Храм и порта - ясно. Но когато са те набелязали от силен и многоброен клан, правят лагери под път и над път, някак няма начин да предвидиш кои играчи да държиш в храма. Освен ако не си ясновидец.
Затварянето на портата също е половинчато решение и води до стабилни загуби на ресурси и наука.
Иначе съм съгласна, че трябва да се внимава, но разликата между тези, станали сюзерени преди месеци и тези, които прясно са се сдобили с 5 звезди е огромна. Не е етично да се атакува значително по-слаб играч, ама етиката е друга бира...
Затварянето на портата също е половинчато решение и води до стабилни загуби на ресурси и наука.
Иначе съм съгласна, че трябва да се внимава, но разликата между тези, станали сюзерени преди месеци и тези, които прясно са се сдобили с 5 звезди е огромна. Не е етично да се атакува значително по-слаб играч, ама етиката е друга бира...
نا أحب نوضري
موني
موني
-
- Оръженосец
Каква етика, какви пет лева. Много ясно, че играта е направена балъците да набиват пари. Какви са тия армии от куестове, какви са тия глупости натаркалета. Може да си пълен неграмотник от военни действия и ако набиеш една солидна сума парички имаш огромна армия, с която може да блъскаш като луд и до когато не се наковеш някъде. Обаче после идва следващия куест, пак разбира се срещу перлички и отново си в играта. За първи път срещам такава игра. Дисбаланса при съюзерните е от тука до слънцето. Идва смила те и не дава дори един носач като жертва. Абсурдно е това. Масово руините се оставят за стръв и се прихващат играчите през тях, толкова е елементарно просто и лесно, че просто нямам думи. Даже и играта ти смята кога се прибира даден играч, че пък и една минута ще му почива армията то и да я няма тая минута пак може да те закове аз поне мога да го правя това без да имам претенции, че съм някакъв играч. Вдигаш магически кули мули все тая оня идва с 10торна армия върху теб и минава и си заминава, както казах по-горе дори без една жертва. АБСУРД. Аз лично ще поиграя още малко да поизуча алхимията да видя, това чудо, какво е може и някоя агресивка да шибна така за спорта и Бай бай. То и балъците драстично намаляха гледам. Ще си останат само тарикатите и да си теглят пари ама как ще стане и аз незнам. Безплатен съвет към потребителите не давайте акъл на админите няма смисъл те това го знаят много добре, но е нарочно направено така за "ПАРИЧКИИИИ" ама не да взимаш а да даваш и то по много. Въпроса е кога ще се усетиш, че си в омагьосан кръг и няма излизане от там. Пълно е с предатели по клановете и слагачи на силните на деня, като че ли не могат да разберат, че са в някаква игра с виртуални войничета и тука трябва да има забава нищо друго.
Айде със здраве и по малко се ядосвайте рано или късно на всеки му идва реда. Важното е как ще го понесе.
Айде със здраве и по малко се ядосвайте рано или късно на всеки му идва реда. Важното е как ще го понесе.

-
- Оръженосец
Абсолютно вярноi1978 написа:Каква етика, какви пет лева. Много ясно, че играта е направена балъците да набиват пари. Какви са тия армии от куестове, какви са тия глупости натаркалета. Може да си пълен неграмотник от военни действия и ако набиеш една солидна сума парички имаш огромна армия, с която може да блъскаш като луд и до когато не се наковеш някъде. Обаче после идва следващия куест, пак разбира се срещу перлички и отново си в играта. За първи път срещам такава игра. Дисбаланса при съюзерните е от тука до слънцето. Идва смила те и не дава дори един носач като жертва. Абсурдно е това. Масово руините се оставят за стръв и се прихващат играчите през тях, толкова е елементарно просто и лесно, че просто нямам думи. Даже и играта ти смята кога се прибира даден играч, че пък и една минута ще му почива армията то и да я няма тая минута пак може да те закове аз поне мога да го правя това без да имам претенции, че съм някакъв играч. Вдигаш магически кули мули все тая оня идва с 10торна армия върху теб и минава и си заминава, както казах по-горе дори без една жертва. АБСУРД. Аз лично ще поиграя още малко да поизуча алхимията да видя, това чудо, какво е може и някоя агресивка да шибна така за спорта и Бай бай. То и балъците драстично намаляха гледам. Ще си останат само тарикатите и да си теглят пари ама как ще стане и аз незнам. Безплатен съвет към потребителите не давайте акъл на админите няма смисъл те това го знаят много добре, но е нарочно направено така за "ПАРИЧКИИИИ" ама не да взимаш а да даваш и то по много. Въпроса е кога ще се усетиш, че си в омагьосан кръг и няма излизане от там. Пълно е с предатели по клановете и слагачи на силните на деня, като че ли не могат да разберат, че са в някаква игра с виртуални войничета и тука трябва да има забава нищо друго.

-
- Магистър
Няма как брат, все пак и админите трябва да си изкарат за заплатата. Ако всеки тегли пари и печели, какво правим тогава? Те собствениците на играта ще фалиратi1978 написа:Каква етика, какви пет лева. Много ясно, че играта е направена балъците да набиват пари. Какви са тия армии от куестове, какви са тия глупости натаркалета. Може да си пълен неграмотник от военни действия и ако набиеш една солидна сума парички имаш огромна армия, с която може да блъскаш като луд и до когато не се наковеш някъде. Обаче после идва следващия куест, пак разбира се срещу перлички и отново си в играта. За първи път срещам такава игра. Дисбаланса при съюзерните е от тука до слънцето. Идва смила те и не дава дори един носач като жертва. Абсурдно е това. Масово руините се оставят за стръв и се прихващат играчите през тях, толкова е елементарно просто и лесно, че просто нямам думи. Даже и играта ти смята кога се прибира даден играч, че пък и една минута ще му почива армията то и да я няма тая минута пак може да те закове аз поне мога да го правя това без да имам претенции, че съм някакъв играч. Вдигаш магически кули мули все тая оня идва с 10торна армия върху теб и минава и си заминава, както казах по-горе дори без една жертва. АБСУРД. Аз лично ще поиграя още малко да поизуча алхимията да видя, това чудо, какво е може и някоя агресивка да шибна така за спорта и Бай бай. То и балъците драстично намаляха гледам. Ще си останат само тарикатите и да си теглят пари ама как ще стане и аз незнам. Безплатен съвет към потребителите не давайте акъл на админите няма смисъл те това го знаят много добре, но е нарочно направено така за "ПАРИЧКИИИИ" ама не да взимаш а да даваш и то по много. Въпроса е кога ще се усетиш, че си в омагьосан кръг и няма излизане от там. Пълно е с предатели по клановете и слагачи на силните на деня, като че ли не могат да разберат, че са в някаква игра с виртуални войничета и тука трябва да има забава нищо друго.

Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / 

-
- Оръженосец
Е така е спор няма ама все пак нека цените се приравнят към покупателната способност на българина не към тази на англичанина например. Еи го на 80к наемки за 888 перли за 24 часа. Сещаш се, че гърми тоя куест веднага. Сега да не почнете да ми обяснявате, че имало езера и тем подобни глупости на таркалета средно ниво играчи няма как да се наредят да притежат езеро. И пак стигаме до това, което написах по-горе. Вметвам за пореден път, че за мен не е нормално 15 дена отпуска да е 1000 перли ако трябва да се платят тия перли са някъде към 16,67лв. ако е през карта. Или едномесечно блъскане по руини поне руините за сега се млатят въпреки, че и за тях има претенции. Цените на артефактите и комплектите даже и не ги коментирам. Безсмислено е.lazo написа:Няма как брат, все пак и админите трябва да си изкарат за заплатата. Ако всеки тегли пари и печели, какво правим тогава? Те собствениците на играта ще фалиратi1978 написа:Каква етика, какви пет лева. Много ясно, че играта е направена балъците да набиват пари. Какви са тия армии от куестове, какви са тия глупости натаркалета. Може да си пълен неграмотник от военни действия и ако набиеш една солидна сума парички имаш огромна армия, с която може да блъскаш като луд и до когато не се наковеш някъде. Обаче после идва следващия куест, пак разбира се срещу перлички и отново си в играта. За първи път срещам такава игра. Дисбаланса при съюзерните е от тука до слънцето. Идва смила те и не дава дори един носач като жертва. Абсурдно е това. Масово руините се оставят за стръв и се прихващат играчите през тях, толкова е елементарно просто и лесно, че просто нямам думи. Даже и играта ти смята кога се прибира даден играч, че пък и една минута ще му почива армията то и да я няма тая минута пак може да те закове аз поне мога да го правя това без да имам претенции, че съм някакъв играч. Вдигаш магически кули мули все тая оня идва с 10торна армия върху теб и минава и си заминава, както казах по-горе дори без една жертва. АБСУРД. Аз лично ще поиграя още малко да поизуча алхимията да видя, това чудо, какво е може и някоя агресивка да шибна така за спорта и Бай бай. То и балъците драстично намаляха гледам. Ще си останат само тарикатите и да си теглят пари ама как ще стане и аз незнам. Безплатен съвет към потребителите не давайте акъл на админите няма смисъл те това го знаят много добре, но е нарочно направено така за "ПАРИЧКИИИИ" ама не да взимаш а да даваш и то по много. Въпроса е кога ще се усетиш, че си в омагьосан кръг и няма излизане от там. Пълно е с предатели по клановете и слагачи на силните на деня, като че ли не могат да разберат, че са в някаква игра с виртуални войничета и тука трябва да има забава нищо друго.
-
- Магистър
Наистина цените са като и в другите сървъри из европа и е доста скъпичко. Аз тия куестове просто ги подминавам, то е ясно че не мога да си ги позволя.
Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / 

-
- Маршал
Използвайте, моля, търсачката на форума: http://bg.mlgame.org/forum/viewtopic.php?f=10&t=576sofegod написа:Здравейте, моля за кометар по следните 2 казуса, който се коментират и подкрепя масово от играчите.
I
Не виждам нищо нечестно. И извинете, но армията, която почива, може да влиза в бой: http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Attacksofegod написа:2.Това засичане по руини честно ли е според вас. Ти си се бъхтил месеци наред да направиш що годе прилична армия и изведнъж докато тя си почива я избиват ?
-
- Оръженосец
Голям келепир ,че влиза в бой,нали армията която идва да те засече е най-малко 10-пъти по-голямаTrayan написа:Използвайте, моля, търсачката на форума: http://bg.mlgame.org/forum/viewtopic.php?f=10&t=576sofegod написа:Здравейте, моля за кометар по следните 2 казуса, който се коментират и подкрепя масово от играчите.
I
Не виждам нищо нечестно. И извинете, но армията, която почива, може да влиза в бой: http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Attacksofegod написа:2.Това засичане по руини честно ли е според вас. Ти си се бъхтил месеци наред да направиш що годе прилична армия и изведнъж докато тя си почива я избиват ?

- munnyto
- Магистър
При цялото ми уважение Траян, няма начин играч, който е сюзерен от месец, да има армия съизмерима с тази на играч, станал сюзерен преди 4 месеца. При положение, че и двамата схващат важността на, хм, размера.
Размерът има значение
Нямам нищо против печалбарските мераци на създателите и собствениците на ирата, но тази липса на ограничения при нападение действа изключително демотивиращо на повечето хора.
Общо-взето като те занулят 1-2-3 пъти поради съотношение в армиите 10:1, че и 20:1... и спираш да играеш.
Размерът има значение

Нямам нищо против печалбарските мераци на създателите и собствениците на ирата, но тази липса на ограничения при нападение действа изключително демотивиращо на повечето хора.
Общо-взето като те занулят 1-2-3 пъти поради съотношение в армиите 10:1, че и 20:1... и спираш да играеш.
نا أحب نوضري
موني
موني
-
- Капитан
Ако почнете малко повече да напрягате сивото си вещество в насока как реално да се защитите в играта (не да молите админите да променят играта) ще видите, че има доста начини играч с 5х армия на вашата да няма желание да ви нападне, или ако има да не му е толкова лесно.....
-
- Оръженосец
Achilles написа:Ако почнете малко повече да напрягате сивото си вещество в насока как реално да се защитите в играта

Затова приемайте играта като игра и я играйте,като ви ступат ставайте и продължавайте напред

- munnyto
- Магистър
Случай от вчера - нападащ към атакуващ в съотношение на армиите над 24 към 1. И разлика в нивата на героите - точно 20.
С нищо непровокирано, непредвидимо нападение.
Не можеш нон-стоп да държиш топ 100 играчите в храма.
Просто са нужни повече рангове - 7-10 или колкото е необходимо.
С нищо непровокирано, непредвидимо нападение.
Не можеш нон-стоп да държиш топ 100 играчите в храма.
Просто са нужни повече рангове - 7-10 или колкото е необходимо.
نا أحب نوضري
موني
موني
-
- Капитан
ако ми кажете колко време е била атаката на атакуващият ще ви кажа къде е била грешката на защитника и как е можел да избегне такава атака...
варианти има много, не не се замисляте за тях...
а това за провокирането не знам защо си мислите, че няма да бъдете нападнати ако не сте го предизвикали с нещо
а това за провокирането не знам защо си мислите, че няма да бъдете нападнати ако не сте го предизвикали с нещо
-
- Маршал
Преместих темата, защото се превърна в дискусия между играчите за игров процес.
- munnyto
- Магистър
Атаката е прихващане на връщане от руина.
نا أحب نوضري
موني
موني
-
- Капитан
ясно ми е каква е атаката питам за времето и ?
-
- Капитан
1-vo iskam da se izvinq na saforumcite i administratorite za shliokavicata
-v momenta poradi 4isto softueren problem ne moga da mina na kirilica (molq administratorite i moderatorite na foruma da ne mi mahat komentara -v momenta nqmam vazmojnost ,i predpo4itam da otnesa nqkoq obida ,otkolkoto da stoq otstrani ... kakto i da e imam nqkoi idei kam igra4ite za efektivna za6tita ( pone donqkade razbira se ,kakto nqkoi be6e kazal nqma ni6to v jivota na 100 % -i ne bi trqbvalo da ima ) 1 vo-ogledala si praite ama qko!!! i v promi6leni koli4estva ( nqkoi 6e pi6e sega e da ama s edna ataka 6e gi butnat -da sigurno 6e gi butnat ,NO nqma da imat vazmojnost da vi prihvanat misiite s 1va ataka bez da sa vi presmetnali...) ,i dori da vi gi butnat-badete inatesti i pak po4vaite da stroite -naskoro po4nah da osaznavam kolko vajni sa ogledalcata
, 2ro-vatre kontra6pioni-PAK qko -i ako pri ogledalata gledkaneto na misiite na nqkoi e vapros na 4isto saotno6enie -pri 6pionaja si si e pove4e kasmet ... nqma da navlizam v mn mn podrobnosti -no sam bil svidetel kak igra4 s 360 6pioni polu4ava 3 nivo na dostap pri igra4 s 100 kontri i 3 nivo pri drug igra4 s 25 kontri ,praete si vatre kontri i tva e
,3 -hram -kakto vsi4ki znaqt
,4to -otvarqne i zatvarqne na portite (c1kvane za zatvarqne vednaga sled kato gi otv ) na VSI4KI GRADOVE -ne na 1 -sami si otgovorete za6to
( moje i samo an stolicata v kraen slu4ai 4e ina4e mn nauka se gubi i nqkoi ako si polzva resovete-no tova e nai dobriq nq4in za ultimativna za6tita iska6ta jertvi ,nqma kak
,li4no mnenie ,ne pliuite ,molq
,4to- vra6tane -po vazmojnost -samo na zatvoreni porti -da ne bi slu4aino 2-3 igra4a da se ugovorqt -1-q da te atakuva na slqpo ,vse pak govorim za teq s milionite armii,za butane na ogledala ,(a moje i pak sa6tiq s 2ta si razre6ena ataka ili negov 4ovek) i s vtorata ataka ,vie ve4e nqmaiki v momenta ogledala v stolicata ,primerno i nedai si boje da ste na ruina-skivat vi vra6taneto i po4ivkata i vi priva6tat-NO NE I ako se vra6tate na zatvoreni porti ,5to-kriete si misiite i ot klana dori da nqma nqkoi 6pionin sred vas i da vi porti misiikite -togava ve4e 6e se 4udite -otkade adjeba toq me znae6e koga ,kak i pro4ie
, a i 6t-to estestveno -vazkresitelnica -ako vse pak sa vi hvanali po beli ga6ti nqkak si - dignete si kolkoto moje pove4e vazkresitelnicata -dr si e 40 i kusur procenta na edna sredno golqma statisti4eski armiq -sqka6 po malko 6te boli ,ne znaq -az predi mesec se samoubih umi6leno
s absoliutnata ubedenost da prekratq igrata (v ataka na 100%,s/u igra4 ot top3 -predpo4itaiki da ima edin epi4en final kakto se vika ) ,i vse pak se razubedih i nqmam problemi ,kakto i da e posleden savet s risk da buda dosaden -tva e igra zabavlqvaite se i ne se vmania4avaite i dori i da izgubite vatre armii ,plenqvaniq na geroi i vsqkakvi drugi ne go priemaite p1k 4ak tolkova navatre
v jivota e taka -pe4eli6 edno i gubi6 dr vinagi e taka i taka 6te bade kakvito i promeni da ima i kakvoto i da stane aide leka i priqtna na vsi4ki 

-
- Оръженосец
Не е въпроса дали армията може да влиза в бой а дали може да се прибере в скривалището защото е направено така че ако армията си седи в града и просто едно джудже се прибере отнякъде цялата армия почива заедно с джуджето и не може да бъде местена в скривалището. Какво излиза дайте почивка на цялата армия дори и тази която не е пътувала защото едно джудже се е прибрало от дълъг път, това не може да е нормално. Никоя реална армия не процедира така. Би трябвало да може да се премести количеството юнити които не се завръщат оникъде и 'не почиват', а да се дава почивка и да не могат да се местят в скривалишето само тези които наистина са пътували.Trayan написа: Не виждам нищо нечестно. И извинете, но армията, която почива, може да влиза в бой: http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Attack
-
- Новобранец
Здравейте.Играя от няколко месеца и мисля да ставам 5 звезди и да видим какво ще стане(най-вероятно ще спра да играя) дал съм към 40-50 лв. уж за удоволствие ама то реално нема да е така,като разбрах вече за какво става въпрос,жалко е само,че децата ще си дават парите от закуските в играта.
- JustBooom
- Капитан
Съветвам те да си намериш хубав клан 

- enrager
- Новобранец
Според мен тая тема е доста безсмислена... Все пак това е игра, а зануляването е част от нея. Нереално е да искаш армията ти да е неприкосновена, а ако я нямаше тази минута за почивка би било точно така. Другото нереално е да си мислиш, че ставайки сюзерен автоматично трябва да си конкуренция на големите играчи. Няма как с армия от куести и сгради 1-2 ниво да си фактор в играта. Питаш как да оцелее 1 нов сюзерен? Като изключим варианта в който за 1 месец ставаш 5* и после се жалваш, че не си на нивото на хората, които играят от една година - има много начини (храм,порта,защита,гълъб) и ако не успееш да се задържиш на 5* то си е само твой проблем и явно не си за 5*
- munnyto
- Магистър
Е, последната битка от Таверната не те ли опровергава? Видимо млад сюзерен с мижава армийка и гълъб... Отнесен от топиграч. Грозно та дрънка....
نا أحب نوضري
موني
موني
- nodray
- Магистър
Доста грозно да ....munnyto написа:Е, последната битка от Таверната не те ли опровергава? Видимо млад сюзерен с мижава армийка и гълъб... Отнесен от топиграч. Грозно та дрънка....
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Оръженосец
Абе приятел ти ли си най умния да му се не види???Achilles написа:ако ми кажете колко време е била атаката на атакуващият ще ви кажа къде е била грешката на защитника и как е можел да избегне такава атака...
Нападат ме докато се прибирам с няколко атаки с по 1 наемник двама играча едновременно от един и същи клан .Нападението е класическия случай на нападение при прибиране от руина .Времето е 40 мин. влизат след мен на 1 секунда .А кажи ми сега аз как да се спася .Да затворя не мога ,да си бутна замъка не мога, да удължа времето няма как .
А кажи сега как да се предпазя .Имам запазени атаките ако искаш и тях ще ти пратя да видим какво ще ме посъветваш .
Много ми е интересно каква още тайна има тази игра освен тази чев трябва да те занулят за да си купиш перли .
-
- Оръженосец
Играта няма реална защита това е истината .Някакви мижави кули и т.н глупости на търкалета теса докато вдигнеш 5 звезди после са безсмислени .Чета какво пишете и ми е много интересно като ми иска 20к на час за изхранване на армията
как по дяволите да затварям и да се прибирам ама точно на време след като бия по минимум 3 руини за да изхраня армията .То направо портиер ще стана ,няма игра в която да има само 5 нива и с това да приключва всичко и да те мачкат в пъти по силни играчи .каквото и да говорите това е истината .Какво ли не съм виждал в тази игра .Изберете си силен клан хахахааа смях в залата че кой ще те иска като си въшка ,шанса ти е нулев .А и като си в силен клан какво от това пак те зануляват по силните и толкова .Варианта е да се направят нива от до както е от от 1 до 5 звезди тогава имаш реални шансове да играеш да влагаш и да има смисъл в това .
Аз мисля така и не налагам мнението си на никого .
Факт е че септември 2012 имаше над 11 000 играча а в монета са под 3 000 това е достатъчно показателно за развитието и съдбата на играта .
как по дяволите да затварям и да се прибирам ама точно на време след като бия по минимум 3 руини за да изхраня армията .То направо портиер ще стана ,няма игра в която да има само 5 нива и с това да приключва всичко и да те мачкат в пъти по силни играчи .каквото и да говорите това е истината .Какво ли не съм виждал в тази игра .Изберете си силен клан хахахааа смях в залата че кой ще те иска като си въшка ,шанса ти е нулев .А и като си в силен клан какво от това пак те зануляват по силните и толкова .Варианта е да се направят нива от до както е от от 1 до 5 звезди тогава имаш реални шансове да играеш да влагаш и да има смисъл в това .
Аз мисля така и не налагам мнението си на никого .
Факт е че септември 2012 имаше над 11 000 играча а в монета са под 3 000 това е достатъчно показателно за развитието и съдбата на играта .
- ramidora
- Магистър
Откровено казано ... възможно е да не е най- умния, но със сигурност е сред най- умнитеDimimen написа:Абе приятел ти ли си най умния да му се не види???Achilles написа:ако ми кажете колко време е била атаката на атакуващият ще ви кажа къде е била грешката на защитника и как е можел да избегне такава атака...
Това, което аз виждам информативно за играча Achilles
Общ рейтинг : 11
Мощ на армията : 18
Смятам това за достатъчно показателно, като постигнати резултати
Следващият път, когато ТОП играч Ви даде съвет, четете го по- внимателно и опитайте да вникнете в написаното от него, не отвръщайте с подигравателни забележки
1. Играта Ви е предоставила много начини да се защититеDimimen написа:Играта няма реална защита това е истината .
Чета какво пишете и ми е много интересно като ми иска 20к на час за изхранване на армията
И когато спрете да се смятате за богоравни и безсмъртни (и както вече Ви написа Achilles) започнете да се замисляте над играта си, тогава ще прогледнете
ТОП играчите в този сървър са такива, защото дори когато атакуват предварително са подсигурили защитата си
Те не разчитат на случайности и не се смятат за безсмъртни, реагират бързо и планират действията си
2. На Вас ви иска 20к на час ... на мен над 150к на час
Сега надявам се разбирате защо системно атакувам играчи при сериозна липса на руини
Не ми е нужен повод , не се съобразявам и с дребната подробност - раса
3. Да, през септември имаше над 11 000 регистрирани , поне 7 000 от тях бяха мултита или пререгистрирани играчи
Такова мултеене както тук, тази игра не е виждала в никой от сървърите си
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
-
- Оръженосец
И изобщо съобразяваш ли се с нещо?
Или си на житейския си принцип да плюскаш, докато се о*****? Рано или късно: лакомото дупе кръв с***!
Или си на житейския си принцип да плюскаш, докато се о*****? Рано или късно: лакомото дупе кръв с***!
-
- Магистър
това с лакомото ....
вервай си
вервай си

- TheSp33d
- Новобранец
Леле хора какви глупости пишете бе...
Тази игра иска мислене и начин на развитие, какво като нападащия е с 5 пъти по голяма армия
ако се замислите как трябва да постъпите и да направите ще се справите
всичко идва от това да се развиеш правилно...
А ако неможете храма на 8мо ниво и 50 перлички за молитвички
Тази игра иска мислене и начин на развитие, какво като нападащия е с 5 пъти по голяма армия
ако се замислите как трябва да постъпите и да направите ще се справите
всичко идва от това да се развиеш правилно...
А ако неможете храма на 8мо ниво и 50 перлички за молитвички

-
- Оръженосец
Схемата е елементарна: Три градчета в едно поле на играта, вратите се затварят през два часа, героя напада руини от този град, който е наред за затваряне на вратата в подходящото време. Докато направиш армия е така, после в град с две магически кули на съвършенно ниво и армия за топ 50, никой даже няма да те шпионира. Лесно е, но се иска концентрация. ВОЙСКАТА СЕ ВРЪЩА ВИНАГИ ПРИ ЗАТВОРЕНИ ВРАТИ!
-
- Капитан
Схемата хич не е елементарна да ти кажа. С тези 3 градчета в 1 кралство как ще проучваш? И това местене на армията от градче в градче пак струва стотинки. Защото както каза колежката с 15К на час е лесно, ама я да лапа 150К на час? Ако трябва да биеш днес 10 руини как ще се затвориш 10 пъти, че не се сещам.
-
- Оръженосец
Ако армията ти лапа по 150 000 в час не ти трябва вече да се пазиш от никого. Проучваш, разбира се, клетката в която ти е столицата, и околните 6. Няма смисъл да търсиш по-далеч, руините от 7 полета ти стигат за всякаква армия. Проучвателите, 7 сгради 5-то ниво са разположени НЕ В СТОЛИЦАТА, а в останалите две градчета. Схемата за затваряне на вратите през два часа, и ходене на 6 руини в средния случай дневно, е за армия, която консумира 20-30 000 на час. по-силната армия вече елиминира голяма част от опасните съседи, а храма те пази от тези, които са несравнимо по-добри от теб. Друга стратегия за оживяване и развитие все още не е измислена, а, ако някой я измисли, моля да я сподели.
-
- Капитан
Вече съм по-съгласен с теб 

-
- Новобранец
Аз съм напълно съгласен.Сега съм по4ти 5* но ме е страх да да стана 5* 6тото 6те ме пръснат от бой, а и съм с малка армия. 

-
- Новобранец
Явно доста от вас не са играли подобен тип игри
тук си е песен имаш си защита докато не станеш 5 звезди за това време трябва да си се понаучил да играеш.
Имаш си порта имаш си храм имаш си съюз какво повече му трябва на човек, за да те изринат трябва да се съберат няколко човека за да те затрият. Имаш си руини да си ограбваш не могат да те нападат повече от 2 пъти на ден.
Не могат да се събират повече от 2 ма да те бият а могат 3 ма да защитават. Има си още екстри който не съм разучил но вероятно има още системи за защита на играчите.
За изключително забавно намирам това че играч с 4 звезди може да направи смешен всеки 5 звезден.

Имаш си порта имаш си храм имаш си съюз какво повече му трябва на човек, за да те изринат трябва да се съберат няколко човека за да те затрият. Имаш си руини да си ограбваш не могат да те нападат повече от 2 пъти на ден.
Не могат да се събират повече от 2 ма да те бият а могат 3 ма да защитават. Има си още екстри който не съм разучил но вероятно има още системи за защита на играчите.
За изключително забавно намирам това че играч с 4 звезди може да направи смешен всеки 5 звезден.
-
- Капитан
Prokopii я се премести по-близо да видим колко бързо ще ревнеш 

-
- Новобранец
Пич ти да не спиш в играта или си от тези дето са почнали преди две години? Колко души може да сложиш в храма и ако за всяка атака давам по 50 перли , какъв е смисълът? Спред мен тябва да има поне и 6 звезди и нивото да станеш 5 * да се увеличи на тройно по-голяма армия.Та да стане що годе малко по-нормално.Mercurial написа:Както ти казаха има храм,порта.... за тези месеци игра тярбва да си огледал добре съседните кралства и да знаеш от кои съседи да се пазиш,но да винаги може да те засекат...може и да не са толкова силни но да са двамаmunnyto написа:
Mercurial, какво означава внимавай в случая? Засичане при връщане от риуна как може да се избегне? При условие, че нападателят е минимум 10 пъти по-силен от засечения?![]()
Затова ако използваш няколко защити поне няма да те е яд толкова,но ако си казваш че теб няма да те хванат и сам си се прецакаш това е друг въпрос ,затова внимавайте повече когато излизате с армията
-
- Новобранец
И кой тъпак ще иска да качи по-голяма звезда, дори и да има 6 такива.
Вие предлагате да има по-високо ниво за силните армии, т.е. вие да сте на 5 звезди и да си биете свободно руини, без опасност да ви занулят.Ми то и на 4 звезди да си стоите, пак не е проблем.
Никой няма да се съобрази с вашите искания защото са индивидуали, според трудностите, които изпитва един играч и дава предложения да се промени.
Ето предложение тип "ОМГ"
Администрацията да премести силните Кланове (според точките) в единия ъгъл на Картата, а ние слабите играчи да си бием в останалата част
.
Вие предлагате да има по-високо ниво за силните армии, т.е. вие да сте на 5 звезди и да си биете свободно руини, без опасност да ви занулят.Ми то и на 4 звезди да си стоите, пак не е проблем.
Никой няма да се съобрази с вашите искания защото са индивидуали, според трудностите, които изпитва един играч и дава предложения да се промени.
Администрацията да премести силните Кланове (според точките) в единия ъгъл на Картата, а ние слабите играчи да си бием в останалата част

-
- Магистър
Абе трябва си една карта, на която укрепленията да трепят по 2000 единици на 1-во ниво и на всяко следващо - 5х. С кулите пак същото. Колибите, дюкяните, ферми, мини и т.н. да имат капацитет по 200000 всяка и докато не се достигне това количество, да не може да се краде от съотв. сграда ресурс. Героите да имат само умения за по-вече производство в градовете. И най-вече - да няма военни сгради. 
С три думи: объркали сте сървъра. Свалете си Taykoon и си цъкайте там.

С три думи: объркали сте сървъра. Свалете си Taykoon и си цъкайте там.
Null написа:Не разваляйте хубавия бой с караница.![]()
-
- Новобранец
Как ми се иска да те пернат двама - трима Варварина един след друг , да те питам с какво ще се противопоставиш на армия 200-к от всяка бойна единица.ominous написа:И кой тъпак ще иска да качи по-голяма звезда, дори и да има 6 такива.
Администрацията да премести силните Кланове (според точките) в единия ъгъл на Картата, а ние слабите играчи да си бием в останалата част.
-
- Оръженосец
Тия варвари освен че живеят в играта използват и нечисти методи, атаките са им по хора които не са онлайн по една или друга причина а за да се случва това да атакуват даден човек когато му е спрял примерно тока и е продължително време оффлайн и не свети в зелено използват съклановци на човека който бият... думите ми са обосновани с това, бях за известно време в Мърси следователно си бях отворил и градовете за да ме виждат съклановците след малко следва атака от руския бляд или който там играе с акаунта без да бъда шпиониран с цел разграбване... хайде армията може да я изчисли и по рейтинг но пък откъде знаеше колко злато имам..... подозирах Валмакс която беше по него време военен министър на клана Но Мърси но нямаш доказателства и си мълчиш, а то доказателството си дойде с времето... още в Мърси тя започна да бие заедно с руския бляд руини а след някой друг месец е вече и една от тях и се прави на великата играчка.ARHANGELMIHAIL написа:Как ми се иска да те пернат двама - трима Варварина един след друг , да те питам с какво ще се противопоставиш на армия 200-к от всяка бойна единица.ominous написа:И кой тъпак ще иска да качи по-голяма звезда, дори и да има 6 такива.
Администрацията да премести силните Кланове (според точките) в единия ъгъл на Картата, а ние слабите играчи да си бием в останалата част.
Промитите мозъци в тази игра нямат край и ако ще се продавате за едното нищо преди това си дайте сметка че това е просто една игра а курви ли сте тук ще сте такива и в живота!
Ако искате ми слагайте бан или каквото искате там но държа да се знае как играят играчите от великия клан варварите.
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
Кво ти пука, аз градове на клан не показвам, научил си се сега а курвите са си такива от преди ерата на интернета 

-
- Новобранец
Смятам ,че неравнопоставеността в тази игра води до разочарование от играта.
Всеки, който започне да играе сега или играе дори от 7-8 месеца всеки момент ще се сблъска със старите играчи, които имат неописуемо голями армиии, средно по 200-300к от вид и са окупирали всичко. Така както ДПС, БСП и ГЕРБ са окупирали властта и не я пускат.
Виждайки във ваше лице съперник за прочутите перли, от които ще изкарат прословутите 100-200 лева на месец са готови да ви съсипят без да им пука .
Уви недомислието и нежеланието на съставителите на играта да го коригират този процес, рано или късно ще доведе до упадък на играта.
Лично аз смятам ,че това е загуба на време , нерви и пари ,които е по-добре да подаря на някое сираче или да инвестирам в нещо, отколкото да ги давам за да си мисля ,че мога да направя нещо в тази игра, както борбата на Санчо Панса с Вятърните мелници.
Бъдете живи и здрави! Бог да бъде милостив към всички нас.
Всеки, който започне да играе сега или играе дори от 7-8 месеца всеки момент ще се сблъска със старите играчи, които имат неописуемо голями армиии, средно по 200-300к от вид и са окупирали всичко. Така както ДПС, БСП и ГЕРБ са окупирали властта и не я пускат.
Виждайки във ваше лице съперник за прочутите перли, от които ще изкарат прословутите 100-200 лева на месец са готови да ви съсипят без да им пука .
Уви недомислието и нежеланието на съставителите на играта да го коригират този процес, рано или късно ще доведе до упадък на играта.
Лично аз смятам ,че това е загуба на време , нерви и пари ,които е по-добре да подаря на някое сираче или да инвестирам в нещо, отколкото да ги давам за да си мисля ,че мога да направя нещо в тази игра, както борбата на Санчо Панса с Вятърните мелници.
Бъдете живи и здрави! Бог да бъде милостив към всички нас.
-
- Оръженосец
Всичко е въпрос на умения и политика.
Влагането на малки средства значително улеснява играта,
но влагането на тези пари е за лично удоволствие а не на вятъра.
Ако човек вземе 1800 перли още в началото ще си направи и куест 150
и ще дръпне по-бързо в развитието. Така че за парите дадени за удоволствие
не върви да се казва че са на вятъра и да се прави сравнение че е по-добре да се дадат на сираче.
Тук въобще не искам да кажа че не трябва да се дарява особено на хора в тежко положение.
Но когато човек отива на кино примерно не прави такива сметки нали ? Защото ако започнем да
разсъждаваме така в живота няма да ни остане нищо друго освен да бачкаме и да даряваме без да харчим,
защото винаги може да се намери начинание за което си струва да се дадат пари.
По въпроса за невъзможността на малките играчи да оцеляват.
Куца ви стратегията и познаването на играта. И аз съм минал по тоя път но има няколко важни фактора
които определят на 90% ще оцелееш или не.
1. Опознаване на района още докато си на 4*. Съответно насочване към клан който има доста играчи около теб,
с които да си помагаш в общи акции и защита. Груба грешка е да влезеш в клан който е на 10 часа път примерно от теб.
2.Биенето на руини в никакъв случай да не се прави през девет кралства в десетото.
Сюзерен с малка армия няма нужда от повече от 3-4 руини на ден. Вдигнете проучвателите си поне на 40
проучвайте си столицата и съседните квадрати по права лини и със сигурност ще имате много руини.
Инвестирането в ботушки за скорост до 2 ниво също помага много да биете бързо и да намалите шанса от засичане.
Втори герой и подобни ботуши за забавяне докато първият е на руина също ви гарантират спокойствие ако не се
увличате да биете на повече от 30 мин път. Като за начало се ограничете само в текущото кралство. А тези артове
в повечето случаи се падат и от куестовете които правите. Развийте си героя така че да бие с по-малка армия руини
и съответно няма да мъкнете всичко със вас и да сте апетитна плячка.
На практика всеки може да бъде занулен но с малка армия и без милиони злато в града трудно някой ще реши да се занимава с вас
освен ако не сте го предизвикали и да започне да ви дебне постоянно. Но тук отиваме към третият фактор
3.Храм - развийте си храма поне на 7 ниво и се научете да го ползвате. За 3 атаки по руини средно 1 час отиване и връщане
ви трябват 3 часа храм. Което значи че със 7 ниво храм можете да храмите 7 играчи едновременно. Е това че имало лагери под пъд и над път
са пълни глупости. За да дойде някой да ви дебне особено с лагер трябва сериозно да сте му бръкнали в здравето. А повече от 7 души около
вас едва ли има с възможност да ви занулят. Ако пък са повече търсете си друго място на картата, където ще ви е по-спокойно. Но ако сте си избрали
правилният клан не мисля че ще имате проблеми в това отношение.
Така че който може и става да играе играта оцелява, който не може просто отива в редиците на занулените.
Нямам време да пиша още за стратегията на развитие на млад сюзерен но ако не си правиш сметката и с науката кое е с приоритет,
кое да остане за по-късно, нямаш маг кули поне 7 ниво в столицата и хубави контри то проблема си е в теб а не в този който се е възползвал
от слабостта ти. Така че ако не знаете как да дейтвате питайте наставниците си, ако ли не трябва сами да откриете пътя, но определено път има
и доста играчи са го извървели. Вие се оплаквате че не е лесен, е такъв е живота
не върви да се казва че са на вятъра и да се прави сравнение че е по-добре да се дадат на сираче.
Тук въобще не искам да кажа че не трябва да се дарява особено на хора в тежко положение.
Но когато човек отива на кино примерно не прави такива сметки нали ? Защото ако започнем да
разсъждаваме така в живота няма да ни остане нищо друго освен да бачкаме и да даряваме без да харчим,
Куца ви стратегията и познаването на играта. И аз съм минал по тоя път но има няколко важни фактора
1. Опознаване на района още докато си на 4*. Съответно насочване към клан който има доста играчи около теб,
с които да си помагаш в общи акции и защита. Груба грешка е да влезеш в клан който е на 10 часа път примерно от теб.
2.Биенето на руини в никакъв случай да не се прави през девет кралства в десетото.
Сюзерен с малка армия няма нужда от повече от 3-4 руини на ден. Вдигнете проучвателите си поне на 40
проучвайте си столицата и съседните квадрати по права лини и със сигурност ще имате много руини.
Инвестирането в ботушки за скорост до 2 ниво също помага много да биете бързо и да намалите шанса от засичане.
Втори герой и подобни ботуши за забавяне докато първият е на руина също ви гарантират спокойствие ако не се
увличате да биете на повече от 30 мин път. Като за начало се ограничете само в текущото кралство. А тези артове
в повечето случаи се падат и от куестовете които правите. Развийте си героя така че да бие с по-малка армия руини
На практика всеки може да бъде занулен но с малка армия и без милиони злато в града трудно някой ще реши да се занимава с вас
освен ако не сте го предизвикали и да започне да ви дебне постоянно. Но тук отиваме към третият фактор
3.Храм - развийте си храма поне на 7 ниво и се научете да го ползвате. За 3 атаки по руини средно 1 час отиване и връщане
ви трябват 3 часа храм. Което значи че със 7 ниво храм можете да храмите 7 играчи едновременно. Е това че имало лагери под пъд и над път
са пълни глупости. За да дойде някой да ви дебне особено с лагер трябва сериозно да сте му бръкнали в здравето. А повече от 7 души около
вас едва ли има с възможност да ви занулят. Ако пък са повече търсете си друго място на картата, където ще ви е по-спокойно. Но ако сте си избрали
Така че който може и става да играе играта оцелява, който не може просто отива в редиците на занулените.
Нямам време да пиша още за стратегията на развитие на млад сюзерен но ако не си правиш сметката и с науката кое е с приоритет,
кое да остане за по-късно, нямаш маг кули поне 7 ниво в столицата и хубави контри то проблема си е в теб а не в този който се е възползвал
от слабостта ти. Така че ако не знаете как да дейтвате питайте наставниците си, ако ли не трябва сами да откриете пътя, но определено път има
и доста играчи са го извървели. Вие се оплаквате че не е лесен, е такъв е живота

- djedai
- Капитан
Бих добавил че курва ли си в играта, значи в живота си 68679674 по голяма курва.а курви ли сте тук ще сте такива и в живота!
Няма по голямо удоволствие от това да занулиш някоя подлога, гъзолизец, по готино е дори от това да занулиш някой от шефчетата им.

-
- Новобранец
Пич пишеш глупости ,аз за 7 месеца игра съм дал около 1400 лева средно 50 лева седмично и пак няма спасение. Просто играта е неравнопоставена, а великите играчи са едни късметлии регистрирали се в началото и страдащи от комплекси за малоценност! Кажи колко време трябва да за да направиш армия 300 000 от всеки вид и ми кажи , кога ще ви стигна? Нищо че дадох и 50 лева само за 1 000 000 наемки ,не останаха живи два дни. А градовете ми са по-добри и от твоите. Даже имам доста сгради на 8 ниво ,които се съмнявам ,че ти имаш.ddt77 написа:Всичко е въпрос на умения и политика.
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
Много пъти писах, какво очаквате от сървър на години,да те оставят да им подяждаш руините, тези пари ако ги беше инвестирал в някой сървър с най-много 50-150 играчи сега щеше да си в топ 1-5
-
- Новобранец
Че няма оправяне няма този сър вар няма оправия.
Аз лично давам много пари но и те не помагат каквото и да правиш има един клан Барбита и много подлоги няма как да ги биеш или занулиш.Може някои малка победа но това е за това мисля да спирам няма смисъл няма борба има криене и бои по главата.
Колкото и перли да имаш както и да ти е облечен героя не можеш да се биеш с много милиона армия на която даже не смята на калкулатора защото няма кои да я бие.
Да хубаво е да имаш конкуренция ама тук няма пристига някои геимарче със много милиона армия и ти се свиваш няма кои да ти помогне от клана не че не искат няма как и с какво.
Стига сте обяснявали как е правилната стратегия и какво да изучаваш няма статегия която да бие 5 играча от топа няма с какво .
Аз лично давам много пари но и те не помагат каквото и да правиш има един клан Барбита и много подлоги няма как да ги биеш или занулиш.Може някои малка победа но това е за това мисля да спирам няма смисъл няма борба има криене и бои по главата.
Колкото и перли да имаш както и да ти е облечен героя не можеш да се биеш с много милиона армия на която даже не смята на калкулатора защото няма кои да я бие.
Да хубаво е да имаш конкуренция ама тук няма пристига някои геимарче със много милиона армия и ти се свиваш няма кои да ти помогне от клана не че не искат няма как и с какво.
Стига сте обяснявали как е правилната стратегия и какво да изучаваш няма статегия която да бие 5 играча от топа няма с какво .
-
- Новобранец
Трябва таван на армиите и да има възможност дефендъра да събере , ако трябва и 20 играча на помощ.
-
- Магистър
Предлагам на всички ревящи да се преместите да поиграете Bulfleet. Там ще дойдат с едни лоши звезди не само да ви набият, но ще ви бутнат и планетите. Тук все още никой не ви бута градовете... и това е единствената игра, в която просто си укривате армията в укритието и тя преживява битката.
Не знам как ги видяхте тези многомилионни армии да идват да ви зануляват. Пет пъти си приберете армиите в укритието. Помощ от клана за това не ви трябва. Дори многомилионната армия да ви руши селищата, цената да я вдигнат и да дойде до вас е много по-висока от цената на сградите ви. Ще я вдигне 5 пъти да дойде до вас, после с какво ще я храни?
Не знам как ги видяхте тези многомилионни армии да идват да ви зануляват. Пет пъти си приберете армиите в укритието. Помощ от клана за това не ви трябва. Дори многомилионната армия да ви руши селищата, цената да я вдигнат и да дойде до вас е много по-висока от цената на сградите ви. Ще я вдигне 5 пъти да дойде до вас, после с какво ще я храни?
-
- Новобранец
Играч на 3 звезди да не дава акъл за нещо дето не го е сполетяли ,ще ти пратя да видиш милионни армии и бутнати 20 сгради. Ама то играчи, на 2-3 звезди от месец два и вече сте професори.Null написа:Предлагам на всички ревящи да се преместите да поиграете Bulfleet. Там ще дойдат с едни лоши звезди не само да ви набият, но ще ви бутнат и планетите. Тук все още никой не ви бута градовете... и това е единствената игра, в която просто си укривате армията в укритието и тя преживява битката.
-
- Магистър
ARHANGELMIHAIL, кой ти е ника в играта?
-
- Капитан
Null , от тази година играеш и вече си компетентен по всички теми във форума
,не зная таверна имаш ли или не ,и ако имаш виждал ли си там битките , мн жалко че не си по отдавна тук , не си вдигал 5 звезди , и то не сега ,а когато господстваха стиксаджиите в Бг сървъра и мачкаха всичко живо,после разбрах че някои бивши техни членове са точни но явно политиката на клана им е била такава ,аз тогава минавах между капките но сам си изпросих боя като атакувах един от тях и си избих всичко с мерака да спра играта и то с чест ,след като двама мои добри съюзници бяха отказани от играта чрез зануляване -,да с МИЛИОННИ армии , и сега има такива -достатъчно е ,дори без да четеш доклади ,само по реита ще разбереш за каква армия иде реч в топа ,никой не реве или поне не напоследък ,аз лично видях конструктивни предложения , макар че няма да се промени нищо и съм 100 процента сигурен за това ,между другото не си ли успял сам да си отговориш на въпроса как е ника на Архангелмихаил в играта ???
пс = Колкото до баталите ,тях винаги ще ги има , и няма лошо в това , но някой на 3 звезди да учи сюзерените на храмове и нз какво си - мислиш ли че не е правено ,говорено и въпреки това ,това не ти е гаранция , пиши с някои сюзерени на лични , поразпитай и ще видиш че има доста начини за зануляване ,храм , ха - ще те спаси някой път но няма как да вкараш някой за постоянно ,все ще те издебне да ти пусне 2 12 часови спамови атаки и кво правиш като после те издебне на руина ??? Начини бол ...За пари говориш -ама за мн пари ли -като в оная тъпата реклама с бабичката и телефона - за силно развитите играчи дали ще дадат 2-3 милиона злато е без голямо значение пич, за тях са важни и редица други неща за които биха платили и 5 милиона - за фракция , за рейт на героя ,за кристали на алхимията , за куестове.... С цялото ми уважение ,макар и пресен играч ,недей дава акъл на хора в тази игра които не само че са тук от доста време но и са патили

-
- Магистър
Когато Styx ходеха по земята, моя първи учител беше в топ 500. Сега е в топ 20. Вторият ми учител пак от топ 500 сега е в топ 50. Имам си private Таверна. Там получавам елитни доклади. Не подценявай играчите на 3 звезди. Сред тях ходят такива, които са по-добре облечени от много 5-ци.
Пожелавам ви успех в реването. Може да учредим награда за най-добро ореваване. Наградата ще се казва: "Ревящия бик".
Пожелавам ви успех в реването. Може да учредим награда за най-добро ореваване. Наградата ще се казва: "Ревящия бик".
-
- Капитан
Не ме интересува пряко таверната ти нито учителите , може да ти е добре развит профила ,може дори да е по добре развит от някой 5ци , и въпреки това , при теб е лесно , не храниш големи армии , не биеш агресивки , не пращаш помощ на някой закъсал сюзерен атакуван от някой друг агресор , не защитаваш или атакуваш замъци ,разбирам да си бил на това дередже ,да даваш мнения и тук , но при положение че си на 3 звезди как даваш акъл на 5ци ?Това е все едно да имаш категория А , а да даваш съвет на хора с Ц как да си карат камиона ,без дори да си се качвал на такъв
Между другото винаги съм смятал че ако има неравнопоставеност между играчите то тя е свързана и с времето ,възможно за отделянето на играта ,не само парите ,не може нормален човек , да се сравнява със почти вманиачени /зомбирани/ хора тук, но здраве да е , лично аз продължавам да си се кефя на игрицата ,макар да не се впрягам и да взимам нещата вече толкова насериозно ,както много хора ,няма човек,от тези които играят за пари който да ме убеди , че за времето загубено пред компа тук е изкарал повече отколкото ако се е запретнал за някаква реална работа ,това е

-
- Магистър
Значи като го подкараш на рок, няма после да сменяш музиката на чалга.
Обясняваше за клана Стикс. Дообясни ми моля те.
Обясняваше за клана Стикс. Дообясни ми моля те.
-
- Новобранец
А как ли му е на ARHANGELMIHAIL ника , а де, а кажи? Тъй-като съм дърт и не мога се оправя със снимките ти пратих доклад каква армия ме цапардоса . И не си слагай пръстите в контакта , когато бушона е здрав и включен.Null написа:ARHANGELMIHAIL, кой ти е ника в играта?
Отговорът е един ARHANGELMIHAIL си е ARHANGELMIHAIL , както ти е ника в играта , такъв ти е и във форумът приятелю!
-
- Магистър
При предното търсене явно нещо съм копирал криво и не го намирах. И да, имам доклад. 
Има едно много важно нещо, което доста играчи явно не са разбрали.
1. Героя трябва да се облича с предмети. Това е силно участие в турнири (търсите много знамена), участие в аукциона (ако можете да вземете някоя и друга перла, още по-добре), редовно биене на руини.
2. Социална система. В игри от този тип много важно е каква социална система ще изградиш (ако смяташ да играеш сериозно). Дали си подбираш правилните хора, разбирате ли се, развивате ли се, обличате и т.н. Когато всеки в социалната система е силен, силна е и самата тя.
Понеже нагоре си говорехме за Styx - те са типичния представител на развита социална система. Не можеш да очакваш ти да си играл по 1 час на ден, друг - по 5-10, а после и двамата да сте развити еднакво. После ти имаш 5 приятели (що-годе развити като теб), той - 50 развити като него и по-добре. Биете се, те направо ви счупват от бой. Дебнат, нападат във време, в което вие сладко спите. Ако ги напрадате, се препокриват в защита и не можете да ги пипнете...
Така голямата социална система просто изяжда малката (и неразвита).
Най-дебилното е обаче масовото възприятие, че щом можете да станете на 5 звезди, това трябва бързо да стане. Да, има някакви куести. НЕ.
Ако се остане на 3-4 звезди, количеството армия, която може да ви набие, не може да надхвърли вашето (ако сте играли добре). С 2 магически кули на по-високо ниво, влизането става невъзможно. Натам:
-) участие в аукцион: ако успеете да направите 5-те златни града (и биете редовно руини), ще съберете злато , с което успешно да наддавате на аукциона. Когато това се случи, нормално е големия и лош, на който са откраднати перличките да дойде и да набие крадеца. Това може и да стане на 5 звезди. На ниските - надали.
-) когато се играе за знамена, отново се прави на ниски звезди. Той ще бъде голям и лош, ще гледа лошо, но няма да може да ги взема. А ако дойдат играчи на ниските звезди - там ще се прави изкуство, няма просто да се биете.
Ако ми дойде музата, може да напиша и за стратегията и тактика "Пираня": изкуството да убиеш всеки играч в тази игра.

1. Героя трябва да се облича с предмети. Това е силно участие в турнири (търсите много знамена), участие в аукциона (ако можете да вземете някоя и друга перла, още по-добре), редовно биене на руини.
2. Социална система. В игри от този тип много важно е каква социална система ще изградиш (ако смяташ да играеш сериозно). Дали си подбираш правилните хора, разбирате ли се, развивате ли се, обличате и т.н. Когато всеки в социалната система е силен, силна е и самата тя.
Понеже нагоре си говорехме за Styx - те са типичния представител на развита социална система. Не можеш да очакваш ти да си играл по 1 час на ден, друг - по 5-10, а после и двамата да сте развити еднакво. После ти имаш 5 приятели (що-годе развити като теб), той - 50 развити като него и по-добре. Биете се, те направо ви счупват от бой. Дебнат, нападат във време, в което вие сладко спите. Ако ги напрадате, се препокриват в защита и не можете да ги пипнете...
Най-дебилното е обаче масовото възприятие, че щом можете да станете на 5 звезди, това трябва бързо да стане. Да, има някакви куести. НЕ.
Ако се остане на 3-4 звезди, количеството армия, която може да ви набие, не може да надхвърли вашето (ако сте играли добре). С 2 магически кули на по-високо ниво, влизането става невъзможно. Натам:
-) участие в аукцион: ако успеете да направите 5-те златни града (и биете редовно руини), ще съберете злато , с което успешно да наддавате на аукциона. Когато това се случи, нормално е големия и лош, на който са откраднати перличките да дойде и да набие крадеца. Това може и да стане на 5 звезди. На ниските - надали.

-) когато се играе за знамена, отново се прави на ниски звезди. Той ще бъде голям и лош, ще гледа лошо, но няма да може да ги взема. А ако дойдат играчи на ниските звезди - там ще се прави изкуство, няма просто да се биете.
Ако ми дойде музата, може да напиша и за стратегията и тактика "Пираня": изкуството да убиеш всеки играч в тази игра.

-
- Новобранец
абе сладурче ти не си ли чувал/виждал свитъка проклятието на кодекса на честта-за цели 12 ч отпадат звездите и можеш да си тупаш който и както си искашNull написа:При предното търсене явно нещо съм копирал криво и не го намирах. И да, имам доклад.

да не кажа всички,но сигурно всеки втори го има този свитък
а и да го няма, има съвместни-две армии на четиризвездни спокойно ще натупа една на такъв

-
- Капитан
Изобщо не трябваше да му казваш на него точно ,той има наставници от ниво,много над мен и теб 

Моля психически лабилни хора да не ме занимават!!
-
- Новобранец
аз съм добра,обичам да споделям и помагам 

-
- Капитан
Знам аз,ама го имай предвид другия път

-
- Новобранец
не с лошото де

-
- Капитан
Аз винаги съм била добра спрямо всички 

-
- Новобранец
тия дяволчета не показват нищо доброAksas94 написа:Знам аз,ама го имай предвид другия път![]()

-
- Капитан
Емии наставника ми ме е учил така

-
- Новобранец

-
- Магистър
Две армии могат да ме хванат за дедовия. На 3-4 звезди с магическите кули у дома, с укрепленията и с помощ от клана ще удържа всеки натрапник, ако иска/т да идва/т да му/им пленя героя/ите. Но мерси, че ми казахте. 

-
- Капитан
Да съм се объркала лиddd17 написа:![]()
нямам спомен да съм ти казвала такива неща
![]()

-
- Капитан
Моля,моля. Пак заповядай,на твоите услуги смеNull написа:Две армии могат да ме хванат за дедовия. На 3-4 звезди с магическите кули у дома, с укрепленията и с помощ от клана ще удържа всеки натрапник, ако иска/т да идва/т да му/им пленя героя/ите. Но мерси, че ми казахте.

-
- Магистър
Твоя приятел Kris е майстор по закулването. Можеш да видиш как се прави... 

-
- Капитан
Няма такова нещо като мой приятел КрисNull написа:Твоя приятел Kris е майстор по закулването. Можеш да видиш как се прави...

А и няма нужда да виждам нещо от някой

-
- Новобранец
Така като гледам играта е само за пари !
има балъци дето наливат много пари не е нужно да споменавам никове повечето се виждат
има хора които играят за удоволствие.
тези които наливат ще продължават да си наливат без да мислят за какво ги дават а другите като санат на 5* ще се откажат и балъците пак ще си наливат
а аз до тук не видях един отговор на администрацията поне за важна тема поразрових се във форума админ се намесва за нещо което като цяло е без значение!
но на важна тема не защо ли ?
гледах теми за перлите в руините хм интересно но не за админите отговора им беше че играчите не плащали достатъчно за да има перли колко ли трябва да се плати ?
в крайна сметка като почна да им става неудобно са закрили темата
защо ли ? "без да искат"
малко че играта е страшно скъпа поне за нормалния доход на българите но и тяхната алчност няма граници !
но както и да е всеки си има глава на раменете които иска да играе си дава парите за глупости
а другите се забавляват малко и се отказват защотото играта не е измислена за дълго занимание
та скъпи админи едва ли ще прочетете и това но поне погледнете другите игри имам предвид като коректност , отношение на развитие за което ставаше дума и в тази тема и кое колко струва !
пожелавам ви всичко добро но това не е игра по моя джоб а и не само по моя де
има балъци дето наливат много пари не е нужно да споменавам никове повечето се виждат

има хора които играят за удоволствие.
тези които наливат ще продължават да си наливат без да мислят за какво ги дават а другите като санат на 5* ще се откажат и балъците пак ще си наливат

а аз до тук не видях един отговор на администрацията поне за важна тема поразрових се във форума админ се намесва за нещо което като цяло е без значение!
но на важна тема не защо ли ?
гледах теми за перлите в руините хм интересно но не за админите отговора им беше че играчите не плащали достатъчно за да има перли колко ли трябва да се плати ?
в крайна сметка като почна да им става неудобно са закрили темата

защо ли ? "без да искат"
малко че играта е страшно скъпа поне за нормалния доход на българите но и тяхната алчност няма граници !
но както и да е всеки си има глава на раменете които иска да играе си дава парите за глупости
а другите се забавляват малко и се отказват защотото играта не е измислена за дълго занимание

та скъпи админи едва ли ще прочетете и това но поне погледнете другите игри имам предвид като коректност , отношение на развитие за което ставаше дума и в тази тема и кое колко струва !
пожелавам ви всичко добро но това не е игра по моя джоб а и не само по моя де

-
- Капитан
Пожелавам ти ДОВИЖДАНЕ. Още 1 мрънкач по-малко