Аукционните наддавания
-
- Капитан
Аукционните наддавания
Уважаеми админи и играчи ,конкретно към въпроса : С напредването на играта и все по големия брой развили се играчи ,които активно играят на аукциона ,забелязвам напоследък все по големи суми за определен брой перли ,скоро имам чувството че ще почне да се наддава с астрономическа сума злато за 10 перли дори.... и ако дадени играчи тепърва са минали 10 -те милиона рейтинг и стъпват на аукциона за тях тези суми ще са непосилни ..... Моля обърнете сериозно внимание на това и питам възможно ли е да се увеличат аукционните лотове за да може всички да имат достъп , не само ''богатите'' и добре развити сюзерени и маршали ....
-
- Магистър
Re: Аукционните наддавания
в нашия малък сървър има предостатъчно лотове. А за цените, ще пораснат още малко, а след това ще се стабилизират, тези дето ги гледаш богатите, хранят огромни войски, и все по-рядко ще поглеждат към аукциона.
-
- Капитан
Re: Аукционните наддавания
за съжаление по-миналата година май се оказах лош пророк и бях прав , но бях объркал само отде ще са тези астрономически суми -тогава още ги нямаше тея малките бацилчета дето живеят в аукциона ...