Световно

Ако имате идеи за още някакви конкурси – пишете ни.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
krager
Капитан

Световно

#1 Мнение от krager »

Уважаема администрация , въпроса (или по скоро предложението ) ми може да ви се стори странен , но е донякъде и логичен ... Ето и самата идея -при положение че има толкова сървъри вече в различни държави ,да се организира нещо като световен турнир в дадена държава , да кажем 5 или 10 играча от всяка ,първите в топа ( за страни като Русия,с повече сървъри да се избира от най силния им сървър евентуално ,но да е от 1 ) ,да им се дава право на участие с представляване на държавата си , ( тук да уточня ,не става дума за мен ,или някой друг от средата ,а само най силните ,) ще е интересно да има такова съревнование,турнир между играчите от различните държави ,както има при други стратегии ( не помня името точно на една ,при която Бг отбора ,наскоро ,беше бил Бразилия и беше 1ви в света ,румънците мисля че бяха на 3тото място),вече оттам нататък как и по какъв начин би следвало да си е ваша грижа :roll:,може да е някакъв ускорен тип сървър с продължителност 2-3 седмици и вс да е много по бързо ...То едва ли това зависи от вас .от Бг екипа ,но все пак би било интересно начинание ,така че това може да се препрати на някой по нагоре , тук не става въпрос за мен , а просто за авторитета ни
keks
Site Admin

Re: Световно

#2 Мнение от keks »

krager написа:Уважаема администрация , въпроса (или по скоро предложението ) ми може да ви се стори странен , но е донякъде и логичен ... Ето и самата идея -при положение че има толкова сървъри вече в различни държави ,да се организира нещо като световен турнир в дадена държава , да кажем 5 или 10 играча от всяка ,първите в топа ( за страни като Русия,с повече сървъри да се избира от най силния им сървър евентуално ,но да е от 1 ) ,да им се дава право на участие с представляване на държавата си , ( тук да уточня ,не става дума за мен ,или някой друг от средата ,а само най силните ,) ще е интересно да има такова съревнование,турнир между играчите от различните държави ,както има при други стратегии ( не помня името точно на една ,при която Бг отбора ,наскоро ,беше бил Бразилия и беше 1ви в света ,румънците мисля че бяха на 3тото място),вече оттам нататък как и по какъв начин би следвало да си е ваша грижа :roll:,може да е някакъв ускорен тип сървър с продължителност 2-3 седмици и вс да е много по бързо ...То едва ли това зависи от вас .от Бг екипа ,но все пак би било интересно начинание ,така че това може да се препрати на някой по нагоре , тук не става въпрос за мен , а просто за авторитета ни
Предложението Ви ще бъде предадено на създателите на играта.
Благодарим!
Аватар
djedai
Капитан

#3 Мнение от djedai »

Те не пускат война на фракциите, където е готова и не трябва тепърва да я разработват, ти искаш нова игра да ти правят.
krager
Капитан

#4 Мнение от krager »

Помисли малко и сам ще стигнеш до извода каква логика има в създаването на подобен турнир - виж колко държави са вече ,независимо от това колко се играе в различните страни , винаги щом се минат повече от няколко страни , се предполага и едно евентуално игрово съревнование между тези страни ,независимо на какво -дали на някакъв спорт или др , мн жалко че в момента не мога да се сетя за тази стратегия която споменах ,името й не мога да се сетя в момента ,ще се поразтърся из нета ,мисля че миналата година ,световния турнир на тази игрица , беше спечелен от нашите ( тука някой може и да се сети за името .ще бъда благодарен да я кажете ако се сещате)...а колкото до мотивите -ами интерес ще имат всички - и създателите с една такава кампания като мощна реклама и със евентуален стимул и за самите играчи ,които освен едни''евентуални пари'' да теглят - а тука ,лично за мен си мисля че трябва да си голям маняк за да изкараш повече пари за отделеното време , отколкото при една нормална работа за същото време , и ще е доста по-силен стимул за дадени играчи да преследват дори нещо повече - защото един турнир освен световна реклама за създателите ,може да предлага и добри награди за играчите ,награди , които вече НАИСТИНА да стимулират .... това е ... :)
Аватар
djedai
Капитан

#5 Мнение от djedai »

Аз не казвам че не е добра идея, казвам че няма да го направят.
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения за конкурси”