Бъг в системата за разпределение на складовете
-
- Оръженосец
Бъг в системата за разпределение на складовете
В единия ми град тази пита започна да се върти около оста си, ако се опитам да сменя лимитите, и показва лимити които са на моментното съдържание в склада, с изключение на златото. Дори май не отчете и една доставка?
- thecrown
- Оръженосец
Re: Бъг в системата за разпределение на складовете
трябва да си доволен 
аз като си гледам златото на колко минус е и на мен ми се завива свят

аз като си гледам златото на колко минус е и на мен ми се завива свят

-
- Маршал
Опитайте да обновите страницата с играта, ако това не помага - да обновите браузър и flash player, да играете през друг браузър, да отключите анимацията (бутон Настройки в десния горен ъгъл на играта).Bcolt написа:В единия ми град тази пита започна да се върти около оста си, ако се опитам да сменя лимитите, и показва лимити които са на моментното съдържание в склада, с изключение на златото. Дори май не отчете и една доставка?
-
- Оръженосец
Проблема се е оправил от само себе си днес. Пробвах с друг браузър вчера, и беше същото, може би рестарта на системата по някакъв начин е повлиял. Беше доста странно 

-
- Новобранец
Имам абсолютно същия проблем с открит рудник.За съжаление добиваният метал е на минимум ресурс
и практически рудника не работи.Пробвах други браузери, плеъри,чистих кукита и никакъв ефект.
и практически рудника не работи.Пробвах други браузери, плеъри,чистих кукита и никакъв ефект.
-
- Новобранец
Вече трети ден този бъг съществува.Питата в центалната сграда на рудника се върти около оста си и не мога по никакъв начин да променя лимитите.Просто рудника само ползва ресурси без да произвежда.Неоправдано е за игра, която съществува вече няколко години да има такива бъгове.
-
- Капитан
Това не е бъг - ако в рудника имаш дърво да кажем 10к и в склада си го задал на 10к, то не можеш да го намалиш без преди това да се избавиш от самото дърво по някакъв начин - след като се избавиш от нежелания ресурс, пробвай пак да си настроиш склада колко да ти побира и ще видиш че ще се оправи. И аз в началото си мислех че е бъг, но така е направена играта, че достигнеш ли лимита в склада, трябва да изразходваш/избавиш от самия ресурс на който си достигнал лимита, че да преразпределиш мястото в складовете тиPristaDimov написа:Вече трети ден този бъг съществува.Питата в центалната сграда на рудника се върти около оста си и не мога по никакъв начин да променя лимитите.Просто рудника само ползва ресурси без да произвежда.Неоправдано е за игра, която съществува вече няколко години да има такива бъгове.