Бъг в системата за разпределение на складовете

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Bcolt
Оръженосец

Бъг в системата за разпределение на складовете

#1 Мнение от Bcolt »

В единия ми град тази пита започна да се върти около оста си, ако се опитам да сменя лимитите, и показва лимити които са на моментното съдържание в склада, с изключение на златото. Дори май не отчете и една доставка?
Аватар
thecrown
Оръженосец

Re: Бъг в системата за разпределение на складовете

#2 Мнение от thecrown »

трябва да си доволен :)
аз като си гледам златото на колко минус е и на мен ми се завива свят :)
Trayan
Маршал

#3 Мнение от Trayan »

Bcolt написа:В единия ми град тази пита започна да се върти около оста си, ако се опитам да сменя лимитите, и показва лимити които са на моментното съдържание в склада, с изключение на златото. Дори май не отчете и една доставка?
Опитайте да обновите страницата с играта, ако това не помага - да обновите браузър и flash player, да играете през друг браузър, да отключите анимацията (бутон Настройки в десния горен ъгъл на играта).
Bcolt
Оръженосец

#4 Мнение от Bcolt »

Проблема се е оправил от само себе си днес. Пробвах с друг браузър вчера, и беше същото, може би рестарта на системата по някакъв начин е повлиял. Беше доста странно :roll:
PristaDimov
Новобранец

#5 Мнение от PristaDimov »

Имам абсолютно същия проблем с открит рудник.За съжаление добиваният метал е на минимум ресурс
и практически рудника не работи.Пробвах други браузери, плеъри,чистих кукита и никакъв ефект.
PristaDimov
Новобранец

#6 Мнение от PristaDimov »

Вече трети ден този бъг съществува.Питата в центалната сграда на рудника се върти около оста си и не мога по никакъв начин да променя лимитите.Просто рудника само ползва ресурси без да произвежда.Неоправдано е за игра, която съществува вече няколко години да има такива бъгове.
daniobg
Капитан

#7 Мнение от daniobg »

PristaDimov написа:Вече трети ден този бъг съществува.Питата в центалната сграда на рудника се върти около оста си и не мога по никакъв начин да променя лимитите.Просто рудника само ползва ресурси без да произвежда.Неоправдано е за игра, която съществува вече няколко години да има такива бъгове.
Това не е бъг - ако в рудника имаш дърво да кажем 10к и в склада си го задал на 10к, то не можеш да го намалиш без преди това да се избавиш от самото дърво по някакъв начин - след като се избавиш от нежелания ресурс, пробвай пак да си настроиш склада колко да ти побира и ще видиш че ще се оправи. И аз в началото си мислех че е бъг, но така е направена играта, че достигнеш ли лимита в склада, трябва да изразходваш/избавиш от самия ресурс на който си достигнал лимита, че да преразпределиш мястото в складовете ти ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”