Гласуване в Steam

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
MitkoBG
Магистър

Гласуване в Steam

#1 Мнение от MitkoBG »

гласувах в Steam за MyLands, но не ми се верифицира куеста ? Само аз ли съм или при всички е така
Warrior!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
keks
Site Admin

Re: Гласуване в Steam

#2 Мнение от keks »

MitkoBG написа:гласувах в Steam за MyLands, но не ми се верифицира куеста ? Само аз ли съм или при всички е така
Уточнете, моля, какво имате предвид под думата "верифицира"?
Аватар
MitkoBG
Магистър

#3 Мнение от MitkoBG »

keks написа:
MitkoBG написа:гласувах в Steam за MyLands, но не ми се верифицира куеста ? Само аз ли съм или при всички е така
Уточнете, моля, какво имате предвид под думата "верифицира"?
не е отчетен като изпълнен
Warrior!
psihoto1
Новобранец

#4 Мнение от psihoto1 »

Аз се регистрирах и гласувах (предполагам се гласува с палеца нагоре под клипа) и ми излиза това Изображение

Аз ли бъркам нещо?
Achilles
Капитан

#5 Мнение от Achilles »

и аз гласувах, но още си чакам наградата......
Прикачени файлове
glasuvane.jpg
boselius
Оръженосец

#6 Мнение от boselius »

то си пише,ако мине My Lands в Steam :)
zloba
Новобранец

#7 Мнение от zloba »

Акаунтът Ви не разполага с достатъчно привилегии, за да изпълните това действие. За достъп до всички функции на Steam просто направете покупка на игра от Steam магазина, употребете подарък, завършете микро транзакция или активирайте игра в Steam.

Този текст ми изписва, какво трябва да направя за да мога да гласувам?????
Burton
Магистър

#8 Мнение от Burton »

Най-вероятно не е достатъчно само да се направи акаунт в стийм ами и да се използва и самия акаунт, т.е. да имате закупена игра от стийм.
...и да... трябва да одобрят играта да се предлага през стийм, за да получим всички гласували наградата си, каквато и да е тя :)
ПП.Ако не сте наясно какво е стийм, за какво служи и как се използва и ако има интерес към тази платформа, ще обясня.
Аватар
MitkoBG
Магистър

#9 Мнение от MitkoBG »

Burton написа:Най-вероятно не е достатъчно само да се направи акаунт в стийм ами и да се използва и самия акаунт, т.е. да имате закупена игра от стийм.
...и да... трябва да одобрят играта да се предлага през стийм, за да получим всички гласували наградата си, каквато и да е тя :)
ПП.Ако не сте наясно какво е стийм, за какво служи и как се използва и ако има интерес към тази платформа, ще обясня.

Нещо не е както трябва с този куест , защото най-малкото администраторите нямат как да разберат кой е гласувал и кой не , тъй като акаунтите ни тук не са идентични с тези в Steam. Т.е. или трябва всеки поименно да представи доказателство или да дадат наградата на всички... нещо не е доизмислено тук
Warrior!
rdy4fun
Оръженосец

#10 Мнение от rdy4fun »

абе и аз се зачудих, как ще разберат ,че съм гласувал при положение ,че го направих от аккаунта на братовчед ми....освен по линка ,от който се влиза да е ...ще видим.иначе сега ще отпаднат бая хора с това дето трябва да си закупил игра за гласуването и влизането става по трудно което значи , че и арта става мираж.мисля че собствтениците са арменци :D с това ако влезем ще ви дадем ако не ......една водица ;)ама поне са силни като давата куестове за харчене на перли под 10к слабо .....
Burton
Магистър

#11 Мнение от Burton »

Аз пък не знам кой пусна тоя слух, че наградата е арт ??? Ако раздадат артове на всички гласували, това означава май, че повече от половината играчи трябва да са с артове...Никъде в куеста не пише каква е наградата, нека не спекулираме.
Аватар
MitkoBG
Магистър

#12 Мнение от MitkoBG »

Burton написа:Аз пък не знам кой пусна тоя слух, че наградата е арт ??? Ако раздадат артове на всички гласували, това означава май, че повече от половината играчи трябва да са с артове...Никъде в куеста не пише каква е наградата, нека не спекулираме.
сигурно защото пише
Награда:
Случаен артефакт 2 ниво
Warrior!
Burton
Магистър

#13 Мнение от Burton »

Това определено се е появило след като излезна куеста, защото, когато излезна и го четох, не пишеше нищо конкретно а нещо от рода на "Ще получите награда от администрацията" или подобно. Както и да е.
Относно засичането, мисля, че може да стане по същия начин, както става засичането и на два акаунта от един компютър, т.е. всеки компютър при тях се идентифицира по определен начин и този начин знаят само те.
Поживьом, увидим :)
LuboStefanov
Новобранец

#14 Мнение от LuboStefanov »

Аз пък като я четох мисията пишеше артефакат 3то ниво. Ама явно много бързо го смениха. Иначе аз съм гласувал ще видим какво ще стане.
keks
Site Admin

#15 Мнение от keks »

LuboStefanov написа:Аз пък като я четох мисията пишеше артефакат 3то ниво. Ама явно много бързо го смениха. Иначе аз съм гласувал ще видим какво ще стане.
Ще получите наградата, ако My Lands ще мине в Steam.
Аватар
bigal
Оръженосец

#16 Мнение от bigal »

на всички мога да кажа ,че аз си получих наградата за гласуването ,,случаен артефакт от 2 ниво,, ботущи на щурмовака.Така че и вие сигурно ще си получите ващите награди,просто имайте малко търпение. :D :D :D
didito123Demon
Капитан

#17 Мнение от didito123Demon »

И аз си получих наградата-шлем на щурмовака и то без да купувам нещо в stream,както и други играчи от клана получили същия артефакт но това е друга тема все пак.
diditoo76
Новобранец

#18 Мнение от diditoo76 »

Аз също си получих наградата.Благодаря ! :)
keks
Site Admin

#19 Мнение от keks »

diditoo76 написа:Аз също си получих наградата.Благодаря ! :)
Заповядайте.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”