Защо не ми тръгват проучвателите ?
-
- Новобранец
Защо не ми тръгват проучвателите ?
с платен акаунт съм, абонамента ми е платен, пускам проучвателите а те си седят и играя белот, нямам негативно събитие или магия .........
- Denity1
- Магистър
Re: Защо не ми тръгват проучвателите ?
Влез в сградата в която се подготвят и от там си нагласи на кое поле искаш да тръгнат, но ще тръгнат само толкова колкото са в сградата, за всяка сграда се прави по отделно това. 

-
- Новобранец
Те са ми на авто принципно, избирам просто кралството а не полето от него! Но се просто не тръгват.
- KrissIvanov
- Магистър
а аз изпращам имам 10 проучвателя и никой нищо не намира само градове да не би да има нещо друго което се прави това е нереално толкова време нищо не ми откриват или съм карък
-
- Магистър
По-вероятно второтоKrissIvanov написа:а аз изпращам имам 10 проучвателя и никой нищо не намира само градове да не би да има нещо друго което се прави това е нереално толкова време нищо не ми откриват или съм карък

- KrissIvanov
- Магистър
не вече съм маршал и има благодарение на клана и повярвайте ми ако нямаш древната магия на проучвателите забравете да ви откриват когато нямах древната магия ми откриваха само градове и за цял ден една руинка а сега когато съм със древна магия постоянно откриват рудници руини много съм доволен действа древната магия лошото е че е нагло да се искат 199 перли за една седмица като сметнеш колко струват ако като мене си ги купуваш от руини не се печелят по 200 на седмица за да вършат работа поне за проучвателите а пък и 199 са си наглост намаление няма да бъде лошо просто е прекалено 

-
- Капитан
Ок даваш 199 перли за тях,после айде още 99 за премиум ако искаш да играеш платено примерно,така,излиза ти куестче за армия или нещо друго , което ти е важно ..,и така правим една равносметка за седмица колко перли ти излизат...KrissIvanov написа:не вече съм маршал и има благодарение на клана и повярвайте ми ако нямаш древната магия на проучвателите забравете да ви откриват когато нямах древната магия ми откриваха само градове и за цял ден една руинка а сега когато съм със древна магия постоянно откриват рудници руини много съм доволен действа древната магия лошото е че е нагло да се искат 199 перли за една седмица като сметнеш колко струват ако като мене си ги купуваш от руини не се печелят по 200 на седмица за да вършат работа поне за проучвателите а пък и 199 са си наглост намаление няма да бъде лошо просто е прекалено
Така,майната му на това,а науки,сгради,някой и друг свитък...
И след всичко това събирай перли за артефакти.
Според мен извода е :
Набивай яко перли ако искаш да стигнеш до някъде,това не е само към теб,а към всички

Моля психически лабилни хора да не ме занимават!!
- KrissIvanov
- Магистър
И моят герой е разузнавач и има 25 % намаляване на проучвателите но навикът работи само когато героят е във владението където са проучвателите иначе то е екстра да направиш - 50% и още - 25% стават си -75% на проучвателите ама трябва да оковеш героят