Бан мултипликация Какво по ?

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
bykvaa
Новобранец

Бан мултипликация Какво по ?

#1 Мнение от bykvaa »

Здравейте , вчера бях буден до 02:00 и си цъках в сайта днеска ставам и какво да вида блокиран аккаунд . Някой може ли да ми обясни .... ? По принцип влизам от работата където моят колега ме запали по тази играта ... Той също влиза от там но никога не влизаме по едно и също време ....Та има ли някакъв шанс да ми се отблокира аккаунта ?
Burton
Магистър

Re: Бан мултипликация Какво по ?

#2 Мнение от Burton »

Трябвало е да предупредите админите, че двамата ще играете от един компютър, но за да го правите в самата игра не трябва да имате никакъв досег на двата персонажа, по никакъв начин. Факт е обаче блокирането и силно ме съмнява, че ще ви отблокират, но все пак пиши на администрацията от пощата в играта, обясни им ситуацията и ако наистина нямате досег един с друг, МОЖЕ БИ да ви отблокират.
Успех.
bykvaa
Новобранец

#3 Мнение от bykvaa »

Burton написа:Трябвало е да предупредите админите, че двамата ще играете от един компютър, но за да го правите в самата игра не трябва да имате никакъв досег на двата персонажа, по никакъв начин. Факт е обаче блокирането и силно ме съмнява, че ще ви отблокират, но все пак пиши на администрацията от пощата в играта, обясни им ситуацията и ако наистина нямате досег един с друг, МОЖЕ БИ да ви отблокират.
Успех.
Да колегата ми каза че им е писал и те са му казали какво да направи... По въпроса за досега , ние нямаме абсолютно никакъв досег с него нито съобщение нито сме се атакували нито абсолютно нищо . Мисля че това може да се провери ?
Burton
Магистър

#4 Мнение от Burton »

В този случай пишете на админите в играта и се надявам да ви отблокират, само да предупредя, че отговорите се връщат бавно, бавно... като проучватели с негативно събитие :D
bykvaa
Новобранец

#5 Мнение от bykvaa »

Burton написа:В този случай пишете на админите в играта и се надявам да ви отблокират, само да предупредя, че отговорите се връщат бавно, бавно... като проучватели с негативно събитие :D
да така е ... писахме им и сега се надявам да ме отблокират стискай палци :)
keks
Site Admin

#6 Мнение от keks »

bykvaa написа:Здравейте , вчера бях буден до 02:00 и си цъках в сайта днеска ставам и какво да вида блокиран аккаунд . Някой може ли да ми обясни .... ? По принцип влизам от работата където моят колега ме запали по тази играта ... Той също влиза от там но никога не влизаме по едно и също време ....Та има ли някакъв шанс да ми се отблокира аккаунта ?
Ако сте двама и играете от 1 компютър, сте длъжни:
1.Да пишете на администрацията от игровата си поща с тема „Друга тема”, че играете с партньор и да посочите неговото потребителско име.
2.Вашите игрови персонажи не бива да се засичат в играта. Забранено е да си взаимодействате: да влизате в общ клан, да се съюзявате, да се атакувате един друг, да провеждате обща атака, да си сътрудничите, да търгувате помежду си, да си препращате шпионски сведения и сведения от съгледвачи, да давате сведения за Вашите владения чрез картата и др. Вашият дневен лимит на атаки спрямо едни и същи владения е общ, т.е. не може да надвишава 2 атаки общо от двата акаунта.
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Rule
bykvaa
Новобранец

#7 Мнение от bykvaa »

keks написа:
bykvaa написа:Здравейте , вчера бях буден до 02:00 и си цъках в сайта днеска ставам и какво да вида блокиран аккаунд . Някой може ли да ми обясни .... ? По принцип влизам от работата където моят колега ме запали по тази играта ... Той също влиза от там но никога не влизаме по едно и също време ....Та има ли някакъв шанс да ми се отблокира аккаунта ?
1.Да пишете на администрацията от игровата си поща с тема „Друга тема”, че играете с партньор и да посочите неговото потребителско име.
2.Вашите игрови персонажи не бива да се засичат в играта. Забранено е да си взаимодействате: да влизате в общ клан, да се съюзявате, да се атакувате един друг, да провеждате обща атака, да си сътрудничите, да търгувате помежду си, да си препращате шпионски сведения и сведения от съгледвачи, да давате сведения за Вашите владения чрез картата и др. Вашият дневен лимит на атаки спрямо едни и същи владения е общ, т.е. не може да надвишава 2 атаки общо от двата акаунта.
Това вече ми го пращахте кекс ще може ли да разгледаш случая ... ?
keks
Site Admin

#8 Мнение от keks »

bykvaa написа:
Burton написа:В този случай пишете на админите в играта и се надявам да ви отблокират, само да предупредя, че отговорите се връщат бавно, бавно... като проучватели с негативно събитие :D
да така е ... писахме им и сега се надявам да ме отблокират стискай палци :)
Нямаме нито едно писмо от вас.
Вашия акаунт е блокиран за 1 ден.
От 1 компютър могат да играят не повече от 2 играча.
Обяснете, моля, взаимоотношенията си с играча GuildWars84.
BGLANDS
Новобранец

#9 Мнение от BGLANDS »

Здравейте,

искам да Ви попитам тък като искам да пусна линк към колегите си да ми станат ученици и ще играем от различни компютри но еднакво IP

Възможно ли е да се играе така без проблем.
keks
Site Admin

#10 Мнение от keks »

BGLANDS написа:Здравейте,

искам да Ви попитам тък като искам да пусна линк към колегите си да ми станат ученици и ще играем от различни компютри но еднакво IP

Възможно ли е да се играе така без проблем.
В този случай, да. Няма проблем.
caesar
Новобранец

#11 Мнение от caesar »

Здравейте,

При мен също се получи проблем с блокиран акаунт поради "мултипликация". Моите предположения са, че е защото с приятел сме играли от един и същи компютър. Писах няколко пъти до администрацията от главния панел, но към момента нямам отговор. Може ли да се провери какъв е случая?
keks
Site Admin

#12 Мнение от keks »

caesar написа:Здравейте,

При мен също се получи проблем с блокиран акаунт поради "мултипликация". Моите предположения са, че е защото с приятел сме играли от един и същи компютър. Писах няколко пъти до администрацията от главния панел, но към момента нямам отговор. Може ли да се провери какъв е случая?
Вече получихте отговора на въпроса си.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”