Искам да попитам нормално ли е според вас от 9 полета които са радиус едно на столицата ми да има 7 целите само с руини първо и второ ниво....... тва на ни6то не прилича..... някои дава 300 перли.... чисти ги... и след 4 дена положението е същото.... и как да си храня воиската питам... в едното поле... 6 руини второ ниво и една първо.... в другото 6 пурво ниво и една второ... в следващото 4етири руини първо ниво една агресивна 6 и една ниво две.... останалите са с по 3-4 руини пак ниво първо и второ и 3-4 тройки общо...... При положение че тия полета ги сканирам всеки ден... нещо сметките не излизат правилни.... въобще не коментирам тва че на три дена изкач една петица с 20-25 перли.... а шестиците са само в началото и края на турнира...... и после защо не им се играе на хората.... Ами че аз да не съм роб на играта.... Направете малко по човешки условия за да се играе..... Ама то като всичко в България... полагаш труд и накрая нищо....
Браво на администрацията...... само не знам как скоро ще изкарва пари за заплата... с тая антикреативност...
Руини ниво 1 и 2
-
- Новобранец
-
- Новобранец
Re: Руини ниво 1 и 2
да не споменавам играчите с една и две звезди по колко време седят на тия нива... поне активните...
и колко са на брой..... или са некжи пуснали играта за полвин час и им седи после замака тип касичка цял месец... или са в час и след 2 седмици вече са 3то ниво..... кой да ги чисти тия руиниии?
и колко са на брой..... или са некжи пуснали играта за полвин час и им седи после замака тип касичка цял месец... или са в час и след 2 седмици вече са 3то ниво..... кой да ги чисти тия руиниии?
- Denity1
- Магистър
И като почистят малките какво... пак се появяват нови. При мен е същата история. 

- AlexAngelov
- Новобранец
Аз зададох същите питанки на администрацията-отговора беше:Ние се занимаваме само с техническата част на играта(щото моя въпрос е космически сигурно), и ако не ми харесвало нещо да се обърна към форума-като че ли форума пуска и разпределя руините.От тоя отговор по-нагъл и безхаберен ако има-берекет да е 

- KrissIvanov
- Магистър
ами избий ги бре все трябва да има по слабичък не сте всички сюзерни