Куест

Обсъждане на куестове между играчите.
Тук вие можете да попитате други играчи кога започва някой от куестовете, да предложите собствено разбиране, да се посъветвате с тях как да го изпълните по-добре и т.н.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
zubcho
Оръженосец

Куест

#1 Мнение от zubcho »

" Още 200 задания " този куест някой да го е минавал наградата е артефакт от 5 ниво
Аватар
MitkoBG
Магистър

Re: Куест

#2 Мнение от MitkoBG »

имам някакво съмнение , че е нов :)

даже не съм убеден дали има още 200 куеста за изпълнение :D :D
Warrior!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
Previous
Магистър

#3 Мнение от Previous »

не е нов, появява се веднага като ти свърши предния с 150те.

Но мисля, че никой на сървъра още не го е направил, просто защото не са излезли толкова задачи.
Аватар
MitkoBG
Магистър

#4 Мнение от MitkoBG »

Previous написа:не е нов, появява се веднага като ти свърши предния с 150те.

Но мисля, че никой на сървъра още не го е направил, просто защото не са излезли толкова задачи.

на мен чак сега ми излезе , а стария съм го провалил преди 2-3 месеца
Warrior!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
Previous
Магистър

#5 Мнение от Previous »

странно не знам, може да е свързан с определен брой куестове излезли, и след това да ти излиза. аз 1вия го изпълних отдавна и почти веднага след него излезе този..
zubcho
Оръженосец

#6 Мнение от zubcho »

Аз стария с 150-те задачи съм го минал преди месец горе доло и след това ми се показа този да направя 200 задачи с награда артефакт от 5 ниво
patron666
Оръженосец

#7 Мнение от patron666 »

ООО прави се тоя куест...но трябва и да имаш и солидна банк.сметка... :lol:
Andrian1
Оръженосец

#8 Мнение от Andrian1 »

Не е кой знае какво куеста за 200 задачи, особено ако си достатъчно силен и държиш солени езера. Преди два дни го изпълних, сега ми излезе още един, за 50 нови куеста, с награда артефакт 5-то ниво. Интересно след този какво ще бъде?
Аватар
AlexAngelov
Новобранец

#9 Мнение от AlexAngelov »

Въроса е че щом ти излезе и почва да ти тика само куестове с по 500 хиляди перли и като изтече таймера и го брои провален,значи който не е червив с пари за перли ще го изпълни у шестък.Защо трябва тия платените да се броят за провал не чаткам-значи паралийте са хора,другите да ходят да се прескачат?....поредната измекярска работа. :x
HenryLeeLucas
Капитан

#10 Мнение от HenryLeeLucas »

Ама той Андриан си го каза - ако държиш езера, куеста не е нищо особено. Ако имаш злато за аукциона - също е в помощ. И ако си активен в периодите, в които руините имат перли, няма да ти се отрази зле.
Долу-горе си е същата работа като този за 150 задачи, но има по-тъпи куестове, които трябва да изпълняваш и то с перли и този за 200 ще го изпълниш по-бавно, защото в крайна сметка ги нямаш първоначалните задачи да вдигнеш замък до пето ниво и подобни. Тъй като повечето куестове от тези 200 ще са с перли, ако не си сигурен, че ще имаш добър добив на перли, е по-добре да не се захващаш, защото по всяко време може да изгориш.
А защо трябва да се броят за неизпълнени? Защото все пак целта на тези куестове не е да ти носят само на теб радост, трябва да има радост (пари) и за създателите. Тоест, все някак трябва да предизвикат редовни плащания.
На мен ми е интересно само дали Андриан може грубо да каже колко перли са отишли за това.
Andrian1
Оръженосец

#11 Мнение от Andrian1 »

Честно казано, не съм ги смятал. Тези куестове, които бяха за повече от 3000 перли ги провалих, имах 6 провалени от 200 общо, накрая последният ми куест беше да жертвам в клана или в замъка 750 перли, него си го спомням. Общо взето всички куестове за призив на лекари, за изследване на цяло кралство, за ускорение на войските и за автоматична поръчка съм ги изпълнил. Май по-труден ще се окаже следващият куест, за 50 задачи, че досега не ми е излязла нито една изпълнима, а могат да се провалят само три!
Публикувай отговор

Обратно към “Куестове”