Проблем с куест

Обсъждане на куестове между играчите.
Тук вие можете да попитате други играчи кога започва някой от куестовете, да предложите собствено разбиране, да се посъветвате с тях как да го изпълните по-добре и т.н.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
angel0lloyd
Новобранец

Проблем с куест

#1 Мнение от angel0lloyd »

Имам въпрос към колегите от играта.

аз ли се лъжа или последователноста на куестите от серията навици на героя е следната:
Подобрете 3 навика на героя до 3-то ниво - награда колба с 800 опит.
Подобрете 3 навика на героя до 5-то ниво - награда случаен артефакт 2-ро ниво.
Подобрете 5 навика на героя до 5-то ниво - награда случаен артефакт 2-ро ниво.

така бяха нали. ако е така моля който знае да ми пише на ЛС в играта angel0lloyd се пиша, че уесщам че играта яко ме преебава и админите не възприемат нищо.

Проблема е там че след като минах куеста за 3 навика подобрени на 3-то ниво трябваше да ми дойде за 3 навика на 5-то ниво, а вместо това ми доиде 5 навика на 5-то ниво, което е най гадното нещо което ми се е случвало от както играя.
Аватар
BigMaster
Капитан

Re: Проблем с куест

#2 Мнение от BigMaster »

Сега загледах куеста директно съм на 5 умения на 5-то ниво , ако е имало за 3 на 5-то ниво не си само ти който не му го е дало.
HenryLeeLucas
Капитан

#3 Мнение от HenryLeeLucas »

Не помня да е имало куест 3 навика на 5 ниво, но дори да е било така, то е било съвсем в началото на българския сървър. Не е бъг, и на мен след навиците на трето ниво ми е дала системата 5 навика на 5 ниво в два сървъра. Щом и тримата с липсващ куест, а аз не само тук, значи си е просто така. :geek:
Аватар
angel0lloyd
Новобранец

#4 Мнение от angel0lloyd »

Явно е така Карай ще мъчим още 1/2 месеца да дигнем 5 навика на 5-то ниво :D
Публикувай отговор

Обратно към “Куестове”