mentor

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
baresi
Новобранец

mentor

#1 Мнение от baresi »

zdraveyte
tursq si suvetnik ili mentor ili kakto tam mu kazvat
smqtam da se zanimavam dosta s igrata tui 4e ako im anqkoi seriozen igra4 koito iska da se zanimava da mi pi6e?
patron666
Оръженосец

Re: mentor

#2 Мнение от patron666 »

Къде си картата...???? ;)
StoqnSlavov
Новобранец

#3 Мнение от StoqnSlavov »

Привет, и на мен ми е нужен съветник.
Аватар
BigMaster
Капитан

#4 Мнение от BigMaster »

Въобще не се надъхвайте за играта !!! Единствено което ще ви донесе е набутване от към пари. Играта е толкова не балансирана спрямо играчите , че не съм виждал подобна. Всичко е направно по силния винаги да победи без загуби а малкия да плаща заплатите.
Аватар
Denity1
Магистър

#5 Мнение от Denity1 »

BigMaster написа:Въобще не се надъхвайте за играта !!! Единствено което ще ви донесе е набутване от към пари. Играта е толкова не балансирана спрямо играчите , че не съм виждал подобна. Всичко е направно по силния винаги да победи без загуби а малкия да плаща заплатите.
Много вярно ! Не съдете само по външния вид и т.н.... всъщтност играта е много изнудваческа и от цялата работа само админите печелят.
А това че ми написали, ''с теглене на пари'' - въобще не си мислете, че ще станете милионери.... поне не в българския сървър. :)
Аватар
Begins
Новобранец

#6 Мнение от Begins »

BigMaster написа:Въобще не се надъхвайте за играта !!! Единствено което ще ви донесе е набутване от към пари. Играта е толкова не балансирана спрямо играчите , че не съм виждал подобна. Всичко е направно по силния винаги да победи без загуби а малкия да плаща заплатите.
Какви заплати бе готин, ми влезте в гъгул, търсете, намерете, четете и вижте. Става въпрос за милиони долари, които преминават от вашите ръце в техните. Не ще ти убият армията, ами и със взлом във вас ще влязат, до такава степен са поалчнели. И да, няма друга подобна игра, където за времето и парите си да си толкова прецакан :D
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”