перли
-
- Site Admin
Re: перли
Обикновено поръчаните перли пристигат веднага, но понякога плащането може да се забави и да трае до 24 часа.roza7 написа:сутринта пуснах два смс за по 144 перли,получих плащане само по единия ,по другия не получих перли
Ако не получите ЧП в течение на 24 часа, обърнете се към support_bg@gain2f.com.
-
- Новобранец
След една камара искана информация, съответно предоставена от мен, получих същия смехотворен отговор. Кекс ли си мекс ли си, вие ебавате ли се с нас потребителите?!? Ние ли сме избрали тази фирма за разпращания или вие имате сключено договорени взаимоотношения. В правото си на какви ние да искаме информация от тях?!?
-
- Новобранец
Напълно съм съгласен с теб (надявам се да нямаш нищо против, че говоря на "ти"), че трябва да има толерантност и търпение, НО, тук идва голямото НО, това нещо може да се случи, когато не са ме карали да чакам 60 часа за отговор (всички знаем, че срока е 48 часа) и този отговор да е бил лишен от всякаква мисъл и логика.Burton написа:Ще помоля за малко повече толерантност в отношенията, с обиди и определения, проблема нито е се реши по-бързо, нито по-адекватно.
Ако погледнем нещата от наш ъгъл - вие сте измамници, мошеници и крадци. Причините: Пълно безхаберие от страна на администраторите и прехвърляне на топката към трети лица. Те затова са администратори, затова взимат пари - за да решават проблемите, а не само да се правят на великите богове и да банват за мултиакаунтинг.
Ако погледнем нещата от ваш ъгъл - вие не сте си получили парите, значи няма нищо за даване.
И в крайна сметка, ние сме потребителите, вие сте доставчиците на една услуга. Ние плащаме, вие давате. Щом има проблем (който очевадно не е само при един потребител), администраторите трябва да видят от къде идва проблема и да се погрижат това нещо да не се повтаря, т.е. пак идваме до варианта, в който администраторите не искат да направят каквото и да е било, свързано с проблема. Явно на тях така си им е угодно!
-
- Магистър
Според мен администраторите НЕ получават пари, а са на чисто доброволни начала, както е и моето модераторство тук. Аз лично не получавам никакви пари, нямам информация за "тънката" част от играта и се стремя да помагам с наученото от опита, който имам в тази игра. А ако на админите не се плаща за това, каквито са и съмненията ми, не очаквай да се натискат да помагат...