умения на героя
-
- Новобранец
умения на героя
имам два въпроса:
1.заклинанието Балиста на героя действа ли при биене на руина?
2.умението Регенерация на мана повишава максимума на маната регена на мана и всеки магьосник дава по 0.001 реген мана на час,въпросът е къде да видя колко мана реген получавам от магьосниците си ?От долу под маната на героя пише "регенерация на мана 5/час,от умението на героя.
1.заклинанието Балиста на героя действа ли при биене на руина?
2.умението Регенерация на мана повишава максимума на маната регена на мана и всеки магьосник дава по 0.001 реген мана на час,въпросът е къде да видя колко мана реген получавам от магьосниците си ?От долу под маната на героя пише "регенерация на мана 5/час,от умението на героя.
- Denity1
- Магистър
Re: умения на героя
1. Да
2. Не може да видиш от кое колко получаваш, пише ти го общо.. Инъче просто си сметни маговете по 0.001 и готово.
2. Не може да видиш от кое колко получаваш, пише ти го общо.. Инъче просто си сметни маговете по 0.001 и готово.

-
- Новобранец
Когато избереш посочиш под лимита на маната - регенрация на маната, там пише първо базова регенерация и после навик на горея и там показва колко ти възстановяват маговете.
-
- Новобранец
като посоча пише само Базова регенерация на мана 5,нищо повече 

-
- Новобранец
Ако маговете са ти в убежището ги извади, когато са вътре не участват във възстановяването на маната.RadinaPavlova написа:като посоча пише само Базова регенерация на мана 5,нищо повече
-
- Новобранец
Отвънка са,знам че като са във убежището бонусите не действат.
-
- Новобранец
Това май се явява подходяща тема да задам и аз една питанка:
Заклинание Катапулт, Цел: Текущо владение, Ефект: Намалява нивото на кулите преди всеки рунд. Действа на противника
Нещо не го разбирам това заклинание. Доколкото знам - няма мобилни кули, че да намалявам нивото на противниковите, когато се отбранявам. Да не би целта му да е да ме занулят по-лесно?
Заклинание Катапулт, Цел: Текущо владение, Ефект: Намалява нивото на кулите преди всеки рунд. Действа на противника
Нещо не го разбирам това заклинание. Доколкото знам - няма мобилни кули, че да намалявам нивото на противниковите, когато се отбранявам. Да не би целта му да е да ме занулят по-лесно?

- Denity1
- Магистър
RebelMonster написа:Това май се явява подходяща тема да задам и аз една питанка:
Заклинанието го носи героя, и като атакуваш някой намаляш нивото на неговите кули...
А ''текущо владение'' изначава, че може да го пуснеш само там, където е героя.. тоест текущото, а не примерно ако имаш втори герой в друг град, на него не може да го пуснеш. Надявам се да си ме разбрал.

-
- Новобранец
Осмисли ми се деня. Научих нещо ново.Denity1 написа:RebelMonster написа:Това май се явява подходяща тема да задам и аз една питанка:
Заклинанието го носи героя, и като атакуваш някой намаляш нивото на неговите кули...
А ''текущо владение'' изначава, че може да го пуснеш само там, където е героя.. тоест текущото, а не примерно ако имаш втори герой в друг град, на него не може да го пуснеш. Надявам се да си ме разбрал.