Неактивни играчи

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
Denity1
Магистър

Неактивни играчи

#1 Мнение от Denity1 »

Защо тези неактивни играчи ми ги държите с месеци ? Две - три седмици ако не влиза и айде, пътя. Само заемат местата....
Burton
Магистър

Re: Неактивни играчи

#2 Мнение от Burton »

Ако не си влизаш в акаунта, няма как да стои месеци... Явно все пак влизат и затова акаунтите стоят. И аз имам един дето сигурно от половин година си седи на 1*, с 2 града ама...
Аватар
Denity1
Магистър

#3 Мнение от Denity1 »

Ами за това говоря, имам един с 3 града до столицата ми, и друг който е заел 2 парцела 5то ниво...
Сигурно влизат ей така през 1 седмица, като се сетят.. ами ако ще играят - да играят, ако не - да се махат. :)
Аватар
munnyto
Магистър

#4 Мнение от munnyto »

Акаунт не се трие докато има премиум или абонамент. Т.е. спокойно неактивен играч може да стои половин година. Или една...
نا أحب نوضري

موني
keks
Site Admin

#5 Мнение от keks »

Denity1 написа:Защо тези неактивни играчи ми ги държите с месеци ? Две - три седмици ако не влиза и айде, пътя. Само заемат местата....
Ще ви бъде полезен този раздел от Енциклопедия:http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=Autodel
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”