умения на героя

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
RadinaPavlova
Новобранец

умения на героя

#1 Мнение от RadinaPavlova »

имам два въпроса:

1.заклинанието Балиста на героя действа ли при биене на руина?

2.умението Регенерация на мана повишава максимума на маната регена на мана и всеки магьосник дава по 0.001 реген мана на час,въпросът е къде да видя колко мана реген получавам от магьосниците си ?От долу под маната на героя пише "регенерация на мана 5/час,от умението на героя.
Аватар
Denity1
Магистър

Re: умения на героя

#2 Мнение от Denity1 »

1. Да

2. Не може да видиш от кое колко получаваш, пише ти го общо.. Инъче просто си сметни маговете по 0.001 и готово. :)
pReacher
Новобранец

#3 Мнение от pReacher »

Когато избереш посочиш под лимита на маната - регенрация на маната, там пише първо базова регенерация и после навик на горея и там показва колко ти възстановяват маговете.
RadinaPavlova
Новобранец

#4 Мнение от RadinaPavlova »

като посоча пише само Базова регенерация на мана 5,нищо повече :(
adin
Новобранец

#5 Мнение от adin »

RadinaPavlova написа:като посоча пише само Базова регенерация на мана 5,нищо повече :(
Ако маговете са ти в убежището ги извади, когато са вътре не участват във възстановяването на маната.
RadinaPavlova
Новобранец

#6 Мнение от RadinaPavlova »

Отвънка са,знам че като са във убежището бонусите не действат.
RebelMonster
Новобранец

#7 Мнение от RebelMonster »

Това май се явява подходяща тема да задам и аз една питанка:

Заклинание Катапулт, Цел: Текущо владение, Ефект: Намалява нивото на кулите преди всеки рунд. Действа на противника

Нещо не го разбирам това заклинание. Доколкото знам - няма мобилни кули, че да намалявам нивото на противниковите, когато се отбранявам. Да не би целта му да е да ме занулят по-лесно? :roll:
Аватар
Denity1
Магистър

#8 Мнение от Denity1 »

RebelMonster написа:Това май се явява подходяща тема да задам и аз една питанка:

Заклинание Катапулт, Цел: Текущо владение, Ефект: Намалява нивото на кулите преди всеки рунд. Действа на противника

Нещо не го разбирам това заклинание. Доколкото знам - няма мобилни кули, че да намалявам нивото на противниковите, когато се отбранявам. Да не би целта му да е да ме занулят по-лесно? :roll:

Заклинанието го носи героя, и като атакуваш някой намаляш нивото на неговите кули...
А ''текущо владение'' изначава, че може да го пуснеш само там, където е героя.. тоест текущото, а не примерно ако имаш втори герой в друг град, на него не може да го пуснеш. Надявам се да си ме разбрал. :)
RebelMonster
Новобранец

#9 Мнение от RebelMonster »

Denity1 написа:
RebelMonster написа:Това май се явява подходяща тема да задам и аз една питанка:

Заклинанието го носи героя, и като атакуваш някой намаляш нивото на неговите кули...
А ''текущо владение'' изначава, че може да го пуснеш само там, където е героя.. тоест текущото, а не примерно ако имаш втори герой в друг град, на него не може да го пуснеш. Надявам се да си ме разбрал. :)
Осмисли ми се деня. Научих нещо ново. :D Благодаря. ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”