Акция!

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
kosatkata
Оръженосец

Акция!

#1 Мнение от kosatkata »

Похарчете количество перли и ще получите артефакт. Ако си решил да харчиш перли не е лошо. Но информацията която получих се разминава.
1. В съобщението което получих за промоцията пише:
Ще получите от съветника случаен артефакт от първо ниво. Срещу 10 000 похарчени перли.
2. В списъка със зъдачи пише артефакт от трето ниво. Срещу 10 000 похарчени перли :?:
Сега на кое да вярвам?
Този куест съм го имал и преди, но беше много по-различен.
Похарчете 750 перли и получавате артефакт от 1-во ниво. Което е по-добрия вариант за играчи като мен които нямат хиляди перли :)
И по-важния според мен въпрос e: От сега нататък само такива ли ще са промоциите? За да получиш бонус трябва да изхарчиш хиляди перли или ще има промоции и за по-скромни играчи? :)
keks
Site Admin

Re: Акция!

#2 Мнение от keks »

kosatkata написа:Похарчете количество перли и ще получите артефакт. Ако си решил да харчиш перли не е лошо. Но информацията която получих се разминава.
1. В съобщението което получих за промоцията пише:
Ще получите от съветника случаен артефакт от първо ниво. Срещу 10 000 похарчени перли.
2. В списъка със зъдачи пише артефакт от трето ниво. Срещу 10 000 похарчени перли :?:
Сега на кое да вярвам?
Този куест съм го имал и преди, но беше много по-различен.
Похарчете 750 перли и получавате артефакт от 1-во ниво. Което е по-добрия вариант за играчи като мен които нямат хиляди перли :)
И по-важния според мен въпрос e: От сега нататък само такива ли ще са промоциите? За да получиш бонус трябва да изхарчиш хиляди перли или ще има промоции и за по-скромни играчи? :)
Грешката беше поправена.
Вярния вариант : Случаен артефакт от 3 ниво.

Относно бъдещите промоции - следете новините на играта.
kosatkata
Оръженосец

#3 Мнение от kosatkata »

Благодаря!
keks
Site Admin

#4 Мнение от keks »

kosatkata написа:Благодаря!
Заповядайте!
Аватар
Maksimus
Оръженосец

#5 Мнение от Maksimus »

keks написа:
kosatkata написа:Благодаря!
Заповядайте!
Мирно :lol:
"Военната сила не е достатъчна за защитата на една страна, докато страна, защитавана от народа си е непобедима!" Наполеон Бонапарт.
http://www.youtube.com/watch?v=IvTT29cavKo
http://www.youtube.com/watch?v=Ag9JLAhE4ns
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”