Проучване с премиум
-
- Магистър
Проучване с премиум
Защо когато проучвам без премиум кралства от ляво, дясно, горе и долу от моето са за време от 40 мин. и тези по диагонал са за 48 мин. а когато проучват с премиума от 40мин. скача на 57мин. и по диагоналите от 48мин. на 1:01 часа? Защо така скача времето? Не се оплаквам, просто искам да разбера защо така се получава. 

-
- Маршал
Re: Проучване с премиум
Сигурен ли сте, че и в двата случая пускате проучватели с еднаква скорост?
Ако имате възможност, направете, моля, скрийншоти на прозореца на мисиите, където се виждат проучвателските мисии с премиум и без премиум.
Има ли още някой играч, който забеляза подобно нещо?
Ако имате възможност, направете, моля, скрийншоти на прозореца на мисиите, където се виждат проучвателските мисии с премиум и без премиум.
Има ли още някой играч, който забеляза подобно нещо?
-
- Новобранец
Настройките на премиума са на средна скорост, когато пускаш на ръка стрелката ти първоначално е на най-бързата и ако искаш да си забавиш проучвателя, за да не умира толкова често трябва да преместиш стрелката, което почти никой не прави...защото времето е по-ценно от цената на 1 проучвател....
-
- Новобранец
Не е в това проблемаVivia написа:Настройките на премиума са на средна скорост, когато пускаш на ръка стрелката ти първоначално е на най-бързата и ако искаш да си забавиш проучвателя, за да не умира толкова често трябва да преместиш стрелката, което почти никой не прави...защото времето е по-ценно от цената на 1 проучвател....

Ето за това става на въпрос
-
- Магистър
Съжалявам, но премиума ми изтече преди няколко часа и не мога да предоставя снимков материал. Когато пак го активирам, тука идните дни ще кача снимки.
-
- Новобранец
Нали качих снимки! И на премиум и на обикновен сега остана да чакаме да видим защо е така.D3Hky написа:Съжалявам, но премиума ми изтече преди няколко часа и не мога да предоставя снимков материал. Когато пак го активирам, тука идните дни ще кача снимки.
-
- Маршал
Първо. Много се извинявам, но предупреждавам всички играчи: следващия път, когато получа подобни скрийншоти, няма да ги разглеждам. Убедително ви моля да правите скрийншоти достатъчно големи, за да може да се види нещо по тях.STREPSILS написа:Не е в това проблемаVivia написа:Настройките на премиума са на средна скорост, когато пускаш на ръка стрелката ти първоначално е на най-бързата и ако искаш да си забавиш проучвателя, за да не умира толкова често трябва да преместиш стрелката, което почти никой не прави...защото времето е по-ценно от цената на 1 проучвател....
Ето за това става на въпрос
Второ. Свалих снимките на компютъра си и ги увеличих. Пак много се извинявам, ако греша, но координатите са различни: 34-13-28 и 34-8-28.
Ако имате скрийншоти (достатъчно големи) на проучвателските мисии, изпратени към едно и също поле, с удоволствие ще ги разгледам.
-
- Новобранец
Къде трябва да бъдат качени скриншотите и ако може да кажете какво точно трябва да съдържат.
-
- Маршал
Можете да ги качите в тази тема във форума.STUARDECA написа:Къде трябва да бъдат качени скриншотите и ако може да кажете какво точно трябва да съдържат.
На тях трябва да се виждат две проучвателски мисии, изпратени в едно и също място и с една и съща скорост, но с различно време на пристигане и връщане. Едната изпратена с премиум, втората без него.
-
- Новобранец
За да ги кача тука трябва да ги кача на друго място и да дам линк тука. Не виждам тук къде има за качване на снимки. И значи сега да направя скриншот и да чакам да ми изтече премиума да направя и тогава и чак тогава да се надяваме че ще получим отговор. Така ли да го разбирам?
-
- Маршал
Качване на снимки е долу от този прозорец, в който въвеждате мнението си. Или можете първо да качите снимката в някой сайт и после да публикувате линка в мнението си.STREPSILS написа:За да ги кача тука трябва да ги кача на друго място и да дам линк тука. Не виждам тук къде има за качване на снимки.
STREPSILS написа:И значи сега да направя скриншот и да чакам да ми изтече премиума да направя и тогава и чак тогава да се надяваме че ще получим отговор. Така ли да го разбирам?
Не виждам друг начин да илюстрирате ситуацията. В играта не е била фиксирана подобна грешка.
-
- Магистър
Сега ще пробвам да дам подробни снимки за ситуацията преди да ми изтече премиума по- късно следобяда. Така в момента едната група проучватели съм я спрял. Ще видим за колко време стига до полето проучвателя с ръчно пускане и после с премиума
-
- Маршал
Благодаря ви. Прегледах снимките, ще прехвърля въпроса на колегите си.
Ще пиша отговор в тази тема.
Ще пиша отговор в тази тема.
-
- Магистър
Vivia написа:Настройките на премиума са на средна скорост, когато пускаш на ръка стрелката ти първоначално е на най-бързата и ако искаш да си забавиш проучвателя, за да не умира толкова често трябва да преместиш стрелката, което почти никой не прави...защото времето е по-ценно от цената на 1 проучвател....
Това отговаря на въпроса ти на 100%.. Аз лично, не виждам какво неясно има..
Премиума автоматично ти ги пуска на друга скорост не на най-бързата.. пробвай със скролера, да видиш на коя точно е.. но не е на най-бързата.. И това ти е казано преди много време, от играч..
-
- Магистър
Най- вероятно това е отговора, но Trayan помоли за снимки и аз предоставих. Ще изчакам и неговият отговор, но си мисля, че ще бъде същия. 

-
- Маршал
Страхувам се, че няма как да не бъде същия. Когато за пръв път погледнах снимките, не го забелязох. Върху първия скрийншот не се вижда, с каква скорост са изпратени проучватели. Със сигурност не е най-бързата.D3Hky написа:Най- вероятно това е отговора, но Trayan помоли за снимки и аз предоставих. Ще изчакам и неговият отговор, но си мисля, че ще бъде същия.
Не виждам грешка в играта.
-
- Магистър
Първия скрийншот е показано времето на проучвателите пуснати с премиум. Без премиум може да се избира скоростта, а с премиум никъде не може да се зададе, защото нали координатите на проучвателите са задават от експедиционния корпус? Ясно е, че са зададени с по- ниска скорост, но това никъде не се упоменава в играта.
-
- Маршал
Извинете, но това е посочено в Енциклопедията:D3Hky написа:Първия скрийншот е показано времето на проучвателите пуснати с премиум. Без премиум може да се избира скоростта, а с премиум никъде не може да се зададе, защото нали координатите на проучвателите са задават от експедиционния корпус? Ясно е, че са зададени с по- ниска скорост, но това никъде не се упоменава в играта.
"След като натиснете бутона Започни , проучватели от тази сграда ще започнат да проучват посоченото кралство едно поле след друго. Изследователите тръгват с мисиите с бавна скорост, шансът за тяхна гибел е минимален".
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=ExploreTurn
-
- Магистър
Мхм, явно съм го пропуснал. Благодаря много за информацията. 

- Denity1
- Магистър
Не е така. Примерно пускаш проучвател на бърза скорост от едно кралство в съседно и проучва за 40 мин. но шанса за гибел е 10% и проучвателя умира. Ако пуснеш пак стават общо 80 мин. т.е. 1:20 ч, което е много. А представи си, че на полето на което е умрял има 7ца или езеро. Ако пуснеш проучвател на най бавна скорост ще отиде за 57 мин., но шанса да загине е 2%.. той няма да умре и ще ти каже за 7цата или езерото... така, че по - добре на бавното отколкото да пускаме 2 пъти проучвател на едно и също поле и така времето става още повече.Vivia написа:Настройките на премиума са на средна скорост, когато пускаш на ръка стрелката ти първоначално е на най-бързата и ако искаш да си забавиш проучвателя, за да не умира толкова често трябва да преместиш стрелката, което почти никой не прави...защото времето е по-ценно от цената на 1 проучвател....