Кланов замък.

В този форум играчите могат да обсъждат особености на играта
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
jboss
Новобранец

Кланов замък.

#1 Мнение от jboss »

Да видим кой какво знае за него.
Аватар
MitkoBG
Магистър

Re: Кланов замък.

#2 Мнение от MitkoBG »

че ще си имам скоро 1 личен :D
Warrior!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
Аватар
BigMaster
Капитан

#3 Мнение от BigMaster »

Май ще има надежда за всички поне от това което открих до момента :P Но ще го оставя на вас да видим дали ще откриете това което аз забелязах.
Аватар
MitkoBG
Магистър

#4 Мнение от MitkoBG »

BigMaster написа:Май ще има надежда за всички поне от това което открих до момента :P Но ще го оставя на вас да видим дали ще откриете това което аз забелязах.

че са през 3 полета ли си видял? ако е това мисля че всички го забелязахме
Warrior!
Аватар
BigMaster
Капитан

#5 Мнение от BigMaster »

MitkoBG написа:
BigMaster написа:Май ще има надежда за всички поне от това което открих до момента :P Но ще го оставя на вас да видим дали ще откриете това което аз забелязах.

че са през 3 полета ли си видял? ако е това мисля че всички го забелязахме
Тц то това не е толкова важно много по важно нещо за някои от тях.
Аватар
jboss
Новобранец

#6 Мнение от jboss »

Тегаво се превзема,атаките трябва да са до пълно разрушаване ,чак тогава пада успех.
Аватар
jboss
Новобранец

#7 Мнение от jboss »

На въпроса ,наукате се пренасочва без проблем не се губи.
Аватар
BigMaster
Капитан

#8 Мнение от BigMaster »

jboss написа:На въпроса ,наукате се пренасочва без проблем не се губи.

В смисъл това което е натрупано до момента директно отива към клановия замък и почваш на ново да си учиш това което си учил до момента ?
Burton
Магистър

#9 Мнение от Burton »

BigMaster написа:
jboss написа:На въпроса ,наукате се пренасочва без проблем не се губи.

В смисъл това което е натрупано до момента директно отива към клановия замък и почваш на ново да си учиш това което си учил до момента ?
Точно така :) Учиш Майсторство на героите 2, примерно, което е 10м наука и си стигнал до 9 000 000 с изучаването му, прехвърляш ги тия 9м към клановия и започваш Майсторството наново :) Чудничко... :)
Аватар
BigMaster
Капитан

#10 Мнение от BigMaster »

jboss написа:Тегаво се превзема,атаките трябва да са до пълно разрушаване ,чак тогава пада успех.
по точно пълно разрушаване на ...... вратата ли само ?
Аватар
MitkoBG
Магистър

#11 Мнение от MitkoBG »

BigMaster написа:
jboss написа:Тегаво се превзема,атаките трябва да са до пълно разрушаване ,чак тогава пада успех.
по точно пълно разрушаване на ...... вратата ли само ?
имат и укрепления
Warrior!
Аватар
jboss
Новобранец

#12 Мнение от jboss »

И кули,първи го взехме :lol: сега го строим.Заповядаите на гости
Burton
Магистър

#13 Мнение от Burton »

Някой да забелязва след само 2 дни с Кланови замъци колко много привилегии отново получават силните и колко по-зле и по-зле стават слабите ? Не мрънкам, не рева, не се оплаквам... Ако ме занулят за "n"-ти път, вероятно ще се откажа, сървъра ще загуби един от внасящите пари и нищо повече.
Само ще помоля без коментари от силните кланове колко сме тъпи и как не можем да се защитаваме и че играта е измислена равностойно...
i1978
Оръженосец

#14 Мнение от i1978 »

Burton написа:Някой да забелязва след само 2 дни с Кланови замъци колко много привилегии отново получават силните и колко по-зле и по-зле стават слабите ? Не мрънкам, не рева, не се оплаквам... Ако ме занулят за "n"-ти път, вероятно ще се откажа, сървъра ще загуби един от внасящите пари и нищо повече.
Само ще помоля без коментари от силните кланове колко сме тъпи и как не можем да се защитаваме и че играта е измислена равностойно...
Без да съм от силен клан само ще потвърдя думите Ти "колко сме тъпи и как не можем да се защитаваме".
seximaca
Оръженосец

#15 Мнение от seximaca »

Въпроса ми е тези замъци от колко човека от клана могат да се атакуват за да бъдат превзети ? Трябва ли целият клан да е изучил за кланов замък за да може след това да има клана такъв замък?Много е неясно всичко да не говорим и за армията която е необходима за да се сринат и защитите и армията с силния герой вътре.
Моля,по-знаещите да разяснят тези въпроси които изложих по горе
Аватар
MitkoBG
Магистър

#16 Мнение от MitkoBG »

seximaca написа:Въпроса ми е тези замъци от колко човека от клана могат да се атакуват за да бъдат превзети ? Трябва ли целият клан да е изучил за кланов замък за да може след това да има клана такъв замък?Много е неясно всичко да не говорим и за армията която е необходима за да се сринат и защитите и армията с силния герой вътре.

ще ти отговоря само за науката тъй като за другите не съм сигурен, но науката се изучава едновременно от целия клан ( т.е. или я изучавате всички или никой ). Също така може да го атакуват повече от 2 човека , но не съм сигурен дали има ограничение до колко може*
Warrior!
Аватар
Denity1
Магистър

#17 Мнение от Denity1 »

MitkoBG написа:
seximaca написа:Въпроса ми е тези замъци от колко човека от клана могат да се атакуват за да бъдат превзети ? Трябва ли целият клан да е изучил за кланов замък за да може след това да има клана такъв замък?Много е неясно всичко да не говорим и за армията която е необходима за да се сринат и защитите и армията с силния герой вътре.

ще ти отговоря само за науката тъй като за другите не съм сигурен, но науката се изучава едновременно от целия клан ( т.е. или я изучавате всички или никой ). Също така може да го атакуват повече от 2 човека , но не съм сигурен дали има ограничение до колко може*
Най - много 3ма човека може да го атакуват :)
Аватар
munnyto
Магистър

#18 Мнение от munnyto »

MitkoBG написа: ще ти отговоря само за науката тъй като за другите не съм сигурен, но науката се изучава едновременно от целия клан ( т.е. или я изучавате всички или никой ). Също така може да го атакуват повече от 2 човека , но не съм сигурен дали има ограничение до колко може*

Не е така. Може един-двама-десет играча от клан да изучават науката. Не е нужно да са всички.
В атаката могат да участват трима души. Подкрепа могат да пратят трима, т.е. в защита могат да са четирима ако се брои собствената войска на замъка.
При превземането на замъка от един играч, куестът превземане се зачита при всички съклановци.
نا أحب نوضري

موني
seximaca
Оръженосец

#19 Мнение от seximaca »

Здравейте , много се ядосвам ,че изучава целия клан науката за тези замъци и какво се получава накрая само трима могат да го атакуват :oops: В крайна сметка резултата е пак в полза на силните кланове което никак не е приятно да гледаш как си се развиват с тези много привилегии ,а дори и силен саюзник да имаш не можеш да му искаш помощ .Някак трябва да се помисли и направи така ,че поне 5 човека да могат да го атакуват ,защото и армиите и героите в тези замъци са страхотия .
Аватар
MitkoBG
Магистър

#20 Мнение от MitkoBG »

seximaca написа:Здравейте , много се ядосвам ,че изучава целия клан науката за тези замъци и какво се получава накрая само трима могат да го атакуват :oops: В крайна сметка резултата е пак в полза на силните кланове което никак не е приятно да гледаш как си се развиват с тези много привилегии ,а дори и силен саюзник да имаш не можеш да му искаш помощ .Някак трябва да се помисли и направи така ,че поне 5 човека да могат да го атакуват ,защото и армиите и героите в тези замъци са страхотия .

клановият замък може да се бие от съюзник, който не е от клана. Клановия замък отива при инициатора на атаката , стига той да е изучил науката Кланов Замък на нужното ниво
Warrior!
Andrian1
Оръженосец

#21 Мнение от Andrian1 »

Защо пък да го атакуват 5 човека, когато и един е достатъчен? Не е по-силен от агресивна 6-ца, просто трябва, след като му зашемети героя силният играч, или двама в съвместна атака, останалите от клана да съборят кулите и укрепленията, преди да го превземат. Пък има и готови свободни замъци по картата, потърсете ги. трудното е не да се превземат, а после да се опазят. Но пък има доста куестове, свързани с тях.
Публикувай отговор

Обратно към “Обсъждане на игров процес”