Здравейте,
влезнах в играта преди седмица и тъкмо успях да стигна до отваряне на портата и изграждане на обекти в селищата и се получи някаква аномалия:
1. при поредно влизане в играта ми се отваря моя град с променено име, без нито една сграда но с бастион до 5-то ниво и без изградените постройки в селищата.
Никъде няма нито намек какво се случва.
Изчезнаха ми 49 от 50-те начални ЧП.
Няма ми ги и наградите натрупани и неползвани към момента.
Все едно стартирам от начало но без перли,от ниво 5 на града и с над 1000 население.
Можете ли да обясните това бъг ли е или просто някой или нещо ме е ударило и в този случай не е ли редно да има някакво съобщение някъде?
проблем с текущото състояние на града и играча
-
- Новобранец
-
- Site Admin
Re: проблем с текущото състояние на града и играча
Най-вероятно вие предадохте паролата от своя акаунт на друг играч.spiderspider написа:Здравейте,
влезнах в играта преди седмица и тъкмо успях да стигна до отваряне на портата и изграждане на обекти в селищата и се получи някаква аномалия:
1. при поредно влизане в играта ми се отваря моя град с променено име, без нито една сграда но с бастион до 5-то ниво и без изградените постройки в селищата.
Никъде няма нито намек какво се случва.
Изчезнаха ми 49 от 50-те начални ЧП.
Няма ми ги и наградите натрупани и неползвани към момента.
Все едно стартирам от начало но без перли,от ниво 5 на града и с над 1000 население.
Можете ли да обясните това бъг ли е или просто някой или нещо ме е ударило и в този случай не е ли редно да има някакво съобщение някъде?
Проблеми в работа на сървъра не са били регистрирани.