Малки руини
-
- Новобранец
Малки руини
Можете ли да ми кажете за колко време изчезва една руина от 1во до 4то ниво , защото от 10 дни полетата около градовете ми са пълни с по 7 малки и няма как да излезе руина от 5то и 6то ниво.Сигурно ще ми кажете че е на случаен принцип , но ако е така поне давайте повече задачи за падане на ограничението срещу руините.
-
- Site Admin
Re: Малки руини
Ако не ви стигат руини - мога да ви препоръчам да изпращате повече проучватели, да проучвате отдалечените кралства, да изпозвате ускорение на проучвателите (с ускорението има повече шансове да намерят руина).Vendetaaaa написа:Можете ли да ми кажете за колко време изчезва една руина от 1во до 4то ниво , защото от 10 дни полетата около градовете ми са пълни с по 7 малки и няма как да излезе руина от 5то и 6то ниво.Сигурно ще ми кажете че е на случаен принцип , но ако е така поне давайте повече задачи за падане на ограничението срещу руините.
Приятна игра!
-
- Новобранец
OK . Имам около 50 проучвателя с две ускорения и проучват на 5 кралства разстояния и тези кралства са пълни с малки руини.Аз съм в единия край на картата и според вас тогава да почна да проучвам в другия че барем излезе нещо 

- ramidora
- Магистър
С уважение към Администрацията
Нека да уточним и конкретизираме проблема, който в момента притеснява играчите със звание Сюзерен в целия сървър
При условие, че в тези кралства вече съществуват по 5-6 руини от 1-во до 4-то ниво, какви са шансовете да се появят 1-2 руини?
А, какъв е шанса тези 1-2 руини да са от 5-то и 6-то ниво ?
Проблема не е в проучвателите ни
Картата е просто задръстена с малки руини и това превръща в минимален шанса за откриване на руини от 5-то и 6-то ниво
Последствията от липсата на руини от 5-то и 6-то ниво са направо катастрофални за играчите със звание Сюзерен
По тази причина, молим администрацията за съдействие
Молим Ви да прегледате темата с предложение за частично решение на проблема
viewtopic.php?f=37&t=1403&sid=3d5ed4f93 ... 79d577bfe2
Молим Администрацията за помощ!
При създалите се обстоятелства, много скоро за нас ще е невъзможно да плащаме надницата на войските си
Руините от 5-то и 6-то ниво са основния източник на ресурси за развитието на Сюзерените
Когато тези руини липсват, спираме с развитието си, започваме да губим армия, защото надницата е недостатъчна за издръжка на армиите ни
Подобна патова ситуация, може да прогони много вече добре развили се играчи от сървъра ни
С искрено уважение към Администрацията на играта,
Ви молим да ни помогнете да продължим играта си, като ни съдействате за решението на проблема с отсъстващите руини от 5-то и 6-то ниво на игровата карта
Нека да уточним и конкретизираме проблема, който в момента притеснява играчите със звание Сюзерен в целия сървър
В приложения файл, ще видите как изглежда картата в участък 3 Х 3 = 9 кралстваЕнциклопедия MyLands
Продължителността на живот на Руините е от 10 дни до няколко месеца. Руината също се разрушава след успешна атака срещу нея. И на картата почти веднага се появява нова.
Надявам се нагледно да съм ви насочила към проблемаЕнциклопедия MyLands
В едно кралство може да има от 1 до 7 руини, плюс 1 архируина.
При условие, че в тези кралства вече съществуват по 5-6 руини от 1-во до 4-то ниво, какви са шансовете да се появят 1-2 руини?
А, какъв е шанса тези 1-2 руини да са от 5-то и 6-то ниво ?
Проблема не е в проучвателите ни
Картата е просто задръстена с малки руини и това превръща в минимален шанса за откриване на руини от 5-то и 6-то ниво
Последствията от липсата на руини от 5-то и 6-то ниво са направо катастрофални за играчите със звание Сюзерен
По тази причина, молим администрацията за съдействие
Молим Ви да прегледате темата с предложение за частично решение на проблема
viewtopic.php?f=37&t=1403&sid=3d5ed4f93 ... 79d577bfe2
Молим Администрацията за помощ!
При създалите се обстоятелства, много скоро за нас ще е невъзможно да плащаме надницата на войските си
Руините от 5-то и 6-то ниво са основния източник на ресурси за развитието на Сюзерените
Когато тези руини липсват, спираме с развитието си, започваме да губим армия, защото надницата е недостатъчна за издръжка на армиите ни
Подобна патова ситуация, може да прогони много вече добре развили се играчи от сървъра ни
С искрено уважение към Администрацията на играта,
Ви молим да ни помогнете да продължим играта си, като ни съдействате за решението на проблема с отсъстващите руини от 5-то и 6-то ниво на игровата карта
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
-
- Новобранец
Всеки турнир Ви се предлага опцията да си купите срещу 300 перли възможност да се атакуват руини от всякакво звание за 1 час...
Всички сюзерени с така изглеждащи карти могат да напълнят 60 едновременни мисии и да си почистят картата....
Възползвайте се от опциите, които Ви предлага играта и престанете да хленчите за глупости
Освен ако тези 600 перли на месец не събарят сериозно бюджетът ви за насъщният... Тогава се извинявам за коментара
)))
Всички сюзерени с така изглеждащи карти могат да напълнят 60 едновременни мисии и да си почистят картата....
Възползвайте се от опциите, които Ви предлага играта и престанете да хленчите за глупости

Освен ако тези 600 перли на месец не събарят сериозно бюджетът ви за насъщният... Тогава се извинявам за коментара

-
- Магистър
абе, траверс...ти кога стана администратор та си завре пак задника там дето другите си мерат пистолетитеPalavataSue написа:Всеки турнир Ви се предлага опцията да си купите срещу 300 перли възможност да се атакуват руини от всякакво звание за 1 час...
Освен ако тези 600 перли на месец не събарят сериозно бюджетът ви за насъщният... Тогава се извинявам за коментара)))
виж в кой раздел е темата и тогава давай мнение
-
- Оръженосец
МИ ХВАНЕТЕ МУЛТИТАТА ДА ГИ ИС4ИСТЯТ 

- djedai
- Капитан
Не знаех че Рамидора има ''пистолет''!didko1970 написа:
абе, траверс...ти кога стана администратор та си завре пак задника там дето другите си мерат пистолетите

-
- Оръженосец
Aбе незнам дали тя има ма маи има нужда от такъв .....някои да и го.....даде... 

-
- Магистър
Нямам идея дали има или трябва да и го дадът , знам само че и vendetaaaaaaaaaa и palavatas са прави . Има варианто от играта за ограничение на атаки срещо руйни , както и имаме право да пойскаме по-голямо време за това ограничение . Все пак си плащаме а който плаща , той поръчва
Ае безсмъртие

Ае безсмъртие
-
- Новобранец
didko1970 написа:абе, траверс...ти кога стана администратор та си завре пак задника там дето другите си мерат пистолетитеPalavataSue написа:Всеки турнир Ви се предлага опцията да си купите срещу 300 перли възможност да се атакуват руини от всякакво звание за 1 час...
Освен ако тези 600 перли на месец не събарят сериозно бюджетът ви за насъщният... Тогава се извинявам за коментара)))
Браво бе!!! И с тая уста целуваш майка си!!!!

-
- Магистър
теб със сигурност няма да целуна- намери си себеподобни за целувките
-
- Новобранец
Ама аз и не искам да го правиш.... Грешно ме разбра.....didko1970 написа:теб със сигурност няма да целуна- намери си себеподобни за целувките
Просто исках да отбележя по възможно най-учтивият начин, че това не е приказка като за пред толкова хора....
Не смятам за подходящ тонът ти за да му отговоря със същият....
Бъди здрав!!!
-
- Новобранец
PalavataSue написа:Всеки турнир Ви се предлага опцията да си купите срещу 300 перли възможност да се атакуват руини от всякакво звание за 1 час...
Много си права, но само да допълна към това ,че има и свитъци , а те определено им излизат по ефтино от 600 перли на месец.
"Длительность: 2 часа
Возможность атаковать руины любого звания"
- ramidora
- Магистър
До всички, които явно са забравили в кой раздел пишат и просто си спамят за спорта, уточнявам
Това е раздел
Въпроси към администрация
Базирайки се на изказванията ще направя и още няколко уточнения
Следователно тази опция може да се ползва веднъж на 20 дни ,за период от 1 час, което е крайно недостатъчно
Относно броя на едновременни мисии
Всеки играч изучил наука " Ръководене на мисии " 7-мо ниво , притежава 50 едновременни мисии
Максималния брой едновременни мисии, който можете да активирате от свитъци е +25
Максималния брой едновременни мисии, които можете да ползвате от ефекти на различни видове артефакти е +30 (които се сумират)
Следователно, едновременния брой мисии може да достигне 105 (не - 60)
Като заключение, ще помоля играчите да изказват мненията си в другите раздели на форума, не в този, където въпросите са адресирани към Администрацията
Това е раздел
Въпроси към администрация
Базирайки се на изказванията ще направя и още няколко уточнения
Да, тези свитъци съществуват, но е изключителна рядкост играчите да попаднат на тяхGalinaVossen написа: Много си права, но само да допълна към това ,че има и свитъци , а те определено им излизат по ефтино от 600 перли на месец.
"Длительность: 2 часа
Возможность атаковать руины любого звания"
Турнирите се провеждат на всеки 10 дни и са с продължителност 10 дниPalavataSue написа:Всеки турнир Ви се предлага опцията да си купите срещу 300 перли възможност да се атакуват руини от всякакво звание за 1 час...
Следователно тази опция може да се ползва веднъж на 20 дни ,за период от 1 час, което е крайно недостатъчно
Относно броя на едновременни мисии
Всеки играч изучил наука " Ръководене на мисии " 7-мо ниво , притежава 50 едновременни мисии
Максималния брой едновременни мисии, който можете да активирате от свитъци е +25
Максималния брой едновременни мисии, които можете да ползвате от ефекти на различни видове артефакти е +30 (които се сумират)
Следователно, едновременния брой мисии може да достигне 105 (не - 60)
Като заключение, ще помоля играчите да изказват мненията си в другите раздели на форума, не в този, където въпросите са адресирани към Администрацията
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
-
- Капитан
Не разбирам нищо, но докато прочетох тези
безмислици и плювни в форума съвсем се обърках!
Очаквам другият път играчите да са по сериозни
,за да разбера нещо и аз от тези оплаквания!

безмислици и плювни в форума съвсем се обърках!

Очаквам другият път играчите да са по сериозни
,за да разбера нещо и аз от тези оплаквания!