новите промени

В този форум играчите могат да обсъждат особености на играта
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
LordKein
Капитан

новите промени

#1 Мнение от LordKein »

Извинявам се, но се подразних от последното съобщение за промяна на някой параметри на ботушите за забавяне и храма.

Първо искам да попитам, какви са тея много оплаквания, защото не съм виждал нито един пост по темата, че ботушките много им пречат.

Моля тук всеки да си каже мнението за промените, защо са добри, защо са тъпи. И аз ще си споделя мнението, просто искам да разбера, колко от четящите този пост осъзнават какво реално се променя.... Особенно в частта на ботушките.

А между другото, някой ще ми върне ли перлите за ботушките 1 ниво, защото сега са ми напълно безполезни.
Achilles
Капитан

Re: новите промени

#2 Мнение от Achilles »

многото оплаквания предполагам са в другите сървъри на играта...
KRAKBRADVA
Новобранец

#3 Мнение от KRAKBRADVA »

Според мен промените са безумни.
Толкова ресурс вложен в съвършен храм и такава промяна !
За ботушките имам едно обяснение - по-развитите играчи да могат много по-лесно да се облагодетелстват откъм фракция и превземане на владения(ясно е, че става въпрос за езера най-вече). Понеже по форумите пишат играчи отделящи повече време на играта и съответно доста по-развити, то и оплакванията са от тях. Останалата част от играещите си нямат и на идея защо би трябвало да посещават това нещо "форум" и няма кой да изкаже негативно мнение. Надявам се и други да се включат в темата.
Досега беше доста трудно да се вземе на играч езеро, ако той има забавяне 200-300%, да не казвам невъзможно, ако знае какво прави и как го прави. Това не се нрави на хората, които играят по 10-12 + часа и ето ви промяната. Една стъпка сме по-близо до опустяване на сървърите, а може би и повече.
Продължава да се игнорира средностатистическия играч и да се увеличава липсата на баланс започнала с правилата на турнира, новите куестове свързани с артефакти, които аз лично не съм виждал освен на снимка показана от реферала ми.
Следва промяна на ботушките с изходящи мисии и промяна или изтриване на плацдарма. Направо слабите играчи да са с отворени порти и без храм и да приключваме с играта.
Темата е добра, моля за повече мнения.
Последно промяна от KRAKBRADVA на 25 Юли 2013, 15:07, променено общо 1 път.
Две неща са безкрайни: вселената и човешката глупост, но за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
LordKein
Капитан

#4 Мнение от LordKein »

Тук напълно подкрепям KRAKBRADVA. Имам един въпрос към тези дето са измислили промените....За какъв чеп ми са бутуши с 50% намаление като това може да се регулира от атаката през забавянето. Идва момента, че тея замислили промените ще ни карат да ги правим ботушите съвършенни за да ни вършат някаква работа, ТОЕСТ ДАЙТЕ ПАК ПЕРЛИ.
interkom
Капитан

#5 Мнение от interkom »

Пълна простотия са тези промени. А това, че "са с цел балансиране на играта" е БЕЗУМИЕ!!!
pompei86
Новобранец

#6 Мнение от pompei86 »

Подкрепям колегите по горе,но от нас се иска да вкарвме пара в играта,че някой трябва да лапа,а дали ще се харесат промените има ли значение,важно е бизнеса да върви.Дал съм 100лв. в играта,но повече и стотинка няма да вкарам.
KRAKBRADVA
Новобранец

#7 Мнение от KRAKBRADVA »

pompei86 написа:Подкрепям колегите по горе,но от нас се иска да вкарвме пара в играта,че някой трябва да лапа,а дали ще се харесат промените има ли значение,важно е бизнеса да върви.Дал съм 100лв. в играта,но повече и стотинка няма да вкарам.
Е то промяната съвсем не оправдава очакванията за повече вкарани пари в играта. Повечето силни играчи не вкарват пари, а само теглят и тази новост ще им помогне да добиват повече перли и ще откаже такива като мен да вкарват пари за подобни артефакти, както и ти си взел такова решение.
За тези които си мислят, че ботушките за бързина ще компенсират намаленото забавяне, това съвсем не е така. Процентът на намаляне на изходящите мисии се изчислява на базовото време за атака и не влияе на забавянето. Но това не е важното в случая.
Аз също съм си купил ботушки и се чувствам доста прецакан. Никога нямаше да си ги взема, ако знаех, че е възможна такава промяна.
Може да се помисли също върху идеята за предела на максимална защита, това е другото, на което аз лично разчитам, и ако бъде намален, то ще ме нулират с доста по-малко загуби и ще се запази тенденцията, за която писах по-горе.
Но на кого му пука, руският админ ще копира някое от условията, с които сме се съгласили, когато сме се регистрирали относно запазените им права за промени по играта и никой нищо не може да направи. Освен това почти никой не взема участие във форума, за да изкаже недоволството си, което е разбираемо както вече обясних имайки предвид кой посещава форума и кой има изгода от това.
Две неща са безкрайни: вселената и човешката глупост, но за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
ex7azy
Оръженосец

#8 Мнение от ex7azy »

pompei86 написа:Подкрепям колегите по горе,но от нас се иска да вкарвме пара в играта,че някой трябва да лапа,а дали ще се харесат промените има ли значение,важно е бизнеса да върви.Дал съм 100лв. в играта,но повече и стотинка няма да вкарам.

:D 100 лв ги давах за добър ден докато играх активно . А по темата , наистина е глупаво това че си налял толкова много и лев и време си отделил и така да ни цакат защото това е прецакване
pompei86
Новобранец

#9 Мнение от pompei86 »

Браво, на някои хора са им нужни такива донори,аз дадох парата от незнание,а и както се се вика-имал съм дал съм,а те могли са взели са.То само остава и макс.защитата да барнат.Преди играех пак една подобна игра,обаче взеха да правят и като тука не толокова добри според мен ъпгреиди и малко по-малко взеха да се отказват играчите,което и аз направих защото нямаше почти никои за нападане.Другото което не ми харесва е намалянето на перлите в руините,не съм си и мислел за печелене на пари от играта,но поне за згради и наука да има.
Аватар
nodray
Магистър

#10 Мнение от nodray »

Компенсации и подобни не се предвиждат. Ако на някой не му харесва играта, никой не го държи на сила да я играе. Администрацията е решила и обявила промените, след многобройни молби на играчите от всички сървъри на играта, и промените са направени. Темата няма да повлияе на това решение, но няма да я заключа, за да си обсъдите положението. Ако излезе от рамките на добрия тон ще бъде заключена, преместена в раздел флууд или изтрита.
أنا أحب موني

نوضري
Аватар
ramidora
Магистър

#11 Мнение от ramidora »

Achilles написа:многото оплаквания предполагам са в другите сървъри на играта...
Споделям това предположение
KRAKBRADVA написа: Понеже по форумите пишат играчи отделящи повече време на играта и съответно доста по-развити, то и оплакванията са от тях. Останалата част от играещите си нямат и на идея защо би трябвало да посещават това нещо "форум" и няма кой да изкаже негативно мнение.
Имено хората "отделящи повече време на играта и съответно доста по- развити " притежават подобни ботушки, независимо от нивото им. Няма никаква логика в това да си купуват подобни ботуши и после да се оплакват от тях
Според мен с наложените промени, особено ботушите 1-во ниво напълно се обезсмислиха
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
KRAKBRADVA
Новобранец

#12 Мнение от KRAKBRADVA »

ramidora написа:
Achilles написа:многото оплаквания предполагам са в другите сървъри на играта...
Споделям това предположение
KRAKBRADVA написа: Понеже по форумите пишат играчи отделящи повече време на играта и съответно доста по-развити, то и оплакванията са от тях. Останалата част от играещите си нямат и на идея защо би трябвало да посещават това нещо "форум" и няма кой да изкаже негативно мнение.
Имено хората "отделящи повече време на играта и съответно доста по- развити " притежават подобни ботушки, независимо от нивото им. Няма никаква логика в това да си купуват подобни ботуши и после да се оплакват от тях
Според мен с наложените промени, особено ботушите 1-во ниво напълно се обезсмислиха
Точно това не ни харесва, обезмислянето на тези ботушки, които сме си купили 1-во ниво. Все едно да си купя чифт маратонки за 600 лева и на другия ден да ми вземат едната и да нямам какво да направя и да не ми върнат парите. Ясно е, че няма да ходя с една маратонка нали? Ако слушам nodray - никой не ме кара да я нося, на кого му пука че съм дал пари. Не е най-удачният пример със сигурност, но мисля, че ме разбрахте.
Относно това кой притежава ботушки със забавяне, не съм съгласен, доста играчи с рейтинг на нивото на моята армия и даже доста по-малък имат забавяне от ниво 2 и 3, а даже и 4 - от куестове и турнира за събиране на знамена. Такива играчи е доста дразнещо да не можеш да им вземеш езерото или да впрягаш 5 пъти повече време, усилия и ресурс откъм армия нали? Уважавам ви, но не мисля че ме разбрахте правилно.
Ако аз организирам 200 човека да се оплачат от амулета за слабост, колко е нечестен и прекалено полезен за артефакт второ ниво? И то само за скромните 2500 черни перли(с отстъпката, ако не се лъжа). Какво тогава, ще го намалят на 10%? Какви са тези демократични промени само в една част на играта, а когато се иска намаляне на цената на отпуската да няма абсолютно никакъв ефект, освен това съм сигурен, че за тази отпуска има повече оплаквания отколкото за тези ботушки и то не само в един форум. Нямам намерение да търся, то няма да има и значение. Не знам дали разбирате недоволството ми от какво се поражда. Ясно е, че се правят пари от играта, но да не се стига до такива безобразия.
Къде ли ще се премести темата сега...
Алберт Айнщайн
Публикувай отговор

Обратно към “Обсъждане на игров процес”