Блокиран акаунт?
-
- Новобранец
Блокиран акаунт?
Искам да се обърна към админите защо днеска моят акаунт беше блокиран и причина за блокирането ''без коментар''?Може ли някой админ да отговори какво съм направил нередно защото аз нищо такова не виждам:)!
-
- Site Admin
Re: Блокиран акаунт?
Здравейте.uWannaFuckOnMe написа:Искам да се обърна към админите защо днеска моят акаунт беше блокиран и причина за блокирането ''без коментар''?Може ли някой админ да отговори какво съм направил нередно защото аз нищо такова не виждам:)!
В сървъра са забранени и се пресичат чрез глоби и наказания (блокиране на персонажа в сървъра или на брояча (акаунта)):
1) обиди, нецензурни изрази (включително в никнеймовете, девизите, имената на градовете или клановете),
2) спам (писма, които съдържат несвързани букви и цифри или други знаци, като празните писма също се зачитат като спам),
3) мултиплициране [1] (забранено е да създавате повече от един персонаж в един сървър, забранено е да играете от един компютър с няколко персонажа в един и същи сървър, забранено е да давате паролата си на друг играч).
Ползвателят може да използва само един брояч (акаунт) в Играта. Споделените броячи могат да бъдат отстранени или блокирани по всяко време по усмотрение на Правоимащия.
4) уговорките между няколко лица с цел получаване на предимства, противоречащи на играта, използването на роботизирани програми, разработени от други лица
4.1) в случай, че имената на клановете си приличат дотолкова, че да затруднят другите играчи в различаването им, администрацията си запазва правото да ги преименува,
5) реклама,
6)финансови спекулации,
7) неуважително отношение към администрацията на проекта.
За нарушение на Правила на играта (нецензурния израз в името)на Вас е наложено наказание – блокиране завинаги.
-
- Новобранец
Re: Блокиран акаунт?
Добре както казахте заради името съм блокиран,но нали можете да преименувате кланове тогава неможе ли името ми да бъде преименувано защото аз няма да започна отначало....