Блокиран акаунт?

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
uWannaFuckOnMe
Новобранец

Блокиран акаунт?

#1 Мнение от uWannaFuckOnMe »

Искам да се обърна към админите защо днеска моят акаунт беше блокиран и причина за блокирането ''без коментар''?Може ли някой админ да отговори какво съм направил нередно защото аз нищо такова не виждам:)!
keks
Site Admin

Re: Блокиран акаунт?

#2 Мнение от keks »

uWannaFuckOnMe написа:Искам да се обърна към админите защо днеска моят акаунт беше блокиран и причина за блокирането ''без коментар''?Може ли някой админ да отговори какво съм направил нередно защото аз нищо такова не виждам:)!
Здравейте.
В сървъра са забранени и се пресичат чрез глоби и наказания (блокиране на персонажа в сървъра или на брояча (акаунта)):
1) обиди, нецензурни изрази (включително в никнеймовете, девизите, имената на градовете или клановете),
2) спам (писма, които съдържат несвързани букви и цифри или други знаци, като празните писма също се зачитат като спам),
3) мултиплициране [1] (забранено е да създавате повече от един персонаж в един сървър, забранено е да играете от един компютър с няколко персонажа в един и същи сървър, забранено е да давате паролата си на друг играч).
Ползвателят може да използва само един брояч (акаунт) в Играта. Споделените броячи могат да бъдат отстранени или блокирани по всяко време по усмотрение на Правоимащия.
4) уговорките между няколко лица с цел получаване на предимства, противоречащи на играта, използването на роботизирани програми, разработени от други лица
4.1) в случай, че имената на клановете си приличат дотолкова, че да затруднят другите играчи в различаването им, администрацията си запазва правото да ги преименува,
5) реклама,
6)финансови спекулации,
7) неуважително отношение към администрацията на проекта.

За нарушение на Правила на играта (нецензурния израз в името)на Вас е наложено наказание – блокиране завинаги.
uWannaFuckOnMe
Новобранец

Re: Блокиран акаунт?

#3 Мнение от uWannaFuckOnMe »

Добре както казахте заради името съм блокиран,но нали можете да преименувате кланове тогава неможе ли името ми да бъде преименувано защото аз няма да започна отначало....
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”