Проблем с реферали

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Заключено
Съобщение
Автор
ddt77
Оръженосец

Проблем с реферали

#1 Мнение от ddt77 »

Имам проблем с регистрирани приятели, които твърдят че са се регистрирали от моя линк и в същото време не ми ги отчита в мисията "Поканете нови владетели" въпреки че са развили централната сграда до 5 ниво. Възможно ли е да има нещо което е специфично при регистрацията и което са объркали за да не ми ги отчете като реферали ? Има ли значение дали са избрали платен или безплатен начин на игра ? И мога ли да дам имената им и да бъдат добавени като мои реферали, разбира се след като ги попитате в играта да потвърдят това ?

добавям никовете на приятели регистрирали се с моя линк за последните два-три дни,
някои от които вече са вдигнали централна сграда 5 ниво но при мен ги няма.

MitakaBG2 - 41-19-18
Dumanov - 42-6-5
blue1973 - 45-1-19
още трима има но те ще имат 5 ниво след няколко часа
Дано да ги отчете поне тях, ако ли не ще им добавя никовете тук
keks
Site Admin

Re: Проблем с реферали

#2 Мнение от keks »

ddt77 написа:Имам проблем с регистрирани приятели, които твърдят че са се регистрирали от моя линк и в същото време не ми ги отчита в мисията "Поканете нови владетели" въпреки че са развили централната сграда до 5 ниво. Възможно ли е да има нещо което е специфично при регистрацията и което са объркали за да не ми ги отчете като реферали ? Има ли значение дали са избрали платен или безплатен начин на игра ? И мога ли да дам имената им и да бъдат добавени като мои реферали, разбира се след като ги попитате в играта да потвърдят това ?

добавям никовете на приятели регистрирали се с моя линк за последните два-три дни,
някои от които вече са вдигнали централна сграда 5 ниво но при мен ги няма.

MitakaBG2 - 41-19-18
Dumanov - 42-6-5
blue1973 - 45-1-19
още трима има но те ще имат 5 ниво след няколко часа
Дано да ги отчете поне тях, ако ли не ще им добавя никовете тук

Здравейте.
Вашите приятели могат да не бъдат отчетени, ако те нямат включени куките. Системата почне да отчита вашите поканени приятели само след както ще бъдат при тях включени куките и само тези приятели които бяха поканени само след включването на куките. Куките трябва да бъдат включени както при вас така и при приятелите ви.
Система не може да отчете играчите, които вече сте влизали в света на My Lands.
Също така пробвайте да добавяте приятели чрез дипломатическия корпус, а не от панела отляво.
Приятна игра!
ddt77
Оръженосец

Re: Проблем с реферали

#3 Мнение от ddt77 »

Благодаря, поканих нови приятели и при тях вече няма проблем. Отчетени са като такива.
Заключено

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”