Преместване на столица

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Заключено
Съобщение
Автор
Аватар
Denity1
Магистър

Преместване на столица

#1 Мнение от Denity1 »

Може ли някой да ми каже ако си преместя столицата на степ (например) и съм светъл елф, колко укрепления да си направя за да ми стане защитата максимална 50, на моя земя (вълшебни гори) имам бонус +25, но на степ няма. И задължително ли е да е 50 защитата за да ми е добре укрепен града ? :) :)
Аватар
nodray
Магистър

Re: Преместване на столица

#2 Мнение от nodray »

Denity1 написа:Може ли някой да ми каже ако си преместя столицата на степ (например) и съм светъл елф, колко укрепления да си направя за да ми стане защитата максимална 50, на моя земя (вълшебни гори) имам бонус +25, но на степ няма. И задължително ли е да е 50 защитата за да ми е добре укрепен града ? :) :)
http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=Fortification
Ами сметни си колко :) Можеш да ползваш платената версия и да не правиш никакви укрепления, за да имаш място за други неща. Колкото повече защита толкова по-добре :)
أنا أحب موني

نوضري
Аватар
Denity1
Магистър

#3 Мнение от Denity1 »

Ами героя ми е паладин, като му развия навика който увеличава защитата до 25 .. може да направя толкова укрепления за 25 защита и става 50, но ако някой ме нападне докато го няма героя какво правя ? :) :)
Аватар
nodray
Магистър

#4 Мнение от nodray »

Ами умението на героя не действа. То някой ако те нападне героя ти би трябвало да е там, защото който те нападне ще иска да ти избие цялата армия, а тя би се прибрала с героя :)
أنا أحب موني

نوضري
Заключено

Обратно към “Задай въпрос”