Здравейте,
Бих искал да попитам с колко черни перли започва играча в момента? Някаде прочетох че почва с 50, а аз имам само 11 и не съм харчил никакви.
черни перли
- nodray
- Магистър
Re: черни перли
Най-вероятно си изпълнил платен куест от сорта на : Увеличение на добив на всички каменоломни/рудници/мелници или друго без да си обърнал внимание. Всеки играч започва с 50 перли.
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Магистър
по-скоро, е изпълнил един от 1вите куестове, който е за увеличаване на изучаването в лабораториите, той ти е точно 39 перли. И е един от 1вите които ти излизат.
-
- Новобранец
да, натиснал сам бутона продалжи и то ми го е включило автоматично (обаче преди да ми се покаже куеста). доста кофти и нечестно поради следната причина:
имах задача да вдигна 3 жилища и по избор 3 дюкяна, каменоломни или дарводелници до левел 2; вече бях вдигнал дюкяните (пак преди да се покаже куеста), и вдигнах само жилища и ми отчете задача и ми даде награда.
Обаче, сега имам задача да платя 39 черни перли за ускоряване на алхимиците, там не ми отчита че вече сам платил и въпреки че все още е активно
имах задача да вдигна 3 жилища и по избор 3 дюкяна, каменоломни или дарводелници до левел 2; вече бях вдигнал дюкяните (пак преди да се покаже куеста), и вдигнах само жилища и ми отчете задача и ми даде награда.
Обаче, сега имам задача да платя 39 черни перли за ускоряване на алхимиците, там не ми отчита че вече сам платил и въпреки че все още е активно

-
- Магистър
така е, не го отчита този. Както и доста други има такива, които ги виждаш, а може преди това да си ги направил.
-
- Новобранец
да не говорим, че не мога да си обясня как може да "продължиш" нещо, което не е започвало