черни перли

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
bobjeka
Новобранец

черни перли

#1 Мнение от bobjeka »

Здравейте,

Бих искал да попитам с колко черни перли започва играча в момента? Някаде прочетох че почва с 50, а аз имам само 11 и не съм харчил никакви.
Аватар
nodray
Магистър

Re: черни перли

#2 Мнение от nodray »

Най-вероятно си изпълнил платен куест от сорта на : Увеличение на добив на всички каменоломни/рудници/мелници или друго без да си обърнал внимание. Всеки играч започва с 50 перли.
أنا أحب موني

نوضري
Previous
Магистър

#3 Мнение от Previous »

по-скоро, е изпълнил един от 1вите куестове, който е за увеличаване на изучаването в лабораториите, той ти е точно 39 перли. И е един от 1вите които ти излизат.
bobjeka
Новобранец

#4 Мнение от bobjeka »

да, натиснал сам бутона продалжи и то ми го е включило автоматично (обаче преди да ми се покаже куеста). доста кофти и нечестно поради следната причина:

имах задача да вдигна 3 жилища и по избор 3 дюкяна, каменоломни или дарводелници до левел 2; вече бях вдигнал дюкяните (пак преди да се покаже куеста), и вдигнах само жилища и ми отчете задача и ми даде награда.

Обаче, сега имам задача да платя 39 черни перли за ускоряване на алхимиците, там не ми отчита че вече сам платил и въпреки че все още е активно :)
Previous
Магистър

#5 Мнение от Previous »

така е, не го отчита този. Както и доста други има такива, които ги виждаш, а може преди това да си ги направил.
bobjeka
Новобранец

#6 Мнение от bobjeka »

да не говорим, че не мога да си обясня как може да "продължиш" нещо, което не е започвало
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”