здравейте
отново имах проблеми с пазара обмених камъни за жито и отново след като ми ги смени се показа съобщение за грешка и пак житото го махна а камъните не ги възстанови , но този път бях подготвен предоставям 2 скрийншота
като се надявам този път да ми бъдат възстановени . прилагам и предния случай може и те да ми бъдат възстановени.
"
здравейте
прегледах това за което говорите не са изчезнали без да знам ,както съм написал бях в пазара и правих обмяна на ресурси камъни за жито взе ми камъните и ми даде жито след около 2-3 сек. ми показа съобщението "сървъра не е могъл да обработи заявката" и махна житото но не върна камъните говорим за около 11000 камък.
Администрация wrote:
Здравейте.
Моля, проверете първо всички варианти, при които можете да загубите част от ресурсите Ви:
bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Find_res
Възможно, въпросните камъни изчезнали по един от тези начини.
iamvasko wrote:
14:27 направих обмен в пазара (65 16 61) камъни за жито , след малко ми показа съобщение че сървъра не е могъл да обработи заявката и житото беше махнато но камъните не бяха възстановени , моля за съдействие"
проблем с пазара
-
- Новобранец
-
- Магистър
Re: проблем с пазара
Това е защото имаш автомат за поръчване на войски, в секундата в която обмениш камъни за жито, някой от автоматите веднага го дърпа, защото е включен. Автомата работи толкова бързо, че играта не успява веднага да рефрешне цифрите горе, и си мислиш, че имаш жито, а той го е похарчил.
-
- Новобранец
Напълно е възможно да си прав, но на мен няколко пъти ми се случва да поръчам единици или да пусна ъпгрейд на сграда, при което ми изписва : "Сървърът не успя да изпълни вашата заявка" - нещо от сорта, не съм се впрегнал да го запомня, може би защото не правех съвършена сграда, тогава щях да вдигна доста шум. Важното в случая е, че ми отнема от ресурса 2 пъти, затова съм склонен да повярвам, че има бъг. Това е моето скромно мнение.Previous написа:Това е защото имаш автомат за поръчване на войски, в секундата в която обмениш камъни за жито, някой от автоматите веднага го дърпа, защото е включен. Автомата работи толкова бързо, че играта не успява веднага да рефрешне цифрите горе, и си мислиш, че имаш жито, а той го е похарчил.
Приятна игра.
Две неща са безкрайни: вселената и човешката глупост, но за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- Новобранец
може ли администрацията да отговори - автоматичната подготовка е спряна , предния път като ми се случи нямаше автоматична подготовка .
-
- Маршал
Извинете, но в момента във владението 65-15-4 автоматичната поръчка на войски действа в една бойна сграда (Поляна на друидите). Обяснението с автоматичната подготовка в случая е най-вероятното.iamvasko написа:може ли администрацията да отговори - автоматичната подготовка е спряна , предния път като ми се случи нямаше автоматична подготовка .
-
- Новобранец
Разгледайте пак случая, при мен също се случват такива неща както споменах по-горе, а аз нямам автоматична подготовка. Освен това случаят е с обмен на камък за зърно, маговете доколкото знам не изискват такъв ресурс, а само злато, желязо и свободно население. Ако имам грешка моля за извинение. Целта на занятието е заличаване на подобни грешки в кода на програмата, не целим конфронтация.Trayan написа:Извинете, но в момента във владението 65-15-4 автоматичната поръчка на войски действа в една бойна сграда (Поляна на друидите). Обяснението с автоматичната подготовка в случая е най-вероятното.iamvasko написа:може ли администрацията да отговори - автоматичната подготовка е спряна , предния път като ми се случи нямаше автоматична подготовка .
Best Regards
Две неща са безкрайни: вселената и човешката глупост, но за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- Маршал
Благодаря за информацията.KRAKBRADVA написа:Разгледайте пак случая, при мен също се случват такива неща както споменах по-горе, а аз нямам автоматична подготовка.
Запитването е предадено на нашите специалисти.
-
- Маршал
За съжаление, информацията предоставена от вас, е недостатъчна за да потвърдим или опровергаем наличие на грешка в играта.
iamvasko, на прикачените от вас скрийншоти не се вижда, че вие сте загубил ресурси и ако да, какво точно количество.
KRAKBRADVA, би трябвало да опишете по-конкретно някой случай, като посочите дата и поне приблизително време (разбирам, че нямате скрийншоти).
Без подробна и конкретна информация за всеки отделен случай нашите специалисти не могат да възпроизведат проблемната ситуация.
Ако нещо подобно се повтори и вие ни предоставите повече данни, ще ви бъдем признателни за съдействието.
iamvasko, на прикачените от вас скрийншоти не се вижда, че вие сте загубил ресурси и ако да, какво точно количество.
KRAKBRADVA, би трябвало да опишете по-конкретно някой случай, като посочите дата и поне приблизително време (разбирам, че нямате скрийншоти).
Без подробна и конкретна информация за всеки отделен случай нашите специалисти не могат да възпроизведат проблемната ситуация.
Ако нещо подобно се повтори и вие ни предоставите повече данни, ще ви бъдем признателни за съдействието.