Мога ли да помоля компетентни лице, да ми обяснят действието на следните заклинания :
Заклинание 1 - Всеки маг , потиска в битката +10 от загуби. Не мога да разбера точното значение на заклинанието, според мен има двусмислица в обяснението.
Заклинание 2 - Изпраща 10% от чудовищата в руината срещу владение- това означава, че 10% от чудовищата се махат като цяло или идват на моя страна?
Заклинания (моля за помощ)
-
- Новобранец
- nodray
- Магистър
Re: Заклинания (моля за помощ)
Относно магьосниците, намаляват щетите, които армията Ви, би понесала, като загуби от врага например имаме 1000 мага, които подтискат 10 (конкретна цифра) от загуби това ще рече, че армията, като цяло ще поеме 1000*10= 10 000 щети по-малко, съответно ще има по-малко жертви.Valleys написа:Мога ли да помоля компетентни лице, да ми обяснят действието на следните заклинания :
Заклинание 1 - Всеки маг , потиска в битката +10 от загуби. Не мога да разбера точното значение на заклинанието, според мен има двусмислица в обяснението.
Заклинание 2 - Изпраща 10% от чудовищата в руината срещу владение- това означава, че 10% от чудовищата се махат като цяло или идват на моя страна?
Относно другия въпрос руината ще атакува владение с 10% от армията си.
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Новобранец
Благодаря !
- Denity1
- Магистър
nodray написа:
Относно магьосниците, намаляват щетите, които армията Ви, би понесала, като загуби от врага например имаме 1000 мага, които подтискат 10 (конкретна цифра) от загуби това ще рече, че армията, като цяло ще поеме 1000*10= 10 000 щети по-малко, съответно ще има по-малко жертви.
Добре де, нали маговете поемат щетите значи те умират а другите юнити не.
Какъв е смисъла да си избивам маговете ??

- scibdo
- Оръженосец
Не мисля, че "потискат" е равнозначно на "поемат". За мен маговете правят "магийки" (нали затова са магове) и така намаляват щетите върху собствената армия, които пак почват първо от носачите. Така че по-удачно е да се каже, че носачите поемат щетите най-много
. Така си обяснявам аз нещата поне де 

Better safe than sorry
- Denity1
- Магистър
А ти как разбираш думата ''потискат'', все едно ги отблъскват ли какво ?
Аз не мога да го разбера това заклинание ?
Аз не мога да го разбера това заклинание ?
- nodray
- Магистър
Подтискат щетите разбирай, че вражеските армии правят по-малко щети с конкретна цифра, както обясних по-горе. Маговете не умират докато 'подтискат' (намаляват щетите, които врага прави).Намаляват щетите само, когато е активирано заклинанието Магьосниците-защитници, не го правят по дифоут.Denity1 написа:nodray написа:
Относно магьосниците, намаляват щетите, които армията Ви, би понесала, като загуби от врага например имаме 1000 мага, които подтискат 10 (конкретна цифра) от загуби това ще рече, че армията, като цяло ще поеме 1000*10= 10 000 щети по-малко, съответно ще има по-малко жертви.
Добре де, нали маговете поемат щетите значи те умират а другите юнити не.
Какъв е смисъла да си избивам маговете ??
أنا أحب موني
نوضري
نوضري