Турнири !!!
-
- Оръженосец
Турнири !!!
Добър ден! С интерес следя турнирите /от страни ... разбира се / и се чудя какъв е смисъла ????? Ами разбрах отговора ..... силните да станат още по-силни,а слабите да си потъват надолу. Разхождат ми се тука някви КАЛИНКИ..... срамота..... СТИКСОВЕ.... алчността е порок... а вие всички сте порочни до бога!!!! Затова ..... предлагам следното .... ДА НЕ МОГАТ ДА СЕ ГРАБЯТ ФЛАГОВЕ..... нека и късмета да играе няква роля все пак, да имат шанс и по-слабите играчи да се докопат до нещо интересно!!!! Или другото ми предложение , ако това ви се струва "НЕРПИЕМЛИВО" е играч напусне ли клана си , да не може да влиза в него 6 месеца..... НАСТОЯВАМ ДА ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!!!! Почва турнира, СТИКС си правят клан КАЛИНКА, обират артефактите а другите лапат мухите и едно друго нещо..... Стига с тия монополни игри бре господа от АДМИНИСТРАЦИЯТА..... ае да помослим веднъж и за обикновените играчи , а ?
EDIT:<Trayan> Кроспостинг: http://bg.mlgame.org/forum/viewtopic.php?f=37&t=988
EDIT:<Trayan> Кроспостинг: http://bg.mlgame.org/forum/viewtopic.php?f=37&t=988
- ramidora
- Магистър
Re: Турнири !!!
Награди за събрани знамена:Doki1980 написа: обират артефактите а другите лапат мухите
1 място - артефакт 4 ниво,
2-6 място - артефакти 3 ниво,
7-26 място - артефакти 2 ниво,
27-100 място - артефакти 1-во ниво.
В турнира, като награди се раздават общо 100 артефакта
Не е много трудно да погледнете в турнирния рейтинг за да установите, че всички участници в последния турнир са били общо 92
Следователно всеки, който е събрал дори 1 комплект, получи награда артефакт. В последния турнир наградите (артефакти) се оказаха повече от участниците
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
-
- Оръженосец
ОК бре Рамидора.... защо трябва Вие да вземате артефактите 4то,3то ниво..... на момчетата и момичетата от моя клан им обрахте флаговете , а предполагам и не само на моя клан.... Та значи... пак съм прав.... силните ...по-силни , а другите.... мухите....!!! Като сте толкова честни защо правите втори клан..... отговори ми.... Стикс обират знамената на всички, Калинките взимат от Стикс.... ае другите мишки да си трайкат и ако вземат некое свитъче да се радват.... аз знам правилата на турнира ..... и другия път няма да има и толкова дето са събрали комлект.... и аз и ти го знаем..... Ако ги няма другите играчи да вкарат по некой лев, няма да има езера , няма да има 7ци ..... НЯМА ДА ВИ ИМА И ВАС!!!
-
- Магистър
Доки Доки, не знам защо ама темата ти много ме радваDoki1980 написа:ОК бре Рамидора.... защо трябва Вие да вземате артефактите 4то,3то ниво..... на момчетата и момичетата от моя клан им обрахте флаговете , а предполагам и не само на моя клан.... Та значи... пак съм прав.... силните ...по-силни , а другите.... мухите....!!! Като сте толкова честни защо правите втори клан..... отговори ми.... Стикс обират знамената на всички, Калинките взимат от Стикс.... ае другите мишки да си трайкат и ако вземат некое свитъче да се радват.... аз знам правилата на турнира ..... и другия път няма да има и толкова дето са събрали комлект.... и аз и ти го знаем..... Ако ги няма другите играчи да вкарат по некой лев, няма да има езера , няма да има 7ци ..... НЯМА ДА ВИ ИМА И ВАС!!!

За да си първи в турнира изобщо не е нужно да си най-силния, ако намериш вярната стратегия и подход шанса ти за арт високо ниво е много голям. Но то както се вижда хората с вярна стратегия са в челото, и там ще си седят.
Изобщо не ме интересува колко левчета ще вкараш в играта, не ми пука за езерата, не ми пука за седмиците. Радвам се че мачкам такива като теб и след като смачкам някого спя като къпан. Пък като го видя да хленчи във форума, направо се чувствам на седмото небе.
Не приемай поста ми като критика, надявам се да продължиш да хленчиш. Ще ми е скучно пиенето на кафе сутрин, ако не се порадвам на някой и друг бисер.
Предупреждение:<Trayan>: Променено поради обиди
Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / 

- djedai
- Капитан
То само това да им е на стикс с мед да ги намаже човек.
Те почти всеки ден имат уредени битки. Дидко и Рамидора бият милион наемника в рудник, а на другия ден бият и армията на същия тоя играч в същия рудник. Питам аз администрацията това по правилата ли е? Ако е по правилата, да кажа на всички в офиса да си направят по един акаунт и да си ги бия сутрин обед и вечер за да си вдигам фракционния рейтинг и рейтинга на героя?
Само че администрацията спи, или по точно се прави че спи, защото всеки играч им носи печалба и се правят на ни лук яли ни лук мирисали, оставили са сървъра на самоход и до където стигне, важното е паричките да вървят.
Предупреждение<Trayan>: Неуважително отношение към администрацията на проекта е забранено от правилата на играта.
Забележка<Trayan>: Това не е раздел за въпросите към администрацията.
Те почти всеки ден имат уредени битки. Дидко и Рамидора бият милион наемника в рудник, а на другия ден бият и армията на същия тоя играч в същия рудник. Питам аз администрацията това по правилата ли е? Ако е по правилата, да кажа на всички в офиса да си направят по един акаунт и да си ги бия сутрин обед и вечер за да си вдигам фракционния рейтинг и рейтинга на героя?
Само че администрацията спи, или по точно се прави че спи, защото всеки играч им носи печалба и се правят на ни лук яли ни лук мирисали, оставили са сървъра на самоход и до където стигне, важното е паричките да вървят.
Предупреждение<Trayan>: Неуважително отношение към администрацията на проекта е забранено от правилата на играта.
-
- Оръженосец
На вас ли не Ви пука за езерата ........ и аз съм по-щастлив като някой ме разсмее докато си пия кафето!!! А иначе съм много далече от мисълта да хленча на някой.... имам само една цел.... ако ти е любопитно ще ти я кажа.....lazo написа:Доки Доки, не знам защо ама темата ти много ме радваDoki1980 написа:ОК бре Рамидора.... защо трябва Вие да вземате артефактите 4то,3то ниво..... на момчетата и момичетата от моя клан им обрахте флаговете , а предполагам и не само на моя клан.... Та значи... пак съм прав.... силните ...по-силни , а другите.... мухите....!!! Като сте толкова честни защо правите втори клан..... отговори ми.... Стикс обират знамената на всички, Калинките взимат от Стикс.... ае другите мишки да си трайкат и ако вземат некое свитъче да се радват.... аз знам правилата на турнира ..... и другия път няма да има и толкова дето са събрали комлект.... и аз и ти го знаем..... Ако ги няма другите играчи да вкарат по некой лев, няма да има езера , няма да има 7ци ..... НЯМА ДА ВИ ИМА И ВАС!!!Като знаеш правилата на турнира, кажи нарушаваме ли ги или не ? И ако смяташ, че не ги нарушаваме значи просто нещо ти е криво и искаш да похленчиш, така познавам едни 10 годишни лапета дето го правят същото.
За да си първи в турнира изобщо не е нужно да си най-силния, ако намериш вярната стратегия и подход шанса ти за арт високо ниво е много голям. Но то както се вижда хората с вярна стратегия са в челото, и там ще си седят. За да се развива човек, първо трябва да има нещо навито, а на теб това ти липсва.
Изобщо не ме интересува колко левчета ще вкараш в играта, не ми пука за езерата, не ми пука за седмиците. Радвам се че мачкам такива като теб и след като смачкам някого спя като къпан. Пък като го видя да хленчи във форума, направо се чувствам на седмото небе.
Не приемай поста ми като критика, надявам се да продължиш да хленчиш. Ще ми е скучно пиенето на кафе сутрин, ако не се порадвам на някой и друг бисер.
-
- Магистър
Аз не съм виждал уговорени битки от нашия клан, но пък до колкото знам това не е забранено. Това е демокрация и всеки има право да си прави с акаунта (армията, ресурса и всичко останало) каквото си иска. Никой не може да му забрани да се разбие в някой или да се остави да бъде разбит. Утре ако реша да не играя повече и направя самоубииствена атака какво ще ме баннат ли ???
Джадай глупави спекулации правиш, само пускаш някакви слухове за да ти се връзват другите бедни и глупави хорица, които всичко дават само да чуят лоша дума за узорпаторите

EDIT:<Trayan>: Обиди и неуважително отношение към другите играчи са забранени от т.7 на Правилата на форума

EDIT:<Trayan>: Обиди и неуважително отношение към другите играчи са забранени от т.7 на Правилата на форума

-
- Магистър
Наистина съм поласкан че ми говориш на вие, но няма да ти се разсърдя ако минеш на ти, не се притеснявай няма да те разбияDoki1980 написа: На вас ли не Ви пука за езерата ........ и аз съм по-щастлив като някой ме разсмее докато си пия кафето!!! А иначе съм много далече от мисълта да хленча на някой.... имам само една цел.... ако ти е любопитно ще ти я кажа.....

-
- Оръженосец
Единствената причина да ти говоря на Вие е ,че съм възпитан и цивилизован гражданин на Република България, за разлика от много други /за съжаление/.... повярвай ми , това е единствената причина!!! Като чета постовете ВИ, намирам в тях много интелект и предпогам Вие сте доцент или дори професор може би.... не бих си позволил да Ви говоря на "ти"lazo написа:Наистина съм поласкан че ми говориш на вие, но няма да ти се разсърдя ако минеш на ти, не се притеснявай няма да те разбияDoki1980 написа: На вас ли не Ви пука за езерата ........ и аз съм по-щастлив като някой ме разсмее докато си пия кафето!!! А иначе съм много далече от мисълта да хленча на някой.... имам само една цел.... ако ти е любопитно ще ти я кажа.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- djedai
- Капитан
Ти нямаш ли таверна? Те половината битки там са уредени, защото другия вариант е тези които ги занулявате да са малоумни.Аз не съм виждал уговорени битки от нашия клан
Аз пък ще изчакам отговора на администрацията дали уговорените битки са забранени. Ако не са ще вдигам яко фракционния всеки ден.но пък до колкото знам това не е забранено.
Най-голямата ви грешка е че мислите хората за глупави (между другото това е обида и е против правилата на форума) и си мислите че никой не разбира какво правите. А най-интересното е че точно ти си прецакания в цялата ситуация, защото всички си лапат кинти а ти играеш безплатно и търпиш критиките които са отправени към другите. Между другото в целия ви клан само ти си играч който играе заради играта, и това е достойно за уважение, защото всички други са стотинкаджии и ако можеха да се видят отстрани щяха да се спукат от смях.Джадай глупави спекулации правиш, само пускаш някакви слухове за да ти се връзват другите бедни и глупави хорица,
-
- Магистър
Най-накрая да кажеш нещо умноdjedai написа: ...другия вариант е тези които ги занулявате да са малоумни.

-
- Оръженосец
Така е. Уговорена битка би било ако, някой влезе в чужд акаунт и си пусне атака сам към себе си. Всичко друго е въпрос на лична преценка. Упрека на Джедай в случая не е уместен. Има една камара подложени армии, но това не е нарушение на правилата на играта.
-
- Магистър
Всеки си има някаква цел в играта, и ако тя е изкарване на пари не виждам нищо лошо
нека си изкарват хората, все пак в България живеем и парите никога не стигат.

-
- Оръженосец
Прав си ! А играта е реално копие на ситуацията в родината ни...... Монопол,рекет и беззаконие!!! Точно затова очаквам и тук скоро да има протестиlazo написа:Всеки си има някаква цел в играта, и ако тя е изкарване на пари не виждам нищо лошонека си изкарват хората, все пак в България живеем и парите никога не стигат.

- ramidora
- Магистър
Както добре Ви е известно в предния турнир артефакт 4-то получи ownedoo от клан ГероиDoki1980 написа:ОК бре Рамидора.... защо трябва Вие да вземате артефактите 4то,3то ниво.....
Тогава Вие всички дружно му помогнахте да постигне това, но след като на този турнир не Ви върнаха жеста, сега всички ние сме Ви криви
Понеже се обърнахте персонално към мен с въпроса си , ще Ви отговоря
Лично аз в предния турнир дори не съм участвала
В последния турнир в рейтинга съм под номер 65 с Комплекти знамена:1
Това смятам е достатъчно красноречив отговор
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
-
- Магистър
djedai написа:То само това да им е на стикс с мед да ги намаже човек.
А да изкоментираш случая как тонос размаза по 6к лекари и лъка на овнето... това не е уговорена битка ,а направо продадена фракция между двама активни играчи- все още... на колхозника му спряха "въйвод денег" и сега си продава армията срещу кинтички
а специално по темата- доки, и ти като филмовия герой... може и да мрънкаш,ама се моли скоро да почне нов сървър и може да си изкараш от него повече левчета
-
- Оръженосец
... Адашче, за нищо не мрънкам .... просто целта ми е и обикновените играчи като мен , да почувстват удоволствие от играта!!! Мисля,че правилата имат нужда от разглеждане и промяна в дадена насока и си казвам мнението! Нищо нередно или обидно не виждам в това!!! .... или греша?didko1970 написа:djedai написа:То само това да им е на стикс с мед да ги намаже човек.
А да изкоментираш случая как тонос размаза по 6к лекари и лъка на овнето... това не е уговорена битка ,а направо продадена фракция между двама активни играчи- все още... на колхозника му спряха "въйвод денег" и сега си продава армията срещу кинтички
а специално по темата- доки, и ти като филмовия герой... може и да мрънкаш,ама се моли скоро да почне нов сървър и може да си изкараш от него повече левчета
-
- Оръженосец
Отговора Ви е достатъчно красноречив , за което Ви благодаря!!!ramidora написа:Както добре Ви е известно в предния турнир артефакт 4-то получи ownedoo от клан ГероиDoki1980 написа:ОК бре Рамидора.... защо трябва Вие да вземате артефактите 4то,3то ниво.....
Тогава Вие всички дружно му помогнахте да постигне това, но след като на този турнир не Ви върнаха жеста, сега всички ние сме Ви криви
- djedai
- Капитан
Коментирам веднага, всички които нарушават правилата да бъдат наказани, (ако това е нарушаване на правилата) и ти и Рамидора в това число, и всеки който си прави такива въртелчета, което за мен си е жив мултиакаунт. Но ще изчакаме отговора на власт имащите да видим дали това нарушава правилата.А да изкоментираш случая как тонос размаза по 6к лекари и лъка на овнето... това не е уговорена битка ,а направо продадена фракция между двама активни играчи- все още... на колхозника му спряха "въйвод денег" и сега си продава армията срещу кинтички
Както ти казах не веднъж, аз а вероятно и Доки на игри за изкарване на пари не разчитаме.а специално по темата- доки, и ти като филмовия герой... може и да мрънкаш,ама се моли скоро да почне нов сървър и може да си изкараш от него повече левчета
Аз за разлика от теб ходя на работа и си изкарвам препитанието от там, защото мъж който жена му го издържа не е истински мъж.EDIT:<nodray>:Цензурирано за провокация.
-
- Маршал
Тъй наречените "договорни битки" с цел обмен на фракционен рейтинг не са забранени от правилата на играта.djedai написа:То само това да им е на стикс с мед да ги намаже човек.
- djedai
- Капитан
А на ясно ли сте че по този начин подтиквате играчите да създават мултиакаунти за да си вдигат фракционния рейтинг?
Защо трябва да гледам "уговорени" битки всеки ден с таверната, вместо играта да е равнопоставена за всички а не тези които имат достъп до много компютри да се възползват от това си предимство?
Защо трябва да гледам "уговорени" битки всеки ден с таверната, вместо играта да е равнопоставена за всички а не тези които имат достъп до много компютри да се възползват от това си предимство?
-
- Магистър
защо не се оплака когато колхозника спечели арт 4 ниво...сега наш играч го взе... другия турнир пак ще събирате за колхозникаDoki1980 написа:
... Адашче, за нищо не мрънкам .... просто целта ми е и обикновените играчи като мен , да почувстват удоволствие от играта!!! Мисля,че правилата имат нужда от разглеждане и промяна в дадена насока и си казвам мнението! Нищо нередно или обидно не виждам в това!!! .... или греша?
и като искаш удоволствие,защо започваш разни коментари на тема "стикс"
играй си... а като искаш да предложиш някоя новост,си има раздел за това,и може и без имена на кланове
като си започнал играта,там има общи условия с които си се съгласил...значи след като си се съгласил приемаш този начин на игра и всичко друго е само спам... не си някой филмов герой от измислен свят и сериал та да мислиш само за пари и да палиш свещи в църквите да не те набара некой
-
- Капитан
По темата ще кажа моето мнение...
Доки този турнир зех 2ри лвл арт и бях много близо до 3ти лвл.... и това почти без никаква помощ смисъл 2 комплекта ми е помогнато и с тях и без тях пак си вземах 2ри лвл арт... та не е невъзможно и слабите играчи да вземат артове.....а ако 2ри лвл ти е малко и искаш 4ти... това е друга тема.
Доки този турнир зех 2ри лвл арт и бях много близо до 3ти лвл.... и това почти без никаква помощ смисъл 2 комплекта ми е помогнато и с тях и без тях пак си вземах 2ри лвл арт... та не е невъзможно и слабите играчи да вземат артове.....а ако 2ри лвл ти е малко и искаш 4ти... това е друга тема.
-
- Капитан
Понеже прочетох по-късно всички коментари само да кажа не всеки цъка с цел изкарване на пари от играта.
Мен ми забраниха тегленето, но въпреки това продължавам да си вкарвам пари в играта.. та моля ви не мислете, че всеки играе за пари....
Мен ми забраниха тегленето, но въпреки това продължавам да си вкарвам пари в играта.. та моля ви не мислете, че всеки играе за пари....
-
- Магистър
Напълно те подкрепям и разбирам.. Играта си е забавна и без да можеш да теглиш.Achilles написа:Понеже прочетох по-късно всички коментари само да кажа не всеки цъка с цел изкарване на пари от играта.
-
- Оръженосец
Радвам се ,че има и такива играчи който мислят така..... но за съжаление са малкоPrevious написа:Напълно те подкрепям и разбирам.. Играта си е забавна и без да можеш да теглиш.Achilles написа:Понеже прочетох по-късно всички коментари само да кажа не всеки цъка с цел изкарване на пари от играта.
- djedai
- Капитан
Да спреш да играеш и да спреш да играеш за пари са различни неща, тая игра ти е изпила мозъка, напрягаи малко повече мозъчните гънки че се излагаш.Ти нали каза на саломир че спираш-живота бил по-важен
Аз пари от тая игра не мога да тегля, просто вече играя безплатно.
Ха-ха-ха-ха, кой ще ме опука че ми е много интересно? То вие сте толкова големи играчи че само дечицата по сървъра занулявате.може наистина да спреш,ама след като те опукат...
Преди ми разтягаше локуми как като съм станел на пет звезди си щял да ме занулиш и как повече от два три дена нямало да изкарам на пет звезди.
Какво стана та не ме занули???? нещо скил ти липсва май а?
И защо пращаш децата да свършат мъжката работа, като знаеш че няма как да я свършат? Хвърчат ми тука наляво надясно с тия наемници и все не става и не става.
Нали ти беше великия играч който ще ме занули, до кога ще трябва да те чакам? Три дена отдавна минаха.
В играта пращаш някакви момчета които си нямат идея как се играе да ме зануляват. Ти няма ли сам да свършиш нещо в този живот? Момчето им протърка подметките на тия наемници само да ги праща наляво надясно и все безуспешно.
Аз играя без пари в тая игра и мога много лесно да го докажа, само че не виждам смисъл в това.изобщо нямаше да си се регнал,ако няма теглене тука
баламите може и да ти се връзват...ама пред мене тия приказки не минават
пределно ми е ясно,както на всеки здраво мислещ човек,а и на теб също- защо си в играта....
-
- Магистър
djedai написа:
Аз играя без пари в тая игра и мога много лесно да го докажа, само че не виждам смисъл в това.
сложи бате очилата...
ама кога казах ,че играеш с пари....знам че си играеш без пари, и за пари
Последно промяна от didko1970 на 05 Мар 2013, 07:34, променено общо 1 път.
- djedai
- Капитан
EDIT
Не ми отговори какво стана с зануляването? Пенеше ми се нещо как всеки ден си гледал кога ще стана на пет звезди да ме занулиш. Проблеми с зрението ли имаш не мога да разбера, аз от толкова време съм на пет звезди а тебе никакъв те няма. Иначе не забравяш да насъскваш всичките си подчинени срещу мен, че и другите кланове чак караш да ме зануляват.
Не ми отговори какво стана с зануляването? Пенеше ми се нещо как всеки ден си гледал кога ще стана на пет звезди да ме занулиш. Проблеми с зрението ли имаш не мога да разбера, аз от толкова време съм на пет звезди а тебе никакъв те няма. Иначе не забравяш да насъскваш всичките си подчинени срещу мен, че и другите кланове чак караш да ме зануляват.

-
- Магистър
а стига съм писал,че ще си помислиш ,че ти обръщам внимание...а ти си драскай,само това можеш
Последно промяна от didko1970 на 05 Мар 2013, 07:27, променено общо 1 път.
- djedai
- Капитан
EDIT:<nodray>:Цензурирано за провокация.
- nodray
- Магистър
Пак съм тука
Без обиди ако може и без провокации. И си подбирайте думите, защото иначе някой ще спре да пише във форума за известно време 

أنا أحب موني
نوضري
نوضري
- BigMaster
- Капитан
ramidora написа:Както добре Ви е известно в предния турнир артефакт 4-то получи ownedoo от клан ГероиDoki1980 написа:ОК бре Рамидора.... защо трябва Вие да вземате артефактите 4то,3то ниво.....
Ми решението е много просто . Що трябва да могат да се крадът знамената. Нали е късмет? Който го има го има? Иначе всичко друго ще води до такива теми ?
-
- Новобранец
Я кажи за битката между LordKein и Ohlala.djedai написа:То само това да им е на стикс с мед да ги намаже човек.