Здравейте,
Изпращам файл от атаки които са през 1 секунда.Според мен това е практически невъзможно.
как може атаките да са през 1 секунда
-
- Новобранец
- nodray
- Магистър
Re: как може атаките да са през 1 секунда
Възможно е в играта от която идвам сме координирали по 4 атаки през секунда, в смисъл там ако не са през секунда не става работатаvankatta написа:Здравейте,
Изпращам файл от атаки които са през 1 секунда.Според мен това е практически невъзможно.

Може да са през 1 секунда само с перфектна координация.
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Оръженосец
Много сте далеч от истината и 2мата...
На пръв поглед атаките даже са проява именно на много лоша координация, но са пуснати така поради ред причини
чиърс)
На пръв поглед атаките даже са проява именно на много лоша координация, но са пуснати така поради ред причини

- nodray
- Магистър
Човека пита възможно ли е НА ПРАКТИКА отговарям му, че е възможно, и добавих, че в моята игра това беше от голяма важност и изисква голяма координация и сработеност, и е много необходимо да са точно в 1 секунда разлика ( това за моята игра) За тази не съм се замислял дали има полза, може и да няма. Не си чел достатъчно добре какъв точно е въпроса и отговора.С 2 думи да напълно е възможно и е висока степен на координация в една или друга игра а за тази може и да не е!Ruskia1936 написа:Много сте далеч от истината и 2мата...
На пръв поглед атаките даже са проява именно на много лоша координация, но са пуснати така поради ред причиничиърс)

أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Новобранец
и ние мислехме че е невъзможно но след обстоен анализ на механизмите на играта видяхме няколко начина за атаки не само през секунда но и в една секунда