Руина 5
-
- Оръженосец
Руина 5
Здравейте.Вчера бях проучил една територия и ми се хареса защото имаше добри ресурси.Днес реших да построя град там пращам заселник да го основе и след 30 минути (Вашият заселник донесе вест от полето.Открито е владение Руини от [5 ниво])И ся не мога да направя градът.Откъде са изкопа туй чудо
, че зае територията и то малко преди да построя града.Когато проучих го нямаше.Че не мога и да го унищожа да беше поне 1во или 2ро ниво.Ся трябва да го чакам докато се разкара само.

-
- Оръженосец
Re: Руина 5
Когато не можеш да се справиш с нещо, което ти пречи, даваш го на по-големи играчи и те го премахват.
Пак зависи какво е, де, но все пак се огледай за сюзерени около теб и им съобщи за владението. Скоро няма да го има 

-
- Оръженосец
Ама то дава скромната 1 перла
кой ще ти се занимава с такова нещо.

-
- Магистър
Сюзерените не бият руини за перлиjuggernaut4 написа:Ама то дава скромната 1 перла![]()
кой ще ти се занимава с такова нещо.

-
- Оръженосец
Ми то около мен няма сюзерен ето и коодринатите (30-4-9)който може да я набие и да освободи територията
-
- Новобранец
Здравейте.Да не отварям нова тема ще попитам от тук.
Бихте ли ми казали ако е възможно,каква минимална армия ще ми е нужна за руина 5-то ниво?
Благодаря ви предварително.
Бихте ли ми казали ако е възможно,каква минимална армия ще ми е нужна за руина 5-то ниво?
Благодаря ви предварително.

-
- Оръженосец
зависи от руината.първа атака наемници и след това цялата армия
-
- Новобранец
защо 1-во наемници ,а после цялата армия? защо не всички заедно?
BuBaRaK написа:зависи от руината.първа атака наемници и след това цялата армия
-
- Оръженосец
Смъртността на наемниците в една битка е прекалено висока. Ако ги изпратиш срещу руина пето ниво заедно с основната си армия, то лечителите ти ще изпитат остро затруднение да се справят с възкресяването на всички юнити и често пъти това се оказва непосилно за тях. Следователно успяваш да спасиш, примерно, 500 наемника, но губиш 500 юнита от останалите бойни единици, което ще ти излезе далеч по-скъпо. Наемниците се правят бързо и са евтини, не смъкват и главоломно рейтинга. Заради това са жертвения агнец 

-
- Магистър
Това което казваш е вярно, с изключение на това, че ако ги пратиш заедно се прощаваш с армията си и следващата ти тема във форума ще е: Как се бият руини 3-то ниво 

Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / 

-
- Новобранец
така и станаlazo написа:Това което казваш е вярно, с изключение на това, че ако ги пратиш заедно се прощаваш с армията си и следващата ти тема във форума ще е: Как се бият руини 3-то ниво