Къде да пиша, че ми бе хактан акаунта???
-
- Новобранец
Къде да пиша, че ми бе хактан акаунта???
Преди 6 часа е влизано в акаунта ми, армията ми е пратена на самоубийствена мисия (100%) похарчени перли и пропиляна наука. писах на "пиши на администрацията" в портала, но нямам отговор. Дори не намирам къде да си сменя паролата. Само на мейла я направих 24 символна
Имам основателни съмнения и откъде може да ми е "дошло".

-
- Оръженосец
Re: Къде да пиша, че ми бе хактан акаунта???
другия път мисли преди да дадеш паса, на някой който нетрябва. Или искаш да кажеш, че паролата е 123456 или нещо подобно.
-
- Новобранец
що за коментар? къде пише че съм си давал пасса? Само че си смених пасса на мейла, с който съм се регистрирал тук.
Оказа се безпредметно, защото няма общо с пасса тук. И все пак няма никой, който да ми отговори нещо. От администрацията например?
Оказа се безпредметно, защото няма общо с пасса тук. И все пак няма никой, който да ми отговори нещо. От администрацията например?
-
- Маршал
Администрацията получи вашето писмо по външната поща.
Ще ви отговорят в най-скоро време.
Извинете, моля, за забавянето.
В раздела "Задай въпрос" въпроси се задават на другите играчи (което е съвсем ясно посочено в описанието на раздела).
Ще ви отговорят в най-скоро време.
Извинете, моля, за забавянето.
Мисля, че трябва да го отбележа някъде, защото много играчи правят тази грешка. За въпросите към администрацията има отделен раздел (този, в който преместих дадена тема).yunak написа:И все пак няма никой, който да ми отговори нещо. От администрацията например?
В раздела "Задай въпрос" въпроси се задават на другите играчи (което е съвсем ясно посочено в описанието на раздела).
-
- Новобранец
здравейте,
Искам да изразя големи благодарности на администрацията на играта по моя въпрос
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ ДОВОЛЕН ОТ ТЯХНАТА РЕАКЦИЯ И РЕШЕНИЯ
Знайте, че ще ви се обърне внимание и съдействие за всичко, което ви изкача като проблем. Само не се шашкайте от забавянето - аз като ми се случи това бях много разстроен и едва ли не чаках за 10 мин отговор. Но очевидно за да станат нещата както трябва - имат нужда от време. При мене бе около 24 часа
П.П. ако сметнете, че темата е за друго място или има място за коментари относно работата на екипа на играта - преместете я там или пратете ми линк за да напиша отзива си и там.
Весели празници на всички играчи и на екипа на играта
Искам да изразя големи благодарности на администрацията на играта по моя въпрос

П.П. ако сметнете, че темата е за друго място или има място за коментари относно работата на екипа на играта - преместете я там или пратете ми линк за да напиша отзива си и там.
Весели празници на всички играчи и на екипа на играта

-
- Маршал
Много Ви благодарим за топлите думи!
За съжаление, ние не винаги успяваме да реагираме веднага, както би трябвало.
Но ние се стараем потребителите да бъдат доволни.
Приятна игра на всички!
Весели празници!
За съжаление, ние не винаги успяваме да реагираме веднага, както би трябвало.
Но ние се стараем потребителите да бъдат доволни.
Приятна игра на всички!
Весели празници!
-
- Магистър
В интерес на истината, и аз съм доста доволен от администрацията до този момент. Винаги обръщат внимание, верно малко бавничко, но отговарят и помагат.