Не знам как е навсякъде в България,но аз думата "лучник" до сега съм я чувал само в значението ѝ - баница с лук.Задача: изучете науката „Воин“, постройте сградите за тренировка и подгответе 100 воини
ᅠ
Жокер:
Боят се протича по рундове. Във всеки рунд войските едновременно нанасят увреждания един на друг. Ако след 20 рунда защитаващият се не беше разгромен или не е отстъпил, нападащият губи и отстъпва. В боя сумарната атака на вашите войски се разпределя срещу вражеските войски пропорционално на броя войници във всяка група, но има 4 типа войски, които нанасят допълнителни увреждания целенасочено на своите жертви: лучниците - на летящите, летящите - на конниците, конниците - на воините и воините - на лучниците. Система "преследвач-жертва" предвижда, че войските се страхуват от първите и преследват другите. Затова избягвайте срещата на вашите войски с преследвачите на противника.
За изпълняване на куеста 100 воини трябва да се намират в гарнизона. Войските на път или в убежището, както и загиналите в боя не се вземат под внимание.
Което ме съмнява да се има предвид тук.