проблем с куест

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
markovadama
Новобранец

проблем с куест

#1 Мнение от markovadama »

всички играчи от клана казват че, при изпълнение на куеста "операция наказваща десницата" етап 3, ако не нападнеш можеш да платиш с черни перли, а аз нямам тази възможност, прочетох го много внимателно, никъде не пише че въобще има тази опция. Защо?
Trayan
Маршал

Re: проблем с куест

#2 Мнение от Trayan »

Ако играчът не е провалил нито един куест, той получава възможност да изпълни куестове от веригата "Наказващата десница" с ЧП. Ако Вие сте провалили поне един, шансът за това е минимален.
markovadama
Новобранец

#3 Мнение от markovadama »

частта, която не съм изпълнила е с тренировката на войската, поради не достатъчно време, за това има ли възможност да се повтори тази част?
Trayan
Маршал

#4 Мнение от Trayan »

markovadama написа:частта, която не съм изпълнила е с тренировката на войската, поради не достатъчно време, за това има ли възможност да се повтори тази част?
За съжаление, не. Върху възможността да изпълните "Операция "Наказващата Десница" с ЧП влияят не само части на този куест, но и други провалени куестове. И след като сте получила третата част без бутона за плащане, това не може да бъде променено.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”