ето нещо любопитно
- thecrown
- Оръженосец
ето нещо любопитно
хората който трябва да са най активни нямат дори един отговор - срамота
-
- Магистър
Re: ето нещо любопитно
няма и да имат...освен в руските сървъри
-
- Маршал
Обърнете внимание на името на групата: "Разцвет на цивилизацията: Бакар".
Бакар е име на втори миньорски сървър, който още не е пуснат. Не ви ли струва логично, че няма никакви обсъждания по тема още не съществуващ сървър?
Членовете на групата са представители на администрацията и тестерите, които, по принцип, и няма да имат никакви мнения във форума (те дори не знаят български) - те наблюдават техническите моменти на играта.
Бакар е име на втори миньорски сървър, който още не е пуснат. Не ви ли струва логично, че няма никакви обсъждания по тема още не съществуващ сървър?
Членовете на групата са представители на администрацията и тестерите, които, по принцип, и няма да имат никакви мнения във форума (те дори не знаят български) - те наблюдават техническите моменти на играта.
- thecrown
- Оръженосец
аиде пак ще ме блокират ама не се здържам вечеTrayan написа:Обърнете внимание на името на групата: "Разцвет на цивилизацията: Бакар".
Вие (Trayan) бил ли сте тестер някога. Вие на луди ли ни правите?
от 95 година седя пред компове.бях тестер на Lineage2 близо 2 месеца. те не наблюдават,а казват кое как и какво им се случва по време на играта и забележете ПОСТОЯННО се търси тяхното мнение от екипа който ги е наел за това изпитание
като гледам не виждам да са побликувани каквито и да е техни мнения все още което ме навежда на мисълта че храня със моето закопуване на перли някви псевдо тестери
престснете да ни правите на глупаци
С УВАЖЕНИЕ:THECROWN
-
- Маршал
thecrown, извинете, моля, вие давате ли сметка, че подобни обвинения трябва да са подкрепени с доказателствата?thecrown написа:аиде пак ще ме блокират ама не се здържам вечеTrayan написа:Обърнете внимание на името на групата: "Разцвет на цивилизацията: Бакар".
Вие (Trayan) бил ли сте тестер някога. Вие на луди ли ни правите?
от 95 година седя пред компове.бях тестер на Lineage2 близо 2 месеца. те не наблюдават,а казват кое как и какво им се случва по време на играта и забележете ПОСТОЯННО се търси тяхното мнение от екипа който ги е наел за това изпитание
като гледам не виждам да са побликувани каквито и да е техни мнения все още което ме навежда на мисълта че храня със моето закопуване на перли някви псевдо тестери
престснете да ни правите на глупаци
С УВАЖЕНИЕ:THECROWN
След като мине срок на новия ви бан във форума, бихте ли ми обяснили, кого и в какво точно обвинявате? Как с вашите перли "се храни" някой?
Не, не съм бил тестер и дори не съм играел Lineage2 и не знам, как е там. Как е тук - вече ви обясних. Те са сътрудниците (както тестери, така и други специалисти), които по своите работни задължения трябва да са регистрирани в играта. Те са от централния екип в Украйна, и както вече ви казах, дори не знаят български.