ето нещо любопитно

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
thecrown
Оръженосец

ето нещо любопитно

#1 Мнение от thecrown »

хората който трябва да са най активни нямат дори един отговор - срамота
Прикачени файлове
ето хотата за който работим.png
didko1970
Магистър

Re: ето нещо любопитно

#2 Мнение от didko1970 »

няма и да имат...освен в руските сървъри
Trayan
Маршал

#3 Мнение от Trayan »

Обърнете внимание на името на групата: "Разцвет на цивилизацията: Бакар".
Бакар е име на втори миньорски сървър, който още не е пуснат. Не ви ли струва логично, че няма никакви обсъждания по тема още не съществуващ сървър?
Членовете на групата са представители на администрацията и тестерите, които, по принцип, и няма да имат никакви мнения във форума (те дори не знаят български) - те наблюдават техническите моменти на играта.
Аватар
thecrown
Оръженосец

#4 Мнение от thecrown »

Trayan написа:Обърнете внимание на името на групата: "Разцвет на цивилизацията: Бакар".
Бакар е име на втори миньорски сървър, който още не е пуснат. Не ви ли струва логично, че няма никакви обсъждания по тема още не съществуващ сървър?
Членовете на групата са представители на администрацията и тестерите, които, по принцип, и няма да имат никакви мнения във форума (те дори не знаят български) - те наблюдават техническите моменти на играта.
аиде пак ще ме блокират ама не се здържам вече
Вие (Trayan) бил ли сте тестер някога. Вие на луди ли ни правите?
от 95 година седя пред компове.бях тестер на Lineage2 близо 2 месеца. те не наблюдават,а казват кое как и какво им се случва по време на играта и забележете ПОСТОЯННО се търси тяхното мнение от екипа който ги е наел за това изпитание
като гледам не виждам да са побликувани каквито и да е техни мнения все още което ме навежда на мисълта че храня със моето закопуване на перли някви псевдо тестери
престснете да ни правите на глупаци

С УВАЖЕНИЕ:THECROWN
Trayan
Маршал

#5 Мнение от Trayan »

thecrown написа:
Trayan написа:Обърнете внимание на името на групата: "Разцвет на цивилизацията: Бакар".
аиде пак ще ме блокират ама не се здържам вече
Вие (Trayan) бил ли сте тестер някога. Вие на луди ли ни правите?
от 95 година седя пред компове.бях тестер на Lineage2 близо 2 месеца. те не наблюдават,а казват кое как и какво им се случва по време на играта и забележете ПОСТОЯННО се търси тяхното мнение от екипа който ги е наел за това изпитание
като гледам не виждам да са побликувани каквито и да е техни мнения все още което ме навежда на мисълта че храня със моето закопуване на перли някви псевдо тестери
престснете да ни правите на глупаци

С УВАЖЕНИЕ:THECROWN
thecrown, извинете, моля, вие давате ли сметка, че подобни обвинения трябва да са подкрепени с доказателствата?
След като мине срок на новия ви бан във форума, бихте ли ми обяснили, кого и в какво точно обвинявате? Как с вашите перли "се храни" някой?

Не, не съм бил тестер и дори не съм играел Lineage2 и не знам, как е там. Как е тук - вече ви обясних. Те са сътрудниците (както тестери, така и други специалисти), които по своите работни задължения трябва да са регистрирани в играта. Те са от централния екип в Украйна, и както вече ви казах, дори не знаят български.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”